nieznajoma.pl 28.04.08, 18:12 dziewczyny kiedy prawdziwa wiosna bedzie cieplo bez deszczu kiedy poprawa pogody moze wiecie?bo juz mnie doslownie cos trafi przez ta pogode dzisj to w kratke i nie moge z dzieckiem ruszyc sie z domu wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katenowak Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 18:27 chyba musisz sie nauczyc wychodzic w taka pogode kochana bo moze nie przyjsc takie lato i wiosna ja w 2006 ech... Odpowiedz Link Zgłoś
reyka Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 18:40 polecam ubior na cebulke, kurtke przeciwdeszczowa i plastikowe nakrycie na wozek. to jedyne wyjscie na wyjscie z domu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 20:09 tego to chyba nikt nie wie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_pl Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 21:02 nieznajoma.pl napisała: > dziewczyny kiedy prawdziwa wiosna bedzie cieplo bez deszczu kiedy > poprawa pogody moze wiecie?bo juz mnie doslownie cos trafi przez ta > pogode dzisj to w kratke i nie moge z dzieckiem ruszyc sie z domu > wrrr... Wydaje mi się że nie ma co narzekać:)) dziś cały dzień było cieplutko, a poza tym piękny weekend za nami. Mam nadzieję, że przynajmniej tak ładnie będzie na bank holiday:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamunistka Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 21:44 jak Ci się nie podoba pogoda wystarczy poczekać 5 min :-) tutaj to się trzeba do deszczu przyzwyczaić :) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: kiedy wreszcie dni bez deszczu.... 28.04.08, 21:52 Podobno nie ma zlej pogody na spacer, jest tylko zle ubranie ;). To prawda, tu w Irlandii pogoda jest czesto w kratke, wiec warto zaopatrzyc sie w odpowiednie ubranie i buty. Dzieci zreszta uwielbiaja skakac po kaluzach! Ale zeby nie bylo, jak mieszkam tu od niebawem 7-u lat, to bywaly i cale tygodnie bez deszczu, szczegolnie latem. Wiec nie jest tak zle :). Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak annie_pl 28.04.08, 23:47 dzis nie bylo ladnej pogody lalo co pare minut i slonce to dopiero rano sie przez chmury zaczelo przebijac mala ta Irlandia ale widze ze pogoda zroznicowana :)) Odpowiedz Link Zgłoś