hmmm35 03.07.08, 10:19 Ile najlepiej mieć dzieci, żeby wyjechać do Anglii i żyć tam z zasiłków?. Nie chce mi się już pracować i chętnie bym posiedziała sobie w domku na wikcie państwowym:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buhaha Re: ile dzieci??? IP: 80.169.43.* 03.07.08, 10:38 malinka zmienila nick... Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: ile dzieci??? 03.07.08, 15:07 Zabawne, że reagujesz tylko na ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infolinia Re: ile dzieci??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.08, 10:54 Im wiecej tym lepiej - przy pietnastce powinnas juz miec calkiem niezla 'pensyjke'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: ile dzieci??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.07.08, 11:28 hmmm35 napisała: > Ile najlepiej mieć dzieci, żeby wyjechać do Anglii i żyć tam z > zasiłków?. Nie chce mi się już pracować i chętnie bym posiedziała > sobie w domku na wikcie państwowym:). Witam, Mam pytanko, mam zamiar wrocic do Polski i żyć tam z > zasiłków?. Nie chce mi się już pracować i chętnie bym posiedziała > sobie w domku na wikcie państwowym. Ile najlepiej miec dzieci zeby to osiagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ile dzieci??? IP: *.115.1.61.plusnet.pcl-ag01.dyn.plus.net 03.07.08, 15:00 proponuję sztuczne zapłodnienie. wtedy będziesz mić kilkoro dzieci za jednym razem i ci się mięśnie macicy zbytnio nie rozwleką. najlepiej tak ze 3 razy po 5. myslę, że to wystarczy na dostatnie zycie rozrodowej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksu30 Re dzieci IP: 62.255.241.* 03.07.08, 18:46 wez setke to napewno wikt panstwowy ci sie oplaci che che che Powaznie do tego podchodzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm35 Re: Re dzieci 04.07.08, 08:32 Wiesz, chcę się trochę pośmiać jak na mój post odpowiadają polscy anglicy i z zaciekłością tej Anglii bronią wręć by życie za nią oddali - ciekawe, ciekawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: Re dzieci IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.08, 09:06 hmmm35 napisała: > Wiesz, chcę się trochę pośmiać jak na mój post odpowiadają polscy > anglicy i z zaciekłością tej Anglii bronią wręć by życie za nią > oddali - ciekawe, ciekawe:) Zobaczmy czy oddalbys zycie za Polske i jak jej bedziesz bronil. Mam zamiar wrocic do Polski i żyć tam z zasiłków?. Nie chce mi się już pracować i chętnie bym posiedział sobie w domku na wikcie państwowym. Ile najlepiej miec dzieci zeby to osiagnac? I ile mi sie NALEZY jezeli juz mam dwojke??? Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Re dzieci 04.07.08, 10:24 > Wiesz, chcę się trochę pośmiać jak na mój post odpowiadają polscy > anglicy i z zaciekłością tej Anglii bronią wręć by życie za nią > oddali - ciekawe, ciekawe:) Nie, niezbyt ciekawe, kazdy czlowiek z odrobina oleju w glowie i marną nawet znajomoscią historii wie dlaczego tak sie dzieje i ze dzialo sie tak nie raz i nie dwa, teraz, 10, 100 i 1000 lat temu. Ludzie predzej oddadza zycie za 'obcy' kraj, ktory im dal mozliwosc rozwoju i szczescie, niz za 'ojczysty' kraj, z ktorego musieli uciec bo nie widzieli w nim dla siebie perspektyw i czuli sie w nim obco. Ale ty i tobie podobni tego nigdy nie zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch Re: Re dzieci 04.07.08, 10:40 hmmm35 napisała: > Wiesz, chcę się trochę pośmiać jak na mój post odpowiadają polscy > anglicy i z zaciekłością tej Anglii bronią wręć by życie za nią > oddali - ciekawe, ciekawe:) Ale co ma wspólnego twoje durne pytanie o związek ilości dzieci a życiem na zasiłku z 'bronieniem Anglii'? To twoje (durne) pytanie atakuje jakoś Anglię? Masz jakis problem z dziecmi? Freud ci się kłania? Podświadome niespełnione pragnienie posiadanie dzieci i wyładowywanie tej frustracji na forum? Może kredki sobie kup i sztuką się zajmij? To podobno może całkiem nieźle rozładować twoje kompleksy. Zdrowia życzę. I rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm35 Re: Re dzieci 04.07.08, 10:44 Proszę o dalsze wywody, ale tylko tych którzy mają olej w głowie ( oczywiście olej angielski:)). Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_artur Re: Re dzieci 04.07.08, 10:55 Jak chcesz mozemy sie spotkac osobiscie i podyskutowac.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_artur Re: Re dzieci 04.07.08, 11:20 www.ipin.edu.pl/022301.htm Jestesmy czynni od 9:00 do 18:00. Prowadzimy rowniez wizyty domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_artur Re: Re dzieci 04.07.08, 11:35 Nie zaszkodzi sprobowac.Wygladasz na beznadziejny przypadek, ale nie martw sie. Zawsze jest jakas szansa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Re dzieci IP: 87.115.64.* 04.07.08, 12:05 a aj mam olej napędowy - polski, też mogę pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: Re dzieci IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.07.08, 12:13 Gość portalu: jajo napisał(a): > a aj mam olej napędowy - polski, też mogę pogadać? Duzo tego oleju masz? I w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: ile dzieci??? IP: 80.169.43.* 04.07.08, 11:27 co sie dzieje??? trolle sie mnoza... coraz wiecej watkow od przyglupawych ludzi, jaki sens? jaki Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_artur Re: ile dzieci??? 04.07.08, 11:37 Gość portalu: buhaha napisał(a): > co sie dzieje??? > trolle sie mnoza... > coraz wiecej watkow od przyglupawych ludzi, jaki sens? jaki Jak to co sie dzieje? Trwa akcja "Powrot" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: ile dzieci??? IP: 80.169.43.* 04.07.08, 11:44 czyli, po kilkuletniej hibernacji, prawdziwa natura polaka jednak wypelza na powierzchnie, ... Odpowiedz Link Zgłoś