28.04.10, 11:10
Arcyś, odezwij się.... coś zbyt długo milczysz... to już 6 tygodni. Zaczynam
być niespokojna.
Obserwuj wątek
    • taliskerr Re: apel 01.05.10, 21:39
      Ten apel Azerki jest nie tylko sympatyczny, ale i wielce szlachetny. Pięknie...
      Jednym z najpiękniejszych słów - oprócz tęsknoty, ma się rozumieć - jest troska
      (Heideggerowskie: heilige Sorge)!

Arcyś odezwij się!!!

a000000 napisała:

> Arcyś, odezwij się.... coś zbyt długo milczysz... to już 6 tygodni. Zaczynam
      > być niespokojna.
      • a000000 Re: apel 01.05.10, 23:28
        a Ty się nie niepokoisz? Facet codziennie od kilku lat robił przynajmniej jeden
        wpis ... i nagle zamilkł. Przecież wiesz, że znam Arcego od lat.... ilu ? jasny
        gwint!!! siedmiu! To przez niego zaczęłam pisywać na forum. Zainteresowała mnie
        jego niekonwencjonalna osobowość.
        I wrogość otoczenia. Ludzie nawołujący do tolerancji nie potrafili wykrzesać
        ździebko tolerancji dla niego. Ciekawe zjawisko. Odwieczny Kalizm.
        • taliskerr No wiesz Azerko, 01.05.10, 23:43
          ja jestem prosty chłop. Martwi mnie raczej to, że nie pracuję wystarczająco lub
          to, że studenci nie kumają ni ...ja. Ale, borykając się z poczuciem winy i
          dostrzegając Twoją troskę (a piszę to niezwykle szczerze) też mię ruszyło. Ech
          babki to są fantastyczne stworzenia - zupełnie inne niż my, grubo ciosane Chłopy.

Arcyś, odezwij się do cholery!!!
          • taliskerr Ale jeszcze jedno... 01.05.10, 23:52
            czy nie martwi Was, drodzy Forumowicze, los Vobiski...? Bo przecież pisywała tu
            od czasu do czasu? A może jej zniknięcie ma coś wspólnego ze zniknięciem Arcysia?
            Kto coś wie, niech pisze. A najlepiej, niż oni sami się wpiszą, bo dwoje ludzi
            się martwi.

Ja i Azerka (co nie?)
            • a000000 Re: Ale jeszcze jedno... 02.05.10, 01:08
              dlaczego Vobiska nie pisze - mogę się domyślać. Ale dlaczego Arcyś zamilkł - nie
              mam pojęcia.
              • lex_novum Może coś w końcu dotarło do tego zakutego łba? 04.05.10, 14:59
                • bartosz_kania eee, to chyba coś poważniejszego niż oświecenie 09.05.10, 13:33
                  on był zbyt zaślepiony by cokolwiek zrozumieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka