mamalgosia 09.03.04, 13:47 Prosze o wypowiedzi, jak Wam działają strony Gazety. Bo u mnie fatalnie. Czasem tak powoli, że można umrzeć z nudów, często się zawiesza i jeszcze to okropne "nie można znaleźć serwera" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauma Re: nie na temat 09.03.04, 13:49 Przez większość czasu OK, ale dziś między 10 a 12 tak się wszystko waliło, że strony otwierały się po kilka minut, a raz nawet napisałem posta, nacisnąłem "wyślij" i... wyskoczył błąd logowania. Po odświeżeniu strony cały pieczołowicie napisany tekst zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: nie na temat 09.03.04, 16:12 No i proszę! napisałam wysłałam i gdzie jest mój post????? Faktycznie jakieś krasnoludki dzisiaj buszują. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: nie na temat 09.03.04, 17:02 a000000 napisała: > No i proszę! napisałam wysłałam i gdzie jest mój post????? Faktycznie jakieś > krasnoludki dzisiaj buszują. Jest, jest. U mnie to zależy od kawiarenki;-)), ale jak czasem weźmie i się zawiesi...wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: nie na temat 09.03.04, 17:15 kochanica.francuza napisała: > Jest, jest. U mnie to zależy od kawiarenki;-)), A możesz powiedzieć, czemu swój komp będziesz miała dopiero po wejściu do unii? Takie chodzenie do kawiarenek pełnych małolatów do przyjemności nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: nie na temat 09.03.04, 19:12 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > Jest, jest. U mnie to zależy od kawiarenki;-)), > > A możesz powiedzieć, czemu swój komp będziesz miała dopiero po wejściu do unii? > Takie chodzenie do kawiarenek pełnych małolatów do przyjemności nie należy. Oj nie. A jeszcze jak klna. Miałam miec wcześniej, zrezygnowalam głupia i teraz matka z kolegą (chłop jako ekspert od kompów) ustalili, ze w Unii cośtam będzie taniej - chyba kompy, bo nie sieć? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: nie na temat 10.03.04, 11:03 kochanica.francuza napisała: > a000000 napisała: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > Jest, jest. U mnie to zależy od kawiarenki;-)), > > > > A możesz powiedzieć, czemu swój komp będziesz miała dopiero po wejściu do > unii? > > Takie chodzenie do kawiarenek pełnych małolatów do przyjemności nie należy > . > > Oj nie. A jeszcze jak klna. Miałam miec wcześniej, zrezygnowalam głupia i teraz > > matka z kolegą (chłop jako ekspert od kompów) ustalili, ze w Unii cośtam będzie > taniej - chyba kompy, bo nie sieć? Ponoć wszystko zależy od naszej ustawy o Vat, chodzą słuchy, że komputery i internet mają mieć zerową stawkę, ale za piękne aby było prawdziwe. > Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: nie na temat 10.03.04, 16:25 No i widzisz, Kochanico? Już Miller gada,że nie może obniżyć Vat-u przez tą wstrętną unię! W takiej sytuacji nie wydaje mi sie aby kompy potaniały. Zauważ, jaka jest wariacka cena euro, raczej Niemcy będą do nas jeździli po kompy i te zdrożeją. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza a000000, zdezinformowałam Cię! 10.03.04, 17:27 a000000 napisała: > No i widzisz, Kochanico? Już Miller gada,że nie może obniżyć Vat-u przez tą > wstrętną unię! W takiej sytuacji nie wydaje mi sie aby kompy potaniały. >chodziło raczej o to, że moja mama, swego czasu zmuszona założyć "działalność gospodarczą", była straszona u-Vatowieniem i dlatego po wejściu do U. chciała wpisać kompa w koszty. Ale chyba się nie u-Vatowi, więc komp będzie prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: a000000, zdezinformowałam Cię! 10.03.04, 18:50 kochanica.francuza napisała: była straszona u-Vatowieniem i dlatego po wejściu do U. chciała > wpisać kompa w koszty. > Ale chyba się nie u-Vatowi, więc komp będzie prędzej. Komp zawsze, gdy działalność nie jest ryczałtowa, można włączyć do kosztów. Najwyżej nie będąc watowcem, nie odliczysz sobie watu z wydatków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia wnioskuję 09.03.04, 19:05 że czasem zdarzają się wam problemy. A u mnie bardzo często, więc to chyba wina komputera. Może kiedyś będę miała swój... Acha, jeszcze mi ciągle wyskakuje okienko o wiagrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: wnioskuję 09.03.04, 23:33 nie ma dnia zebym nie miala problemu z otwieraniem sie stron GW. Moze to zalezy od zageszczenia w sieci, a kompy sa OK? Swiatlowody pekaja w szwach. Kabelki przeciazone nadmiarem pzretaczajacych sie z predkoscia wiatru mysli-aniolow i poslancow czujacych serduszek, mniejszych od najmniejszych kropelek krwi. Ooo, juz zastygaja w transie. Trzeba sie salwowac resetowaniem. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: wnioskuję 10.03.04, 13:46 baba-jaga napisał: > nie ma dnia zebym nie miala problemu z otwieraniem sie stron GW. To zupełnie jak ja!!! Dzisiaj znowu szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: wnioskuję 10.03.04, 13:47 baba-jaga napisał: > nie ma dnia zebym nie miala problemu z otwieraniem sie stron GW. To tak jak u mnie!!!! dziś znowu szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wnioskuję 10.03.04, 14:04 Dziś serwer GW zwariował doszczętnie. Post z jednego wątku powędrował do innego. Mam dosyć. Idę w świat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wnioskuję 11.03.04, 20:40 a000000 napisała: > Dziś serwer GW zwariował doszczętnie. Post z jednego wątku powędrował do > innego. Mam dosyć. Idę w świat. Nie zgub się.:-)Świat wariuje. Ja ostatnio nie czytam nawet prasy. nawet szacowna "Wiedza i Zycie" epatuje laleczka z powbijanymi gwoździami na okładce. Ze niby rozprzesrzeniają się kulty voodoo. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wnioskuję 12.03.04, 11:26 kochanica.francuza napisała: > Ze niby rozprzesrzeniają się kulty voodoo. Rozprzestrzenia to się głupota. Redaktorów też. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wnioskuję 20.03.04, 19:34 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > Ze niby rozprzesrzeniają się kulty voodoo. > > Rozprzestrzenia to się głupota. Redaktorów też. Nie głupota, tylko potrzeba przebicia się medialnego przez szokowanie widza. Niestety. A w pismach babskich, nie dość, ze uswiadamiają ci, jak masz się wiecznie odchudzac i 24h na dobe dbać o siebie, to proponuja, co mozesz robić w łóżku i w ile osób. Bleeee.... Ergo, nie ma co czytać. O to mi chodziło, a nie, ze cie wielbiciele voodoo złapią i zjedzą.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wnioskuję 21.03.04, 09:36 kochanica.francuza napisała: , ze cie wielbiciele voodoo złapią i zjedzą.;-) Na zdrowie by im to nie wyszło, bo mój jad by ich otruł. Dlatego mnie nie zeżrą!!!chi chi chi Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: wnioskuję 21.03.04, 12:20 kochanica.francuza napisała: > A w pismach babskich, nie dość, ze uswiadamiają ci, jak masz > się wiecznie odchudzac i 24h na dobe dbać o siebie, A to zle? to proponuja, co mozesz > robić w łóżku A to zle? > Ergo, nie ma co czytać. Ty masz chyba jakis uraz psychiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wnioskuję 22.03.04, 20:50 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > A w pismach babskich, nie dość, ze uswiadamiają ci, jak masz > > się wiecznie odchudzac i 24h na dobe dbać o siebie, > A to zle? Pewnie! Tylko nie pytaj po raz n-ty "Dlaczego?" a rusz mózgiem. > > to proponuja, co mozesz > > robić w łóżku > A to zle? Pewnie . - > > Ergo, nie ma co czytać. > Ty masz chyba jakis uraz psychiczny... E tam. Jedynie smutna empiria... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: wnioskuję 23.03.04, 08:33 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > A w pismach babskich, nie dość, ze uswiadamiają ci, jak masz > > > się wiecznie odchudzac i 24h na dobe dbać o siebie, > > A to zle? > Pewnie! Tylko nie pytaj po raz n-ty "Dlaczego?" a rusz mózgiem. Z mojego mozgu wychodzi odpowiedz, ze odchudzanie i dbanie o siebie jest dobre. > > > > to proponuja, co mozesz > > > robić w łóżku > > A to zle? > Pewnie . Seks jest dobry i fajny. www.mateusz.pl/ksiazki/sexpch/ > - > > Ergo, nie ma co czytać. > > Ty masz chyba jakis uraz psychiczny... > E tam. Jedynie smutna empiria... Chodzilo li o uraz psychiszny w kontekscie troski o cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: wnioskuję 24.03.04, 19:13 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > > A w pismach babskich, nie dość, ze uswiadamiają ci, jak masz > > > > się wiecznie odchudzac i 24h na dobe dbać o siebie, > > > A to zle? > > Pewnie! Tylko nie pytaj po raz n-ty "Dlaczego?" a rusz mózgiem. > Z mojego mozgu wychodzi odpowiedz, ze odchudzanie i dbanie o siebie jest dobre. Ale nie nieustająco, jak tego się wymaga od kobiet. Widzę, że do ruszania mózgiem potrzebne ci są jeszcze podstawy wiedzy społecznej. > > > > > > to proponuja, co mozesz > > > > robić w łóżku > > > A to zle? > > Pewnie . > Seks jest dobry i fajny. > www.mateusz.pl/ksiazki/sexpch/ > > - > > Ergo, nie ma co czytać. > > > Ty masz chyba jakis uraz psychiczny... > > E tam. Jedynie smutna empiria... > Chodzilo li o uraz psychiszny w kontekscie troski o cialo Jak mi społeczeństwo każe myśleć nad każdą kalorią i zastępować każdą czekoladkę kalarepką (to jednak nie to samo!) to to jest jakaś paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: wnioskuję 27.03.04, 11:36 kochanica.francuza napisała: > > Z mojego mozgu wychodzi odpowiedz, ze odchudzanie i dbanie o siebie jest > dobre. > Ale nie nieustająco, jak tego się wymaga od kobiet. Kto tego wymaga? > Widzę, że do ruszania mózgiem potrzebne ci są jeszcze podstawy wiedzy > społecznej. To mnie oswiec. > > > > > Jak mi społeczeństwo każe myśleć nad każdą kalorią i zastępować każdą > czekoladkę kalarepką (to jednak nie to samo!) to to jest jakaś paranoja... Spoleczenstwo ci kaze? Mozesz napisac o tym wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia arcy i kochanica 27.03.04, 11:42 wyjątkowo zgodze się z kochanicą: nasze "pisma kobiece" sprowadzaja życie kobiety do bezustannego odchudzania, troski o modę, a jedyna rozrywką umysłowa może być krzyżówka (panoramiczna koniecznie) i psychotesty ("Sprawdź czy lubisz kolor zielony") Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy i kochanica 27.03.04, 12:41 mamalgosia napisała: > wyjątkowo zgodze się z kochanicą: nasze "pisma kobiece" Ja sie pytalem o spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy i kochanica 28.03.04, 12:08 arcykr napisał: > mamalgosia napisała: > > > wyjątkowo zgodze się z kochanicą: nasze "pisma kobiece" > Ja sie pytalem o spoleczenstwo. Według Ciebie pisma kobiece powstają na Marsie, czy wyrastają z mentalności i kultury? A skoro mózg Cię zawodzi, to uwierz na słowo mamałgosi, do której podobno masz zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy i kochanica 28.03.04, 12:48 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > mamalgosia napisała: > > > > > wyjątkowo zgodze się z kochanicą: nasze "pisma kobiece" > > Ja sie pytalem o spoleczenstwo. > Według Ciebie pisma kobiece powstają na Marsie, czy wyrastają z mentalności i > kultury? Na pewno nie z czysto polskiej mentalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy i kochanica 28.03.04, 12:52 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > mamalgosia napisała: > > > > > > > wyjątkowo zgodze się z kochanicą: nasze "pisma kobiece" > > > Ja sie pytalem o spoleczenstwo. > > Według Ciebie pisma kobiece powstają na Marsie, czy wyrastają z mentalnośc > i i > > kultury? > Na pewno nie z czysto polskiej mentalnosci. O! A czemu zaś nie i co to jest "czysto polska mentalność" (zważywszy, że wielu słynnych poetów polskich bylo Żydami, a kontusz jest pochodzenia tureckiego, hehe)? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy i kochanica 28.03.04, 12:57 kochanica.francuza napisała: O! A czemu zaś nie i co to jest "czysto polska mentalność" Blizej jej do matki-Polski niz do anorektyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy i kochanica 28.03.04, 13:00 Obawiam sie Arcy ze kulturowo i ideologicznie tkwisz w czasach Grottgera. Wiele sie zmienilo od tego czasu - takze w naszym kraju. A z anoreksji bądź łaskaw się nie wysmiewac - na to sie umiera, widizalam. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: arcy i kochanica 28.03.04, 13:07 kochanica.francuza napisała: > Obawiam sie Arcy ze kulturowo i ideologicznie tkwisz w czasach Grottgera. > Wiele sie zmienilo od tego czasu - takze w naszym kraju. O ile jeszcze jest nasz... > A z anoreksji bądź łaskaw się nie wysmiewac Ani mi w glowie sie wysmiewac. - na to sie umiera, widizalam. Wierze, ze widzialas. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: arcy i kochanica 28.03.04, 13:15 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Obawiam sie Arcy ze kulturowo i ideologicznie tkwisz w czasach Grottgera. > > Wiele sie zmienilo od tego czasu - takze w naszym kraju. > O ile jeszcze jest nasz... A za Grottgera , pod zaborami, to był nasz jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś