Dodaj do ulubionych

Co jest grane?

17.02.11, 17:51
Forum "Religia" zieje nienawiścią niedowiarków, a przecież jest to forum "Religia".
Podobnie, na forum "Wegetarianizm", mięsożercy opluwają wegetarian, a przecież jest to forum 'Wegetarianizm".
Albo admini minęli się ze swoją wykonywaną profesją, albo jest to celowe działanie.
Jeżeli już jest jakaś reakcja ze strony adminów - to tylko krzyk; "spam", troll" i usuwanie czyich postów?
Ano, na forum "Religia", usuwa się posty ludzi proreligijnych, a na forum "Wegetarianizm", posty osób prowegetariańskich. Co jest grane?
Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • ka_p_pa Re: Co jest grane? 17.02.11, 18:37
      A co mamy na to poradzić, że religie zieją nienawiścią? Delegalizacja?
    • kolter-xxl Re: Co jest grane? 17.02.11, 19:17
      vacontus napisał:

> Co o tym myślicie?

Nie wiem co inni ale ja myślę ze marzy ci się zamordyzm ,a forum religia ma nie być forum dyskusyjnym a forum zamordyzmu katolickiego !!
      • aborcyjnokoncepcyjnalustracja Re: Co jest grane? 20.02.11, 13:13
        kolter-xxl napisał:

> vacontus napisał:
        >
        > > Co o tym myślicie?
        >
        > Nie wiem co inni ale ja myślę ze marzy ci się zamordyzm ,a forum religia ma nie
        > być forum dyskusyjnym a forum zamordyzmu katolickiego !!

Przecież religia, to nie tylko katolicyzm ;)
    • seth.destructor Re: Co jest grane? 17.02.11, 19:36
      No niestety osoby prowegetariańskie i proreligijne notorycznie łamią regulamin.
    • mitko32 Re: Co jest grane? 18.02.11, 09:06
      Forum nazywa się "Religia", a to oznacza, że treść prowadzonych tu dyskusji powinna dotyczyć właśnie religii i wszystkiego, co się z nią bezpośredio wiąże.. I tak właśnie jest!
      A to, że większość wypowiedzi jest wobec religii krytyczna lub wręcz jej niechętna, to cóż.. widać większość forumowiczów ma taki właśnie stosunek do niej. Chcesz zamknąć im usta (tudzież odciąć klawiatury), bo nie podobają Ci się ich poglądy?!
      • voxave Re: Co jest grane? 18.02.11, 12:17
        ja postrzegam forum jako wentyl bezpieczeństwa---jak sie ktos wyzieje na forum w necie ----to w realu nie bedzie mial siły skrzywdzic nikogo
        na f.kobieta pisza męzczyżni,na forum męzczyżni pisza kobiety i tak ma być
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka