lumpior 26.05.11, 15:31 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,9672128,Papiez_rozwiazal_klasztor_Tancerek_Jezusa.html // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: Tańcom stop? 26.05.11, 17:01 Proponuje taniec na rurze --bez spodniej bielizny---sama bym za taki pokaz zaplacila :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 26.05.11, 19:28 voxave napisała: > Proponuje taniec na rurze --bez spodniej bielizny---sama bym za taki pokaz zapl > acila :) A może ty byś zatańczyła na rurze bez majtek to by tobie zapłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 27.05.11, 05:47 Skomar---a czego to z nudów nie zrobia wiercy-----pamietam afere jak pseudo ksiąc molestowal zakonnice bodajże bretanki--kladł sie na nich i poruszajac sie seksualnie wmawial im że tak bedzie kochał ich buk--dziewczyny były bardzo zadowolone--paranoja,hipokryzja i rechot spoleczeństwa--pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 27.05.11, 18:59 voxave napisała: > Skomar---a czego to z nudów nie zrobia wiercy-----pamietam afere jak pseudo ksi > ąc molestowal zakonnice bodajże bretanki--kladł sie na nich i poruszajac sie > seksualnie wmawial im że tak bedzie kochał ich buk--dziewczyny były bardzo zado > wolone--paranoja,hipokryzja i rechot spoleczeństwa--pozdrawiam :) Ale miały radochę dziewczyny, sama rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 27.05.11, 19:24 Skomar---nie wiesz co sie w klasztorach wyrabia--troche ci Pocco mówi--posłuchaj troche a zdobedziesz wiecej doswiadczenia i nabierzesz dystansu do tej oraganizacji Jej ogólna dzialalnośc jest korzystna dla szarej masy--bo kto przytuli starą.głupia osobe oni toi daja--kazdy tam może przyjśc Ale jakie koszty ponosi spoleczeńswto--utrwalan ie ciemnoty.... Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 27.05.11, 19:55 voxave napisała: > Skomar---nie wiesz co sie w klasztorach wyrabia--troche ci Pocco mówi--posłucha > j troche a zdobedziesz wiecej doswiadczenia i nabierzesz dystansu do tej oragan > izacji > Jej ogólna dzialalnośc jest korzystna dla szarej masy--bo kto przytuli starą.gł > upia osobe oni toi daja--kazdy tam może przyjśc > Ale jakie koszty ponosi spoleczeńswto--utrwalan ie ciemnoty.... Unikasz tematu nie o to pytałem, odpowiedz na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 27.05.11, 20:33 voxave napisała: > Muszla z perła pacanie :) O sobie mówisz ? Ty jesteś jak muszla sedesowa stare próchno pomarszczone Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 28.05.11, 01:53 Skomar--a ty tym co pływa w tej muszli i na co nikt nie spojrzy bez obrzydzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 08:54 voxave napisała: > Skomar--a ty tym co pływa w tej muszli i na co nikt nie spojrzy bez obrzydzenia Proponuje zawieszenie broni co ty na to. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 28.05.11, 10:14 Skomar --to ty nie masz argumentow i obrzucasz ludzi wyzwiskami----dla mnie nic nie znaczysz wiec ani obrazona ani zdziwiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:29 voxave napisała: > Skomar --to ty nie masz argumentow i obrzucasz ludzi wyzwiskami----dla mnie nic > nie znaczysz wiec ani obrazona ani zdziwiona :) voxave - sama pierwsza zaczęłaś używać wyzwisk i to ty nie masz żadnych argumentów, i jesteś dla mnie mniej niż zero. nie zbyt to wygląda ale jeśli tobie odpowiada taki język to ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 28.05.11, 13:37 skomar102 napisał: > voxave napisała: > > > Muszla z perła pacanie :) > > O sobie mówisz ? > > Ty jesteś jak muszla sedesowa > stare próchno pomarszczone Od tego bicia kona całkiem ci się w tym pustym nocniku pomieszało . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:44 kolter-xxl napisał: Od tego bicia kona całkiem ci się w tym pustym nocniku pomieszało . Na pewno nie bardziej od ciebie > Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Tańcom stop? 30.05.11, 14:33 Z ta różnicą ,ze Kolter-xxl jest sobą i był tu zawsze ,niepowtarzalny a ty chociaz nicki zmieniasz nadal jesteś bełkocącym wypierdkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 30.05.11, 15:42 he-he-he-1 napisał: > Z ta różnicą ,ze Kolter-xxl jest sobą i był tu zawsze ,niepowtarzalny a ty cho > ciaz nicki zmieniasz nadal jesteś bełkocącym wypierdkiem:) Komu po rajtkach jedziesz :) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Tańcom stop? 31.05.11, 18:16 Komu? katolickiemu wypierdkowi,obrońcy zwyrodnialców w sutannach!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 28.05.11, 13:36 skomar102 napisał: > Ale miały radochę dziewczyny, sama rozkosz Ta, jak je polewał świętymi olejami Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:42 kolter-xxl napisał: > Ta, jak je polewał świętymi olejami Świętymi czy nie ale radochę miały. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:08 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Ta, jak je polewał świętymi olejami > > Świętymi czy nie ale radochę miały. Pewnie taką samą jak ci klerycy w dupę posuwani przez waszego biskupa paetza . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:51 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xxl napisał: > > > Ta, jak je polewał świętymi olejami > > > > Świętymi czy nie ale radochę miały. > > Pewnie taką samą jak ci klerycy w dupę posuwani przez waszego biskupa paetza . Ty to chyba byłeś posuwany, bo zbyt często o tym mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:39 skomar102 napisał: > Ty to chyba byłeś posuwany, bo zbyt często o tym mówisz. Wtedy wytatuowałbym sobie na czole; katolik to brzmi dumnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:59 kolter-xxl napisał: > Wtedy wytatuowałbym sobie na czole; katolik to brzmi dumnie :))) Nie wolno kościoła zaśmiecać odpadami typu 3w1 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:01 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Wtedy wytatuowałbym sobie na czole; katolik to brzmi dumnie :))) > > Nie wolno kościoła zaśmiecać odpadami typu 3w1 Twój kościół to kloaka ,coś na wzór gehenny. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:30 kolter-xxl napisał: > Twój kościół to kloaka ,coś na wzór gehenny. Gdyby miał takich wiernych jak ty to tak by było Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:33 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Twój kościół to kloaka ,coś na wzór gehenny. > > > Gdyby miał takich wiernych jak ty to tak by było Ma za to takich jak ty i rydzo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:46 kolter-xxl napisał: > Ma za to takich jak ty i rydzo :)) I przetrwał 2000 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 22:06 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Ma za to takich jak ty i rydzo :)) > > I przetrwał 2000 lat Ta nie 2 tys , 1,7 tys to raz a a dwa k,urwy pokroju rydza go budowały wiec na podłości jest zbudowany Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 30.05.11, 17:39 kolter-xxl napisał: > > > > I przetrwał 2000 lat > > Ta nie 2 tys , 1,7 tys Dysponujesz fałszywymi danymi kolter Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 30.05.11, 20:40 skomar102 napisał: > > Dysponujesz fałszywymi danymi kolter Ja nie , wy sobie przypisujecie związki z pierwszymi chrześcijanami , co w świetle ich nauczania jest ewidentna bzdurą Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 22:07 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Ma za to takich jak ty i rydzo :)) > > I przetrwał 2000 lat Zapomniałem dodać ze na idiotach tobie podobnych jest budowany Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 30.05.11, 17:42 kolter-xxl napisał: > Zapomniałem dodać ze na idiotach tobie podobnych jest budowany Na podobnych tobie głupkach to już by dawno nie istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 30.05.11, 20:41 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Zapomniałem dodać ze na idiotach tobie podobnych jest budowany > > > Na podobnych tobie głupkach to już by dawno nie istniał. Przynajmniej tysiące dzieci nie byłoby zgwałconych . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 27.05.11, 16:09 skomar102 napisał: > voxave napisała: > > > Proponuje taniec na rurze --bez spodniej bielizny---sama bym za taki poka > z zapl > > acila :) > > A może ty byś zatańczyła na rurze bez majtek to by tobie zapłacili. Już widzę skomar jak się slinisz stojąc tuż przy scenie.Sama myśl,ze bez majtek...i co? juz po wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 27.05.11, 18:04 Pocoo------po moim pokazie mowe by mu odebrało,jak nic --hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 27.05.11, 19:04 voxave napisała: > Pocoo------po moim pokazie mowe by mu odebrało,jak nic --hi,hi Takie masz walory ? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 27.05.11, 19:03 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > voxave napisała: > > > > > Proponuje taniec na rurze --bez spodniej bielizny---sama bym za tak > i poka > > z zapl > > > acila :) > > > > A może ty byś zatańczyła na rurze bez majtek to by tobie zapłacili. > > > Już widzę skomar jak się slinisz stojąc tuż przy scenie.Sama myśl,ze bez majtek > ...i co? juz po wszystkim? I tu się mylisz pocoo Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 28.05.11, 10:56 skomar102 napisał: > I tu się mylisz pocoo Masz do wyboru; Jesteś kobietą albo gejem.Twoja sprawa.A może tylko Ciebie Bóg pozbawił seksualnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 28.05.11, 13:38 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > I tu się mylisz pocoo > > Masz do wyboru; > Jesteś kobietą albo gejem.Twoja sprawa.A może tylko Ciebie Bóg pozbawił seksual > nosci? No a do tego jehowitką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:47 kolter-xxl napisał: > No a do tego jehowitką :)) Na jehowitkę to za mało biegła jest chyba że początkująca ale ty ją wyszkolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 29.05.11, 10:11 skomar102 napisał: > Na jehowitkę to za mało biegła jest chyba że początkująca > ale ty ją wyszkolisz. Czy do Ciebie trzeba pisać wszystko na opak abyś zrozumiał prawidłowo? Kilka razy nazwałeś mnie jehowitką.Teraz masz wątpliwości? Pewien Franciszkanin napisał,że na Kościół napadają komuchy,masoni,Żydzi i liberałowie.To sa dopiero "jehowici". Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:11 pocoo napisała: > Czy do Ciebie trzeba pisać wszystko na opak abyś zrozumiał prawidłowo? Ameba ma wyższe IQ. > Kilka razy nazwałeś mnie jehowitką.Teraz masz wątpliwości? On sam nie wie co pisze . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:55 kolter-xxl napisał: > On sam nie wie co pisze . Ja wiem co piszę tylko ty nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:41 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > On sam nie wie co pisze . > > Ja wiem co piszę tylko ty nie rozumiesz No ty siebie rozumiesz i tylko ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:04 kolter-xxl napisał: > No ty siebie rozumiesz i tylko ty :)) Że ty nie rozumiesz to nie mam wpływu ale postaram się wyrażać dobitniej . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:08 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No ty siebie rozumiesz i tylko ty :)) > > Że ty nie rozumiesz to nie mam wpływu ale postaram > się wyrażać dobitniej . Chcesz mocniej i dobitniej okazać swój kretynizm ?? to jeszcze lepiej umiesz to pokazać :)) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:35 kolter-xxl napisał: > Chcesz mocniej i dobitniej okazać swój kretynizm ?? to jeszcze lepiej umiesz to > pokazać :)) ??? Zacznę używać twojego chamskiego języka to może pojmiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:38 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Chcesz mocniej i dobitniej okazać swój kretynizm ?? to jeszcze lepiej umi > esz to > > pokazać :)) ??? > > Zacznę używać twojego chamskiego języka to może pojmiesz Nawet na to jesteś za durny. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:47 pocoo napisała: > Kilka razy nazwałeś mnie jehowitką.Teraz masz wątpliwości? Niewiele mnie to obchodzi kim ty jesteś, do jakiej sekty należysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:37 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > Kilka razy nazwałeś mnie jehowitką.Teraz masz wątpliwości? > > Niewiele mnie to obchodzi kim ty jesteś, do jakiej sekty należysz. Niby dlaczego ono należy do sekty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:53 kolter-xxl napisał: > Niby dlaczego ono należy do sekty ?? pocoo to jest ono ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:59 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Niby dlaczego ono należy do sekty ?? > > pocoo to jest ono ? Lapsus, a ty nie odwracaj kota pipą a odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:10 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > No a do tego jehowitką :)) > > Na jehowitkę to za mało biegła jest chyba że początkująca Jej poziom wiedzy , wszelkiej wiedzy jest o kosmos wyższy niż od twojej .Po prostu do pięt jej nie dorastasz . > ale ty ją wyszkolisz. Konkretnie w czym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:53 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > ale ty ją wyszkolisz. > > Konkretnie w czym ?? W naukach ŚJ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:41 skomar102 napisał: > W naukach ŚJ No tak po idiocie tego sie można spodziewać :)) Dla ułoma umysłowego takiego jak ty gdybym bronił kleru byłbym księdzem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:01 kolter-xxl napisał: > No tak po idiocie tego sie można spodziewać :)) Dla ułoma umysłowego takiego j > ak ty gdybym bronił kleru byłbym księdzem :))) Nie bronię kleru tak jak ty swoich współbraci Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:01 skomar102 napisał: > Nie bronię kleru tak jak ty swoich współbraci Bardzo chętnie zobaczę tą swoją obronę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:32 kolter-xxl napisał: > Bardzo chętnie zobaczę tą swoją obronę ??? Twój zaciekły atak Krk wszystko wyjaśnia Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:34 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Bardzo chętnie zobaczę tą swoją obronę ??? > > Twój zaciekły atak Krk wszystko wyjaśnia Gnój i podłość należy piętnować a ze twoja sekta jest taka ,wiec to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:45 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > skomar102 napisał: > > > > ale ty ją wyszkolisz. > > > > Konkretnie w czym ?? > > W naukach ŚJ Eeeeeeeeee...ale zalałeś.Ja liczyłam na instrukcję tańca na rurze bez majtek.Przeciez ciebie skomar to bardzo interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:18 pocoo napisała: > Eeeeeeeeee...ale zalałeś.Ja liczyłam na instrukcję tańca na rurze bez majtek.Pr > zeciez ciebie skomar to bardzo interesuje. W twoim wykonaniu to by była żenada nie interesuje mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:20 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > > > Eeeeeeeeee...ale zalałeś.Ja liczyłam na instrukcję tańca na rurze bez maj > tek.Pr > > zeciez ciebie skomar to bardzo interesuje. > > W twoim wykonaniu to by była żenada nie interesuje mnie to Napatrzysz się na zgrabne pupy kleryków i olewasz niewiasty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:37 pocoo napisała: > Jesteś kobietą albo gejem.Twoja sprawa.A może tylko Ciebie Bóg pozbawił seksual > nosci? Ani jedno ani drugie u mnie wszystko w normie ale tobie to chyba Bóg dał ponad normę ludzką seksualność. tak wygląda jak byś była lesbijką . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 28.05.11, 13:35 skomar102 napisał: > > A może ty byś zatańczyła na rurze bez majtek to by tobie zapłacili. Tak mocna liżesz dupę klerowi ułomie ze nawet nie widzisz jak serwilistycznym kretynem jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 28.05.11, 15:39 kolter-xxl napisał: > Tak mocna liżesz dupę klerowi ułomie ze nawet nie widzisz jak serwilistycznym k > retynem jesteś Ja nie bronię tak zaciekle kleru jak ty swoich braci w wierze Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:08 skomar102 napisał > > Ja nie bronię tak zaciekle kleru jak ty swoich braci w wierze Mam tylko siostrę ,ale ona akurat jest katoliczką. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:49 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał > > > > Ja nie bronię tak zaciekle kleru jak ty swoich braci w wierze > > Mam tylko siostrę ,ale ona akurat jest katoliczką. Nie udaj że nie rozumiesz, mówiłem o braciach w wierze Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:38 skomar102 napisał: > Nie udaj że nie rozumiesz, mówiłem o braciach w wierze Nie udawaj ze nie rozumiesz , pisałem ci przecież ze jestem ateistą , wiec o jakiej to wierze mowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:02 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > > Nie udaj że nie rozumiesz, mówiłem o braciach w wierze > > Nie udawaj ze nie rozumiesz , pisałem ci przecież ze jestem ateistą , wiec o ja Śmiem podejrzewać,że skomar to dyżurny Franciszkanin forum najczęściej z Koszarawy Bystrej,który ma za zadanie dyskredytację niewygodnych dla Koscioła wypowiedzi.Stad biora się durne dziecinne zaprzeczenia,dziecinna przekora ,pisanie byle czego,byle pisać przeciw. > kiej to wierze mowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:49 pocoo napisała: > > Śmiem podejrzewać,że skomar to dyżurny Franciszkanin forum najczęściej z Koszar > awy Bystrej,który ma za zadanie dyskredytację niewygodnych dla Koscioła wypowie > dzi.Stad biora się durne dziecinne zaprzeczenia,dziecinna przekora ,pisanie byl > e czego,byle pisać przeciw.kiej to wierze mowa ?? Myślisz że u nich takie braki ze biorą jak leci z łapanki gości o IQ 22 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:23 kolter-xxl napisał: > Myślisz że u nich takie braki ze biorą jak leci z łapanki gości o IQ 22 :))) Mylisz się, to ludzie twojego pokroju są gnojem w polskim społeczeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:26 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Myślisz że u nich takie braki ze biorą jak leci z łapanki gości o IQ 22 > :))) > > > Mylisz się, to ludzie twojego pokroju są gnojem w polskim społeczeństwie Gnojem przygłupie to jesteś ty i ci w sukienkach którym dupy liżesz . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:43 kolter-xxl napisał: > Gnojem przygłupie to jesteś ty i ci w sukienkach którym dupy liżesz . Ja nikomu nie liżę, ale tobie liżą niżsi w hierarchii ŚJ a ty wyższym liżesz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 22:05 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Gnojem przygłupie to jesteś ty i ci w sukienkach którym dupy liżesz . > > Ja nikomu nie liżę, ale tobie liżą niżsi w hierarchii ŚJ a ty wyższym liżesz Widziałeś to ?? bo ze ty liżesz laski kleru to widać w twoich postach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 30.05.11, 17:36 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > Ja nikomu nie liżę, ale tobie liżą niżsi w hierarchii ŚJ a ty wyższym liż > esz > > Widziałeś to ?? To widać na kilometr i czuć z twoich ust qów.a się wylewają Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 30.05.11, 20:39 skomar102 napisał: > > > > Widziałeś to ?? > > To widać na kilometr i czuć z twoich ust qów.a się wylewają No co ty nie głosiłem kazania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 31.05.11, 16:31 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > To widać na kilometr i czuć z twoich ust qów.a się wylewają > > No co ty nie głosiłem kazania :)) Cały czas wciskasz kit. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 31.05.11, 22:37 skomar102 napisał: > Cały czas wciskasz kit Udowodnij Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 01.06.11, 16:51 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > Cały czas wciskasz kit > > Udowodnij Wiesz co, nie mam ochoty na jakieś epitety z tobą ale nie zgadzam się z twoimi zarzutami na temat Krk już na pewno nie na taką skalę jak twierdzisz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 01.06.11, 19:12 skomar102 napisał: > Wiesz co, nie mam ochoty na jakieś epitety z tobą > ale nie zgadzam się z twoimi zarzutami na temat Krk > już na pewno nie na taką skalę jak twierdzisz Bo do zindoktrynowanej głowy nie dociera światło prawdy !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 01.06.11, 19:27 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > > Wiesz co, nie mam ochoty na jakieś epitety z tobą > > ale nie zgadzam się z twoimi zarzutami na temat Krk > > już na pewno nie na taką skalę jak twierdzisz > > Bo do zindoktrynowanej głowy nie dociera światło prawdy !! Ty też jesteś jeszcze bardziej zindoktrynowany tyle że przez inne wyznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 01.06.11, 20:44 skomar102 napisał: Ty też jesteś jeszcze bardziej zindoktrynowany tyle że > przez inne wyznanie. na tym polega twoja indoktrynacja ; nie dopuszczasz do głowy myśli ze ktoś może być wolny od indoktrynacji !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 01.06.11, 21:13 kolter-xxl napisał: > na tym polega twoja indoktrynacja ; nie dopuszczasz do głowy myśli ze ktoś może > być wolny od indoktrynacji !! Idzie o to że ty nie jesteś wolny, ty się tylko łudzisz że jesteś wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 01.06.11, 21:18 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > na tym polega twoja indoktrynacja ; nie dopuszczasz do głowy myśli ze kto > ś może > > być wolny od indoktrynacji !! > > Idzie o to że ty nie jesteś wolny, ty się tylko łudzisz że jesteś wolny. No akurat nie spodziewam się od ciebie zrozumienia , jesteś jak pies na łańcuchu uwiązany i wydaje ci się ze każdy tak ma . Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 01.06.11, 21:21 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xxl napisał: > > > na tym polega twoja indoktrynacja ; nie dopuszczasz do głowy myśli > ze kto > > ś może > > > być wolny od indoktrynacji !! > > > > Idzie o to że ty nie jesteś wolny, ty się tylko łudzisz że jesteś wolny. > > No akurat nie spodziewam się od ciebie zrozumienia , jesteś jak pies na łańcuch > u uwiązany i wydaje ci się ze każdy tak ma . Zrozum cymbale że tylko człowiek wierzący jest wolny ty jesteś niewolnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 01.06.11, 21:24 skomar102 napisał: > Zrozum cymbale że tylko człowiek wierzący jest wolny > ty jesteś niewolnikiem Wolny od samodzielnego myślenia !! Ja jestem niewolnikiem a czego to :)) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 02.06.11, 16:51 kolter-xxl napisał: Ja jestem niewolnikiem a czego to :)) ?? Złego, trzyma cię na grubym łańcuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 02.06.11, 20:04 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Ja jestem niewolnikiem a czego to :)) ?? > > Złego, trzyma cię na grubym łańcuchu. Udowodnij ze jestem śmieciem podobnym do waszego rozbuchanego kleru !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 02.06.11, 20:38 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > kolter-xxl napisał: > > > > Ja jestem niewolnikiem a czego to :)) ?? > > > > Złego, trzyma cię na grubym łańcuchu. > > Udowodnij ze jestem śmieciem podobnym do waszego rozbuchanego kleru !! Nikogo nie nazywam śmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 02.06.11, 20:56 skomar102 napisał: > Nikogo nie nazywam śmieciem Jedna sugerujesz ze jestem zły Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 02.06.11, 21:04 kolter-xxl napisał: > skomar102 napisał: > > > Nikogo nie nazywam śmieciem > > Jedna sugerujesz ze jestem zły Ja tylko twierdzę ze jesteś w błędzie w sprawach religii. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 02.06.11, 21:30 skomar102 napisał: > Ja tylko twierdzę ze jesteś w błędzie w sprawach religii. Nie ma takiej opcji , zbyt dobrze znam biblie żeby wierzyć w boga ,a nawet gdybym wierzył to katolikiem nigdy bym nie był Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 03.06.11, 17:26 kolter-xxl napisał: zbyt dobrze znam biblie żeby wierzyć w boga Przeczytałeś co napisałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 05.06.11, 16:15 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > zbyt dobrze znam biblie żeby wierzyć w boga > > Przeczytałeś co napisałeś ? No to mój ulubiony kawałek :)) prorok wkurzony woła pana a pan morduje wredne bachory :))) oto miłość boga do dzieci :))) Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z miasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! Przyjdź no, łysku! (24) On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ich w imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spośród nich czterdzieści dwoje dzieci. (25) Stamtąd Elizeusz poszedł na górę Karmel, skąd udał się do Samarii. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 05.06.11, 18:28 kolter-xxl napisał: > Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z m > iasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! > Przyjdź no, łysku! (24) On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ic > h w imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spośród > nich czterdzieści dwoje dzieci. (25) Stamtąd Elizeusz poszedł na górę Karm > el, skąd udał się do Samarii.[/i] No widzisz, uważaj jak będziesz oczerniał kościół katolicki to i ciebie niedźwiedzie rozszarpią. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 05.06.11, 20:46 skomar102 napisał: > No widzisz, uważaj jak będziesz oczerniał kościół katolicki > to i ciebie niedźwiedzie rozszarpią. Zapewne jako osobnik ograniczony umysłowo nawet nie zrozumiałeś owego przesłania Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 06.06.11, 16:12 kolter-xxl napisał: > Zapewne jako osobnik ograniczony umysłowo nawet nie zrozumiałeś owego przesłani > a Obawiam się że to ty nie zrozumiałeś tego wersetu jeśli go zacytowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 06.06.11, 21:48 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Zapewne jako osobnik ograniczony umysłowo nawet nie zrozumiałeś owego prz > esłani > > a > > Obawiam się że to ty nie zrozumiałeś tego wersetu jeśli go > zacytowałeś. No a kto go tu cytował :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 07.06.11, 17:54 kolter-xxl napisał: No a kto go tu cytował : No nie powiesz że ja zacytowałem ten werset. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 08.06.11, 10:02 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > No a kto go tu cytował : > > No nie powiesz że ja zacytowałem ten werset. No przecież ja tobie, idioto :))) żeby ci pokazać jak tato Jezusa morduje dzieci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 08.06.11, 16:12 kolter-xxl napisał: > No przecież ja tobie, idioto :))) żeby ci pokazać jak tato Jezusa morduje dziec > i :)) Zamordował ci jakie dziecko że Go oskarżasz . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 08.06.11, 21:05 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > No przecież ja tobie, idioto :))) żeby ci pokazać jak tato Jezusa morduje > dziec > > i :)) > > Zamordował ci jakie dziecko że Go oskarżasz . Ty jesteś tak durny ze nie zrozumiałeś prostego tekstu biblii :))) Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z miasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! Przyjdź no, łysku! On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ich w imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spośród nich czterdzieści dwoje dzieci. Stamtąd Elizeusz poszedł na górę Karmel, skąd udał się do Samarii. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 09.06.11, 16:48 kolter-xxl napisał: > Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z m > iasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! > Przyjdź no, łysku! On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ich w > imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spoś > ród nich czterdzieści dwoje dzieci. Stamtąd Elizeusz poszedł na górę Karme > l, skąd udał się do Samarii. Mam wrażenie że to ty nie zrozumiałeś tego tekstu skoro go cytujesz albo rozumiesz po jehowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 09.06.11, 20:53 skomar102 napisał: > > Mam wrażenie że to ty nie zrozumiałeś tego tekstu > skoro go cytujesz albo rozumiesz po jehowemu. Nie rozumiesz , bo jesteś tępym zindoktrynowanym katolickim matołem !! z tych wersetów widać wyraźnie ze tzw prorok Boży o imieniu Elizeusz wściekły na dzieci przeklął je w imieniu pana ,a pan jak widać zesłał dwa niedźwiedzie które zabił 42 dzieci !!! tylko za to ze łacha darły z łysej glacy proroka !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 10.06.11, 18:42 kolter-xxl napisał: > Nie rozumiesz , bo jesteś tępym zindoktrynowanym katolickim matołem !! z tych w > ersetów widać wyraźnie ze tzw prorok Boży o imieniu Elizeusz wściekły na dzie > ci przeklął je w imieniu pana ,a pan jak widać zesłał dwa niedźwiedzie które za > bił 42 dzieci !!! tylko za to ze łacha darły z łysej glacy proroka !! A jednak jesteś ŚJ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 11.06.11, 15:35 skomar102 napisał: > A jednak jesteś ŚJ To ze ty jesteś debilem , nikt już na tym forum nie wątpi . Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Tańcom stop? 05.06.11, 22:05 a co samo-oczerniajacy sie kosciol ma z tym wspolnego? nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 03.06.11, 08:33 skomar102 napisał: > Ja tylko twierdzę ze jesteś w błędzie w sprawach religii. A to ci nowina... Każdy ,absolutnie każdy wyznawca jakiejkolwiek religii lub chrześcijańskiego Kościoła twierdzi,ze tylko on zna prawdę i tylko on ma rację.Nie dziwi mnie to.Te wszystkie "racje" są poza mną .Twoja też. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 03.06.11, 17:36 pocoo napisała: > A to ci nowina... > Każdy ,absolutnie każdy wyznawca jakiejkolwiek religii lub chrześcijańskiego Ko > ścioła twierdzi,ze tylko on zna prawdę i tylko on ma rację Oczywiście to prawda co piszesz z tą różnicą że tylko katolicy są tu opluwani. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tańcom stop? 01.06.11, 21:36 > Zrozum cymbale że tylko człowiek wierzący jest wolny > ty jesteś niewolnikiem Skamar102: twoje nieszczescie tkwi w nieswiadomosci,glupocie,jestes niewolnikiem i to na własne zyczenie,jestes do uslug plebanom i ich bełkotom ambonowym.Ty jestes ortodoksem katolskim i z tego sobie nie zdajesz sprawy,masz "wypłukany" mozg,byc moze jestes funkcyjnym wyznawca sekty z krzyzem na dachu.Przestan pieprzyc i opluwac innych,lecz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 02.06.11, 17:01 lumpior napisał: Skamar102: twoje nieszcz > escie tkwi w nieswiadomosci,glupocie,jestes niewolnikiem i to na własne zyczeni > e,jestes do uslug plebanom i ich bełkotom ambonowym.Ty jestes ortodoksem katols > kim i z tego sobie nie zdajesz sprawy,masz "wypłukany" mozg,byc moze jestes fun > kcyjnym wyznawca sekty z krzyzem na dachu.Przestan pieprzyc i opluwac innych,le > cz sie. Ciebie gnido nikt o zdanie nie prosił Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tańcom stop? 02.06.11, 17:17 skomar102 napisał: > lumpior napisał: > > Skamar102: twoje nieszcz > > escie tkwi w nieswiadomosci,glupocie,jestes niewolnikiem i to na własne z > yczeni > > e,jestes do uslug plebanom i ich bełkotom ambonowym.Ty jestes ortodoksem > katols > > kim i z tego sobie nie zdajesz sprawy,masz "wypłukany" mozg,byc moze jest > es fun > > kcyjnym wyznawca sekty z krzyzem na dachu.Przestan pieprzyc i opluwac inn > ych,le > > cz sie. > > Ciebie gnido nikt o zdanie nie prosił // Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 02.06.11, 20:37 lumpior napisał: > > Ciebie gnido nikt o zdanie nie prosił // Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 30.05.11, 23:38 kolter-xxl napisał: > Myślisz że u nich takie braki ze biorą jak leci z łapanki gości o IQ 22 :))) Oczywiscie.Ja miałam do czynienia z jeszcze głupszym. Metody stosuja zawsze te same.Zwykle nie dyskutują,nie odpowiadają rzeczowo na pytania tylko rzucją epitetami, lub kretynizmami próbują dyskredytoważć niewygodną dla Koscioła wypowiedź.Jak się który uprze,to z uporem maniaka będzie w kółko powtarzał mason,liberał komuch,jehowita bo ma w tym swój cel. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 31.05.11, 10:00 pocoo napisała: > Oczywiscie.Ja miałam do czynienia z jeszcze głupszym. Nie , to nie jest możliwe :)) > Metody stosuja zawsze te same.Zwykle nie dyskutują,nie odpowiadają rzeczowo na > pytania tylko rzucją epitetami, lub kretynizmami próbują dyskredytoważć niewyg > odną dla Koscioła wypowiedź. Takie małe ujadające bezmyślnie kundelki. Jak się który uprze,to z uporem maniaka będzie w kó > łko powtarzał mason,liberał komuch,jehowita bo ma w tym swój cel. Nie wyobraża sobie debil jeden z drugim ze ktoś może po prostu nie lubić ich sekty ,wiec szufladkuje Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:20 pocoo napisała: > Śmiem podejrzewać,że skomar to dyżurny Franciszkanin forum A ty franciszkanka Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:55 kolter-xxl napisał: , pisałem ci przecież ze jestem ateistą , Że ty pisałeś to ja wiem i wiem też że pisałeś nieprawdę . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:00 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > , pisałem ci przecież ze jestem ateistą , > > Że ty pisałeś to ja wiem i wiem też że pisałeś nieprawdę . Udowodnij że jestem tak perfidnym wierzącym w boga ze wypieram się go na anonimowym forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:28 kolter-xxl napisał: > Udowodnij że jestem tak perfidnym wierzącym w boga ze wypieram się go na anonim > owym forum !! Ty się tylko wypierasz Krk opluwasz go Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:32 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Udowodnij że jestem tak perfidnym wierzącym w boga ze wypieram się go na > anonim > > owym forum !! > > Ty się tylko wypierasz Krk opluwasz go Więc nie potrafisz udowodnić ze jestem wierzącym który na anonimowym forum boga się wypiera :)) No a poza tym co ma wspólnego z bogiem Krk ?? poza tym ze pysk nim sobie od wieków wyciera !! Dodatkowo jak można jeszcze opluć rzygowiny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:44 maniuś troche juz tu jestes i nadal glupi jak but z ksiezej nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 12:52 kotekali napisał: > maniuś troche juz tu jestes i nadal glupi jak but z ksiezej nogi :) On nie jest głupi, on jest bardzo głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:01 kolter-xxl napisał: > kotekali napisał: > > > maniuś troche juz tu jestes i nadal glupi jak but z ksiezej nogi :) > > On nie jest głupi, on jest bardzo głupi. A kolter vel kotekali to brak słów aby określić jego kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 18:58 kotekali napisał: > maniuś troche juz tu jestes i nadal glupi jak but z ksiezej nogi :) Oj kolter ty jesteś o wiele dłużej i jesteś jeszcze głupszy i już nie popieraj sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:06 maniuś :) wiele bym dal , zeby wiedziec chociaz czesc tego co wie kolter :) maniuś :) wiesz kim ty jestes? :) no zgadnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:22 kotekali napisał: > maniuś :) wiele bym dal , zeby wiedziec chociaz czesc tego co wie kolter :) No to nie wiesz , przecież ty jesteś 3w1 kolter kotekali karbat. to ta sama osoba i tak wspierasz sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
kotekali Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:24 maniuś czemu jestes taki glupi ? :) dlaczego sie nie uczyles? teraz jest ci ciezko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:44 kotekali napisał: > maniuś czemu jestes taki glupi ? :) dlaczego sie nie uczyles? teraz jest ci ci > ezko :) Paranoik :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:52 kotekali napisał: > maniuś czemu jestes taki glupi ? :) dlaczego sie nie uczyles? teraz jest ci ci > ezko :) Oj kolter nie ma tu głupszego od ciebie > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 20:54 skomar102 napisał: > kotekali napisał: > > > maniuś czemu jestes taki glupi ? :) dlaczego sie nie uczyles? teraz jest > ci ci > > ezko :) > > Oj kolter nie ma tu głupszego od ciebie Gdybyś miał choć 10% tego co ma w głowie każdy normalny człowiek , to zobaczyłbyś jak się ośmieszasz pisząc ze to ja jestem kotekali lub karbatem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:25 kolter-xxl napisał: > Gdybyś miał choć 10% tego co ma w głowie każdy normalny człowiek , to zobaczyłb > yś jak się ośmieszasz pisząc ze to ja jestem kotekali lub karbatem :))) Z daleka widać że jesteś 3w1 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:27 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > > > Gdybyś miał choć 10% tego co ma w głowie każdy normalny człowiek , to zob > aczyłb > > yś jak się ośmieszasz pisząc ze to ja jestem kotekali lub karbatem :))) > > Z daleka widać że jesteś 3w1 Fakt na milę wyczuć w tobie półgłówka . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:51 skomar102 napisał: > > No to nie wiesz , przecież ty jesteś 3w1 kolter kotekali karbat. > to ta sama osoba i tak wspierasz sam siebie A JA. Taki mądry inaczej jak ty napisał,że ja i karbat to ta sama osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 19:43 kotekali napisał: > maniuś :) wiele bym dal , zeby wiedziec chociaz czesc tego co wie kolter :) Zawsze możesz popytać na kolter-XXl@gazeta.pl :)) > maniuś :) wiesz kim ty jestes? :) no zgadnij :) heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:13 kolter-xxl napisał: > Zawsze możesz popytać na kolter-XXl@gazeta.pl :)) To zależy w którym momencie, raz kolter innym razem kotekali lub jeszcze chyba karbat Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Tańcom stop? 29.05.11, 21:17 skomar102 napisał: > kolter-xxl napisał: > > Zawsze możesz popytać na kolter-XXl@gazeta.pl :)) > > To zależy w którym momencie, raz kolter innym razem kotekali lub > jeszcze chyba karbat Nie chodź z miesiąc do kościoła niech ci ze łba wyparuje kadzidło źródło twojego otępienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Tańcom stop? 29.05.11, 23:51 "trójca":)? Ale trzeba przyznać ,że Kotki Ali .. czy też inne są piękne i słodkie-niezależne, chodzą własnymi ścieżkami i robią tylko to na co mają ochotę, i mruczą:) ale mają też pazurki ,które choć ścierane są ostre i mogą ..zranić:( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Tańcom stop? 30.05.11, 14:37 caroli_ne_86 napisała: > "trójca":)? > Ale trzeba przyznać ,że Kotki Ali .. czy też inne są piękne i słodkie-n > iezależne, chodzą własnymi ścieżkami i robią tylko to na co mają ochotę, i mruc > zą:) ale mają też pazurki ,które choć ścierane są ostre i mogą ..zranić:( > Pozdrawiam. Koty są Fałszywe Carolinko ,niby sie przymilają mrucza ale swoje zrobią Kup sobie psa.Pies to przyjaciel i kompan -:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 30.05.11, 15:29 Popatrz, popatrz,doradca i mąż opatrznościowy, tu i ta,m zajrzy dobrym słowem pocieszy gluta zostawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
he-he-he-1 Re: Tańcom stop? 31.05.11, 18:11 voxave napisała: > Popatrz, popatrz,doradca i mąż opatrznościowy, tu i ta,m zajrzy dobrym słowem p > ocieszy gluta zostawi :) I czego za mną łazisz bezzębna geriatryczko;-) Nie ruszam nawet 10m kijem takich pasztetów jak ty-:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Tańcom stop? 31.05.11, 19:05 He-he--przypominam ci ze to ty mnie zaczepiasz jak tylko wchodzisz na forum----co do mnie masz ?Nie znam cie i nie mam ochoty na znajomośc z małym rękodzielnikiem o trądzikowatej urodzie i robaczywym sercem. Przygladam sie jak sie podlizujesz na forum lepszym od ciebie mężczyznom.Mala gnidka :) Odpowiedz Link Zgłoś