kochanica.francuza 12.06.04, 14:30 czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: A000000 12.06.04, 19:13 kochanica.francuza napisała: > czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3miasta? Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie obraża. Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: A000000 12.06.04, 19:32 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3mia > sta? > > Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie obraża. > Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację > francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem. nie wiem,bo nam kilka razy kablówka nieoczekiwanie zabierała programy i dodawała inne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: A000000 12.06.04, 19:55 kochanica.francuza napisała: > a000000 napisała: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie > 3mia > > sta? > > > > Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie ob > raża. > > Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację > > francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem. > nie wiem,bo nam kilka razy kablówka nieoczekiwanie zabierała programy i dodawał > a > inne:-) To sprawdź. Jeśli potrafisz, to wstrój telewizor od nowa. Weź instrukcję i tam jest punkt: uruchomienie lub strojenie. A jeśli masz z tym kłopoty, to zawołaj kogoś od kablówki. Ja takie rzeczy robię sama, ale moja siostra (mieszka 265 km ode mnie) to woła kablarza. U nas też ciągle w kablu mieszają. Ale jak zabiorą Mezzo, to się przenoszę do innego operatora na znak protestu. > Odpowiedz Link Zgłoś