12.06.04, 14:30
czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3miasta?
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: A000000 12.06.04, 19:13
      kochanica.francuza napisała:

> czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3miasta?

Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie obraża.
      Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację
      francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem.
      • kochanica.francuza Re: A000000 12.06.04, 19:32
        a000000 napisała:

> kochanica.francuza napisała:
        >
        > > czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie 3mia
        > sta?
        >
        > Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie obraża.
        > Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację
        > francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem.
        nie wiem,bo nam kilka razy kablówka nieoczekiwanie zabierała programy i dodawała
        inne:-)
        • a000000 Re: A000000 12.06.04, 19:55
          kochanica.francuza napisała:

> a000000 napisała:
          >
          > > kochanica.francuza napisała:
          > >
          > > > czy interesuje Cię studio tańca współczesnego dla amatorów na terenie
          > 3mia
          > > sta?
          > >
          > > Nie lubię tańca współczesnego. Ani malarstwa, a muzyka współczesna mnie ob
          > raża.
          > > Uwielbiam klasykę, niech żyje balet klasyczny!!! Masz w antenie TV stację
          > > francuską Mezzo? Tam jest bardzo dużo klasyki, włącznie z baletem.
          > nie wiem,bo nam kilka razy kablówka nieoczekiwanie zabierała programy i
          dodawał
          > a
          > inne:-)

To sprawdź. Jeśli potrafisz, to wstrój telewizor od nowa. Weź instrukcję i tam
          jest punkt: uruchomienie lub strojenie. A jeśli masz z tym kłopoty, to zawołaj
          kogoś od kablówki. Ja takie rzeczy robię sama, ale moja siostra (mieszka 265 km
          ode mnie) to woła kablarza. U nas też ciągle w kablu mieszają. Ale jak zabiorą
          Mezzo, to się przenoszę do innego operatora na znak protestu.
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka