Dodaj do ulubionych

Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jasnej G

13.12.12, 19:23
Działacze Ruchu Palikota chcą poręczyć za szaleńca który chciał zniszczyć obraz na Jasnej Górze , poseł Armand Rafiński powiedział że protestują oni przeciwko aresztowaniu tego pana który rzucił żarówką z farbą w kierunku tego bohomazu chcąc go zniszczyć na Jasnej Górze . Chamstwo Ruchu Palikota po prostu nie zna granic , kto pozwolił im wtrącać się do osób wierzących i spraw kościoła , kto wybrał takich chamów aby mogli założyć partię w naszym kraju promując debilizm i podnosząc rękę na Boga , ludzkie chamstwo po prostu w naszym kraju nie zna granic , granic które jest przekraczane przez debilów którzy rządzą tą partią i którzy chcą jeszcze do tego rządzić naszym krajem , po prostu brak mi słów .
Obserwuj wątek
    • pocoo Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 19:30
      krzysztom123 napisał:

>... kto w
      > ybrał takich chamów aby mogli założyć partię w naszym kraju promując debilizm i
      > podnosząc rękę na Boga

Czy mi się zdaje,że twój Bóg jest Wszechpotężny?

,> ludzkie chamstwo po prostu w naszym kraju nie zna gra
      > nic , granic które jest przekraczane przez debilów którzy rządzą tą partią i kt
      > órzy chcą jeszcze do tego rządzić naszym krajem , po prostu brak mi słów .

A to jest przejaw czego? Inteligencji inaczej?
      • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 19:40
        pocoo napisała:
        >
        > Czy mi się zdaje,że twój Bóg jest Wszechpotężny
        > A to jest przejaw czego? Inteligencji inaczej?

Ruch Palikota jak założył partię to powinien dbać o dobro Polaków a nie wtrącać się do ich wiary i zajmować się rzeczami którymi nie powinien . Jak ja jestem osobą wierzącą to żaden cham nie ma prawa wtrącać się do mojej wiary , jak nie chce to niech nie wierzy ale łapy precz bo mun uschną .
        • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 19:44
          Co Palikot i Ruch Palikota ma do wiary osób wierzących , to że on promuje inne życie i nie wierzy to nie powinien niszczyć wiary osobom tym którzy wierzą .
        • jeanie_mccake Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 09:35
          krzysztom123 napisał:

> Ruch Palikota jak założył partię to powinien dbać o dobro Polaków a nie wtrącać
          > się do ich wiary

I to właśnie dlatego, że niektórzy Polacy uważają swoją wiarę nie za swoją sprawę osobistą tylko za wiarę wszystkich Polaków, trzeba promować świeckość.
          To, że Ruch Palikota zbyt często zwraca uwagę na rozsądny cel głupimi czy niesmacznymi prowokacjami to inna sprawa.
    • wariant_b Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 20:02
      Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze
      i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będziesz się
      im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący nieprawość ojców
      na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a czyniący
      miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich.

brzmiało drugie przykazanie, jakie bóg dał Mojżeszowi.

• pocoo Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 20:13
        wariant_b napisał:

> Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebi
        > e w górze
        > i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią. Nie będzi
        > esz się
        > im kłaniał ani służył. Ja jestem Pan, Bóg twój, mocny, zawistny, karzący niepra
        > wość ojców
        > na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą; a cz
        > yniący
        > miłosierdzie tysiącom tych, którzy mię miłują i strzegą przykazań moich.

> brzmiało drugie przykazanie, jakie bóg dał Mojżeszowi.
        >
        Mojżeszowi tak, ale nie katolikom.
        • wariant_b Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 20:30
          pocoo napisała:
          > Mojżeszowi tak, ale nie katolikom.

Zawsze fascynowało mnie, że ten sam bóg co innego powiedział do Żydów,
          Chrześcijan i Mahometan. I wszyscy mu zaufali i czynią, jako powiedział.
          Albowiem mówił PRAWDĘ. Niezbadane są tajemnice wiary.
          • billy.the.kid Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 20:42
            KArTOfLI dekalog NIE DOTYCZY.
            uny mają swój.
          • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 21:26
            wariant_b napisał:

> pocoo napisała:
            > > Mojżeszowi tak, ale nie katolikom.
            >
            > Zawsze fascynowało mnie, że ten sam bóg co innego powiedział do Żydów,
            > Chrześcijan i Mahometan. I wszyscy mu zaufali i czynią, jako powiedział.
            > Albowiem mówił PRAWDĘ. Niezbadane są tajemnice wiary.
            To co Jezus powiedział ludziom tego nie mogli się dowiedzieć ponieważ Żydom nie było to na rękę aby im przekazać prawdę , tak samo jak teraz nie jest na rękę Palikotowi aby Polska była krajem wierzącym .
            • wariant_b Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 21:37
              krzysztom123 napisał:
              > To co Jezus powiedział ludziom tego nie mogli się dowiedzieć ponieważ Żydom...

A tego, co powiedział Mahomet ludziom nie mogli się dowiedzieć ponieważ...
              Ale to co powiedział bóg - mogli.

> tak samo jak teraz nie jest na rękę Palikotowi aby Polska była krajem wierzącym .

Religia coś wspomina o Prorokach, ale o Palikotach chyba nie.
              Więc ten Palikot dla boga to kto? - posłaniec, prorok, krewny czy jak?
              O Polsce, zdaje się, też bóg nic nie mówił, bo nie stworzył niczego takiego,
              więc to chyba jakiś twór Antychrysta.
              • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 21:43
                wariant_b napisał:

> A tego, co powiedział Mahomet ludziom nie mogli się dowiedzieć ponieważ...
                > Ale to co powiedział bóg - mogli.
                >
                > > tak samo jak teraz nie jest na rękę Palikotowi aby Polska była krajem wie
                > rzącym .
                >
                > Religia coś wspomina o Prorokach, ale o Palikotach chyba nie.
                > Więc ten Palikot dla boga to kto? - posłaniec, prorok, krewny czy jak?
                > O Polsce, zdaje się, też bóg nic nie mówił, bo nie stworzył niczego takiego,
                > więc to chyba jakiś twór Antychrysta.
                A mówi ci coś słowo Judasz jeżeli tak to porównaj go z Palikotem i pomyśl czym oni się od siebie różnią , jeżeli tego nie dostrzegasz to jesteś po prostu ślepy duchowo .
                • wariant_b Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 21:58
                  krzysztom123 napisał:
                  > A mówi ci coś słowo Judasz

Tak - tragiczna postać. Jedyny Apostoł, któremu Jezus mógł zaufać w misji
                  wniebowstąpienia zleconej przez ojca, kiedy inni odwrócili się od niego i wyparli.
                  Jedyny, który zginął za Jezusa z własnego wyboru, choć zapewne wiedział,
                  że umarli nie mają racji i tchórze zrobią z niego zdrajcę.
                  • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 22:40
                    wariant_b napisał:
                    >
                    > Tak - tragiczna postać. Jedyny Apostoł, któremu Jezus mógł zaufać w misji
                    > wniebowstąpienia zleconej przez ojca, kiedy inni odwrócili się od niego i wypar
                    > li.
                    > Jedyny, który zginął za Jezusa z własnego wyboru, choć zapewne wiedział,
                    > że umarli nie mają racji i tchórze zrobią z niego zdrajcę.
                    Jezus mu mógł zaufać tak jak my teraz Palikotowi , ale na mnie nie licz ja się na to nie piszę .
                    • wariant_b Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 23:07
                      krzysztom123 napisał:
                      > Jezus mu mógł zaufać tak jak my teraz Palikotowi , ale na mnie
                      > nie licz ja się na to nie piszę .

Skoro wolą boga było zainscenizowanie męczeńskiej śmieci syna,
                      to Jezus musiał wyznaczyć kogoś do tej roli. Widocznie reszta apostołów
                      nie ufała mu na tyle, by przyjąć rolę zdrajcy, bo nie rozumiała boskiego
                      planu węsząc w nim podstęp skierowany przeciwko sobie lub on im nie ufał,
                      podejrzewając że uciekną z ukradzionymi srebrnikami nie wykonując zadania,
                      dość że padło na Judasza. Dlatego uważam go za postać tragiczną,
                      a pozostałych za tchórzy i niegodziwców. Wyparli się Jezusa w czas próby.

Skąd znamy ten motyw, no nie? Z życia pewnie.
                • privus Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 23:31
                  Judasz stanowi dla mnie ciągle zagadkę w Planach Boga. Skoro wszystko przewidział i stworzył syna, to również i stworzył Judasza? Po co?
    • sclavus Ja penderolę!! 13.12.12, 21:02
      Jaki chrześcijański - och! pardon! - katopolski post!!!
      Zaiste powiadam wam - przepełniony wprost miłością i nastawiający drugi policzek...
      Co do meritum zaś - to oczywiste, że to jakiś bohomaz, kopia a może nawet kopia kopii :D:D:D
      • nehsa Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:09
        Tak na marginesie:
        Bo już kiedyś pisałem o tej kretyńskiej sygnatutrce.

"nieistnienie nie może być powołane do bytu"

No jasne, czego racjonalnym, niezaprzeczalnym dowodem, jest permanentnie malejąca liczba ludności naszego świata.
        • pocoo Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 22:13
          nehsa napisał:

> Tak na marginesie:
          > Bo już kiedyś pisałem o tej kretyńskiej sygnatutrce.
          >
          > "nieistnienie nie może być powołane do bytu"

Co w niej jest kretyńskiego? Jak może być powołane do bytu coś ,co NIE ISTNIEJE?

> No jasne, czego racjonalnym, niezaprzeczalnym dowodem, jest permanentnie maleją
          > ca liczba ludności naszego świata.

Plemniki i jajeczka istnieją. Jeżeli się nie połączą to człowiek nie powstanie.
          A co? "Mało nas do pieczenia chleba"?Zajrzyj do Chin i Indii.
          • nehsa Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 14:19
            Pocoo!
            Ten Azjata, co wynika z treści jego wiekopomnej myśli założył, nie przemyślał tego, co wymyślił.
            A myślał sobie tak:
            "Jak może być coś powoływane PRZEZ CZŁOWIEKA DO BYTU COŚ=NIESISTNIENIE, skoro ono nie istnieje.
            A wymyślił ten gwiazdor sobie, że DOWODEM ISTNIENIA TEGO COŚ, JEST MATERIALNE ISTNIENIE TEGO COŚ.

ON NAWET NIE ZAUWAŻYŁ, ŻE DOWODEM ISTNIENIA CZŁOWIEKA, JEST SŁOWO, A NIE CZŁOWIEK.
            Tam maksyma, jest dowodem durnoty, i dla takich odbiorców jest też przeznaczona.
            Dlatego, ja podałem przykład "prześmiewczy".
            Bo co będę z głęboko wierzącym człowiekiem, czyli ateistą na temat głupawej maksymy bił pianę.
            • pocoo Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 17:30
              nehsa napisał:
              > DOWODEM ISTNIENIA CZŁOWIEKA, JEST SŁOWO,

A niemowlę to co?Kto?

A NIE CZŁOWIEK.(niemowa?)

W dup.ę węża,za "mondre" jak dla mnie.
              A człowieka do istnienia powołuje się kopulacją czy gadaniem o kopulacji?
        • sclavus Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 00:33
          Rzep-eś??
          (twoje interpretacje... rozśmieszają mnie)
          • nehsa Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 13:53
            Nieistnienie, czyli NIEBYT, nie może być powołane do do bytu.
            Zatem ta gwiazda azjatyckiego chowu, musiała to "powoływanie" przypisać człowiekowi.
            I ta gwiazda azjatyckiego chowu, doszła do wniosku, że jedynym dowodem istnienia-bytowania, musi być obecność materialna.

To przemyślenie tego kaleki, jest akurat dla takich wolnomyślicieli, jak ty.
            I nie dziwię się, że moje interpretacje cię śmieszą. Śmiej się chłopie.
      • krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:30
        sclavus napisał:

> Jaki chrześcijański - och! pardon! - katopolski post!!!
        > Zaiste powiadam wam - przepełniony wprost miłością i nastawiający drugi policze
        > k...
        > Co do meritum zaś - to oczywiste, że to jakiś bohomaz, kopia a może nawet kopia
        > kopii :D:D:D
        Dla szatana ani ludzi którzy pod jego działaniem chcą zniszczyć to co dla kogoś jest cenne ja nie mam żadnego szacunku .
        • wariant_b Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:49
          krzysztom123 napisał:
          > Dla szatana ani ludzi którzy pod jego działaniem chcą zniszczyć to co dla kogoś
          > jest cenne ja nie mam żadnego szacunku

Obraz, w który jakiś siepacz rzucił bombę, ale stał się cud i bóg zamienił
          trotyl w czarną farbę, która spłynęła po Maryi Dziewicy nie zostawiając
          nawet najmniejszej plamki na jej szatach - jest jeszcze cenniejszy.
          A świadków tej cudownej mocy obrazu przecież nie brakowało.
        • sclavus Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 00:36
          twoja sprawa...
          przywoływanie szatana w mojej obecności, jest równoznaczne z przywoływaniem boga, czy wszystkich świętych: pustka!
          ... nic takiego nie istnieje...
      • krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:33
        sclavus napisał:

> Jaki chrześcijański - och! pardon! - katopolski post!!!
        > Zaiste powiadam wam - przepełniony wprost miłością i nastawiający drugi policze
        A ty myślałeś że co że tylko kościół i katolików i osoby wierzące możne wyzywać od najgorszych , teraz chyba jesteś po prostu zaskoczony że może być inaczej .
        • wariant_b Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:41
          krzysztom123 napisał:
          > teraz chyba jesteś po prostu zaskoczony że może być inaczej .

Odpowiem za sclavusa - absolutnie zaskoczony nie jest.
          Przywykł już do prawdziwych katolików.
          • krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:46
            wariant_b napisał
            >
            > Odpowiem za sclavusa - absolutnie zaskoczony nie jest.
            > Przywykł już do prawdziwych katolików.
            Szkoda że 2000 lat temu ludzie nie wiedzieli kim był Judasz , szkoda że teraz nie widzą kim jest Palikot , a sytuacja jest taka sama tylko dzieje się teraz dwa tysiące lat później .
            • wariant_b Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 21:53
              krzysztom123 napisał:
              > ludzie nie wiedzieli kim był Judasz , szkoda że teraz nie widzą kim jest Palikot ,
              > a sytuacja jest taka sama

No widzisz, trzeba było od razu, że Palikot to trzynasty Apostoł.
              Może nawet będziemy mieli nową Ewangelię według św. Palikota.
              • krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 22:31
                wariant_b napisał:

> No widzisz, trzeba było od razu, że Palikot to trzynasty Apostoł.
                > Może nawet będziemy mieli nową Ewangelię według św. Palikota.
                Myślałem że już dawno to zauważyłeś że tak jak Judasz zdradził Jezusa , tak samo Palikot zdradził Boga wypowiadając wojnę ludziom wierzącym i każąc im aby z ciągli krzyże , gdyby ludzie ulegli Palikotowi wtedy zrobił by z nimi jeszcze gorzej niż Judasz a co to ludzie mogą zobaczyć jeżeli kiedyś mu ulegną co się z nimi stanie .
                • krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 22:38
                  2000 lat temu mniej ludzi odeszło od Boga i poszło za Judaszem , teraz więcej ludzi odchodzi od Boga i podąża za Palikotem , ponieważ teraz ludzie są jeszcze bardziej opętani niż kiedyś , kiedyś ludzie tyle nie ćpali to mieli wtedy jakieś rozumowanie , teraz nie mają żadnego . Jak wprowadzili w Polsce dopalacze to jedna trzecia młodzieży była zagrożona śmiercią , rzucili się na to jak by zobaczyli Boga , a grabarz już czekał z łopatą aby ich włożyć później do ziemi to co po nich zostało po dzieciach które straciły swój rozum .
                  • sclavus Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 00:55
                    najwięcej ćpali ci, którzy pisali biblie... i ojcowie kościoła... i nawięksi święci...
                    Tylko ekstremalnie naćpani mogli zostawić po sobie tyle pierdół
                    To łatwe do zauważenia - a ty co??
                • marina0321 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 23:20
                  krzysztom123 napisał:

> ..............gdyby ludzie ulegli Palikotowi wtedy zrobił by z nimi jeszcze gorzej
                  > niż Judasz a co to ludzie mogą zobaczyć jeżeli kiedyś mu ulegną co się z nimi stanie.

Stanie się to, że w końcu przestanie biedny lud płacić "dziesięciny" na kościół, uwolni swoje dzieci spod jarzma klerus-egzorcysmus-pedofilismus.
                  Kościół boi się Palikota, jak diabeł święconej wody, a przyczyny są nam wiadome.

• krzysztom123 Re: Ja penderolę!! 13.12.12, 23:30
                    marina0321 napisał(a):

> Stanie się to, że w końcu przestanie biedny lud płacić "dziesięciny" na kośció
                    > ł, uwolni swoje dzieci spod jarzma klerus-egzorcysmus-pedofilismus.
                    > Kościół boi się Palikota, jak diabeł święconej wody, a przyczyny są nam wiadom
                    > e.
                    Tylko że Palikot ze swoim kumplem Klosem Tuskiem już razem większość kraju sprzedali za grosze , a z pustego jak wiemy to nawet Salomon nie naleje , dlatego takie pierdoły to możesz opowiadać babci , a skąd Palikot ma zapełnione sakiewki i ci co rządzą PO chyba nie przekazałaś im tego w spadku więc na cud żaden nie licz no chyba że Powstanie Unia Światowa Jedno Państwo które ja założę-krzysztom123.blog.interia.pl/znaki
                    • sclavus Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 00:59
                      Teraz(!), to chyba ty jesteś ekstremalni naćpany...
        • sclavus Re: Ja penderolę!! 14.12.12, 00:49
          Jako, że ja mam w doopie jakieś tam nauki Jezusa, ewangelie i inne śfiente pisma, postępuję tak, jak życzy sobie interlokutor (adwersarz - światopoglądowy, polityczny...) - nie znosząc kołtuństwa, hipokryzji, konformizmu i wszystkich podobnych - staram się to denuncjować na wszelkie sposoby przydatne...
          Chrześcijanie - odwrotnie... wykazują miłość do bliźniego i nadstawiają drugi policzek, jak - rzekomo - nauczał pewien Jezus... (jeśli istniał, co jest wysoce wątpliwe a już w formie z biblii, na pewno nie)
          Polkatolicy i katopolacy w doopie mają te nauki (pewnie myślą podobnie, jak ja, ateista) i walą odrazu cepem, na odlew... - i to by było na tyle!
    • jotkajot49 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 22:32
      >kto pozwolił im wtrącać się do osób wierzących i spraw kościoła ...

A kto wam pozwolił wtrącać się do osób niewierzących i spraw nader odległych od kościoła?
      Czemu gardłujecie na temat aborcji, chcecie decydować w jaki sposób będziemy zapobiegali niechcianej ciąży, przypieprzacie się do zapłodnienia pozaustrojowego.

Tępe głąby o mentalności Kalego!
      • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 22:45
        jotkajot49 napisał:
        >
        > A kto wam pozwolił wtrącać się do osób niewierzących i spraw nader odległych o
        > d kościoła?
        > Czemu gardłujecie na temat aborcji, chcecie decydować w jaki sposób będziemy za
        > pobiegali niechcianej ciąży, przypieprzacie się do zapłodnienia pozaustrojowe
        > go.
        >
        > Tępe głąby o mentalności Kalego!
        Ja się do żadnych aborcji nie wtrącam jak kogoś nie stać na prezerwatywy bo urodził się w biedzie to nie moja sprawa ,ale jak jakieś nie wierzące pedały chcą w Polsce adoptować dzieci i zakładać takie rodziny to jaja trzeba będzie im uciąć .
        • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 22:56
          Polska jest krajem Hanysów , Guralów , Ślązaków i żaden nigdy ciotą nie był i tego nie tolerował , dlatego jak Palikot albo Biedroń chce taki seks promować to niech jedzie do Afryki banany prosić , niech próbuje z małpami i gorylami na drzewie może nowe doświadczenia im w czymś pomogą jak ich goryl wy klekocze od tyłu .
          • marina0321 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 23:25
            krzysztom123 napisał:

> Polska jest krajem Hanysów , Guralów , Ślązaków i żaden nigdy ciotą nie był i t
            > ego nie tolerował , dlatego jak Palikot albo Biedroń chce taki seks promować to
            > niech jedzie do Afryki banany prosić , niech próbuje z małpami i gorylami na d
            > rzewie może nowe doświadczenia im w czymś pomogą jak ich goryl wy klekocze od t
            > yłu .

Oj, Krzysiu, lubię Ciebie, chociaż się z Tobą nie zgadzam.
            • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 23:42
              marina0321 napisał(a):
              >
              > Oj, Krzysiu, lubię Ciebie, chociaż się z Tobą nie zgadzam.
              Ja Cię też lubię i kiedyś może to zrozumiesz że Tusk i Palikot na jednym jadą wózku , razem sprzedali Polskę za grosze i nie dlatego Palikot teraz odszedł z PO bo go sumienie ruszyło albo przeraziła korupcja jaka tam była , tylko ma on swoje cele , musisz zdawać sobie z tego sprawę że człowiek który chce legalizować narkotyki i dzieciom pokazuje się z dzojtem w ustach niczego dobrego to nie przynosi i nowe zakładanie rodzin to jest po prostu sodoma i gomora której jeszcze teraz nie widzisz . W Ameryce taki Palikot doprowadził że co piąty Amerykanin jest narkomanem i 50 tyś zginęło w Meksyku tylko dlatego aby ćpunów zaopatrzyć w towar , a wiesz co Meksykańska mafia robi z ludźmi , ostatnio kobieta która rządziła karterem narkotykowym ucięła facetom jaja , ręce , nogi i głowy policja była w szoku że kobiety są gorsze od facetów jak chodzi o kasę , niestety dla pieniędzy ludzie zrobią wszystko nawet oddają szatanowi swoją duszę , w Polsce może być podobnie jeżeli będziesz promować zło i ulegniesz diabłowi tak jak zrobił to Palikot i Biedroń i ciotka Grodzka .
            • jotkajot49 Lubić? Za co? 14.12.12, 02:09
              > Oj, Krzysiu, lubię Ciebie, chociaż się z Tobą nie zgadzam.

Naprawdę uważasz, że można to to lubić , przeczytawszy jego niezborne logicznie i gramatycznie
              wypociny, okraszone dodatkowo, w specyficzny sposób pojmowaną, "miłością bliźniego"?
              • wariant_b Re: Lubić? Za co? 14.12.12, 09:35
                jotkajot49 napisał:
                > Naprawdę uważasz, że można to to lubić...

Naprawdę uważasz to to za autentyk?
                • jotkajot49 Re: Lubić? Za co? 14.12.12, 13:19
                  Słysząc wypowiedzi uczestników wczorajszego marszu niedopieszczonych muszę uważać tego stwora za istniejącego realnie. ( W przeciwieństwie do oszołoma, który na bank jest bytem
                  wirtualnym)
                  • wariant_b Re: Lubić? Za co? 14.12.12, 14:09
                    jotkajot49 napisał:
                    > Słysząc wypowiedzi uczestników wczorajszego marszu niedopieszczonych muszę
                    > uważać tego stwora za istniejącego realnie.

Oj, niekoniecznie.
                    Ciężko będzie wykazać, że nasz krzyś czerpie korzyści
                    ze współdzielenia wizji świata ze swoim dobroczyńcą.
              • jeanie_mccake Re: Lubić? Za co? 14.12.12, 09:38
                Ciebie nie śmieszy?
              • marina0321 Re: Lubić? Za co? 14.12.12, 10:08
                jotkajot49 napisał:

> > Oj, Krzysiu, lubię Ciebie, chociaż się z Tobą nie zgadzam.
                >
                > Naprawdę uważasz, że można to to lubić , przeczytawszy jego niezborne logicznie
                > i gramatycznie
                > wypociny, okraszone dodatkowo, w specyficzny sposób pojmowaną, "miłością bliźni
                > ego"?

Lubię jego naiwną zaciętość i "walkę " do upadłego "o nasze dusze" . Na pewno jest jeszcze bardzo młody .
          • jotkajot49 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 13.12.12, 23:45
            > Polska jest krajem Hanysów , Guralów , Ślązaków i żaden nigdy ciotą nie był

Oto jak mały, parafialny pacanek wyobraża sobie Polaków na podstawie obserwacji sąsiadów z kruchty.

>...ale jak jakieś nie wierzące pedały chcą w Polsce adoptować dzieci i zakładać takie rodziny to jaja trzeba będzie im uciąć .

Niepewność co do własnych skłonności skutkuje podwyższonym poziomem agresji wobec osób o innych preferencjach seksualnych.
            • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 00:00
              jotkajot49 napisał:

>
              > Niepewność co do własnych skłonności skutkuje podwyższonym poziomem agresji wo
              > bec osób o innych preferencjach seksualnych.
              Trzeba bronić ludzi przed Hitlerem naszych czasów aby żyli w bezpiecznym świecie zgodnie z naturą tak jak nam przykazał Bóg .
              • privus Ludzi czy kradzionego obrazu ??? 14.12.12, 16:46
                A może odkadzić ten obraz i oddać prawowitym właścicielom? W końcu jest ti ikona przywieziona z wyprawy na Ruś.
          • sclavus Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 01:02
            Wiesz?
            Najlepiej by byłó twoje jaja odciąc - o dwóch/trzech oszołomów na tym świecie - mniej by było!!!
            • krzysztom123 Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 01:12
              sclavus napisał:

> Wiesz?
              > Najlepiej by byłó twoje jaja odciąc - o dwóch/trzech oszołomów na tym świecie -
              > mniej by było!!!
              To że jesteś gejem nie musisz się tak nerwicować , zawsze się jeszcze możesz nawrócić i wejść na tą właściwą drogę i żyć zgodnie z naturą tak jak nam przykazał Bóg , nie musisz się ślinić na widok tyłka od Biedronia możesz pokochać kobietę tak jak większość zdrowych ludzi na tym świecie .
              • sclavus Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 12:22
                Masz rację - kto traktuje twoje wynurzenia, jak pierdoły oszołoma i frustrata to gej...
                Tylko - tylko że mylisz się w 99,99% ... i ja nie jestem tą jedną setną tego procenta...
                A w jakieś nawrócenie się na boską religię u mnie - nie licz... zachowaj swoje frustracje dla siebie albo ... idź do psychiatry!
                • nehsa Re: Atak nie na obraz tylko jakiś bohomazm na Jas 14.12.12, 14:33
                  Jednak tak jest, jak za nieskończenie racjonalną Nauką Ojca Wszystkich Ludzi powtarzam, czyli
                  tak ATEIŚCI, jak i RELIGIJNI, to ludzie głęboko wierzący.

Wiara - nadawanie dużego prawdopodobieństwa prawdziwości twierdzenia, w warunkach braku wystarczającej wiedzy(w Wikipedii)

Wiara, to przekonanie, że dzieje się inaczej, niż w rzeczywistości.(BY NEHSA)

Wątki Krzysia, to ożywcze tchnienie na "Religii". Nawracaj, nawracaj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka