kochanica.francuza 16.07.04, 22:44 wysłać zdjęcie mojego lubego(tego, o którym tyle było...)ale wredni pracodawcy tak je zminimalizowali na stronie,że nie widać! No szlag! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: a000000,chciałam Ci 17.07.04, 02:07 kochanica.francuza napisała: > wysłać zdjęcie mojego lubego(tego, o którym tyle było...)ale wredni pracodawcy > tak je zminimalizowali na stronie,że nie widać! > No szlag! O!o! to on w internecie siedzi? Spróbuj, może będzie chociaż "wizja ulotna". Chętnie rzucę okiem na tego, który się ośmielił sen Ci odebrać. Nawet, jeśli o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: a000000,chciałam Ci 17.07.04, 14:33 a000000 napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > wysłać zdjęcie mojego lubego(tego, o którym tyle było...)ale wredni praco > dawcy > > tak je zminimalizowali na stronie,że nie widać! > > No szlag! > > O!o! to on w internecie siedzi? Spróbuj, może będzie chociaż "wizja ulotna". > Chętnie rzucę okiem na tego, który się ośmielił sen Ci odebrać. Nawet, jeśli o > > tym nie wie. Wie od lat.Rzucam maila z nazwiskiem,może gdzie indziej będzie zdjęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: a000000,chciałam Ci 17.07.04, 19:01 kochanica.francuza napisała: > > Wie od lat.Rzucam maila z nazwiskiem,może gdzie indziej będzie zdjęcie... Pokazało się 79 stron, jak na razie bez obrazków. Ale upilnuję dziada. Odpowiedz Link Zgłoś