szlachcic 12.07.13, 21:28 Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteroseksualnego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 21:34 To po pierona łazisz i jeszcze tace uskuteczniasz? Świr czy żartowniś? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 21:42 lumpior napisał: > To po pierona łazisz i jeszcze tace uskuteczniasz? Świr czy żartowniś? przestalem chodzic juz dawno, a na tace nie dawalem nigdy Jakos bogaty i spasniety ksiadz zawsze klocilo sie z moimi przekonaniami a post typowo kpiarski ale poruszajacy super powazny temat demoralizacji polskiego kleru Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 21:46 A co masz do tirówek,robota jak każda inna,to kwestia wyboru.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 21:48 lumpior napisał: > A co masz do tirówek,robota jak każda inna,to kwestia wyboru.Ot co. zgadzam sie tirowki byly mnie potrzebne do lepszej kpiny z kleru Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 09:24 szlachcic napisał: > lumpior napisał: > > > A co masz do tirówek,robota jak każda inna,to kwestia wyboru.Ot co. > > zgadzam sie > tirowki byly mnie potrzebne do lepszej kpiny z kleru Nie kpij.A ile masz wiosenek? W wieku męskiej aktywności totalnemu chłopu bardziej potrzebne i przydatne tirówki niż kler.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 21:38 szlachcic napisał: > w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany No i co bys odpowiedzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:23 pis_da_deby napisał: > szlachcic napisał: > > > w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany > > No i co bys odpowiedzial ? No a ty co się mieszasz do prywatnej rozmowy . Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 12.07.13, 23:04 szlachcic napisał: > Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteroseksual > nego ksiedza alkoholika, jak słuchasz palikocich bzdetów na ichniejszych spędach i wierzysz im to faktycznie traumy się możesz nabawić :) > a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany i poczujesz się obrzydzony i wstrząśnięty ze ktoś może podejrzewać iż jesteś obrzezany, jak ks. Lemański, a Ty przeca polski szlachcic, wiec kto Ci takie obrzydliwości śmie zarzucać? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 08:54 z reguly nie dyskutuje na dane tematy z fanatykami a zwlaszcza fanatykami religijnymi a na takiego wygladasz no ale niech bedzie > jak słuchasz palikocich bzdetów na ichniejszych spędach i wierzysz im to faktyc > znie traumy się możesz nabawić :) Olewam Palikota dokladnie tak samo jak Kaczynskiego czy Tuska > i poczujesz się obrzydzony i wstrząśnięty ze ktoś może podejrzewać iż jesteś ob > rzezany, jak ks. Lemański, a Ty przeca polski szlachcic, wiec kto Ci takie obrz > ydliwości śmie zarzucać? sram na to co ksiadz podejrzewa dot mojej osoby Pytanie zas czy jestem obrzezany jest nie na miejscu, nic do rozmowy nie wnosi a jest tylko pokazaniem jak ograniczony intelektualnie i zwlaszcza jako ksiadz moralnie jest pan biskup Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 09:46 szlachcic napisał: > Olewam Palikota dokładnie tak samo jak Kaczynskiego czy Tuska więc skad masz te "rewelacje" o ksieżach? Bo przecież nie pochodzą z poważnych źródeł > sram na to co ksiadz podejrzewa dot mojej osoby > Pytanie zas czy jestem obrzezany jest nie na miejscu, etam, pitolisz synek. Ks. Lemański wyraźnie powiedział ze to obrzydliwe a nie ze nie na miejscu. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 10:47 > więc skad masz te "rewelacje" o ksieżach? Bo przecież nie pochodzą z poważnych > źródeł nie odbieram ci prawa do twierdzenia ze ksieza to wspaniali ludzie bez grzechu i wad a te wszystkie info o pedofilii, pedalstwie, heteroseksualizmie, posiadaniu dzieci, alkoholizmie to bzdury wyssane z palca Ja uwazam ze polskiemu kosciolowi blizej do prawdziwej patologii niz do tego czego oczekuje sie od ksiezy czyli uczciwosci skromnosci Sytuacja polskiego kleru oczywiscie ma wplyw na polski katolicyzm 95% katolikow w kraju ale tylko w deklaracjach Zgodnie z wiara zyje moim zdaniem 5% ortodoksow Reszta zostala obrzydzona przez polski kler i niby-katolikow w tym jestem ja > etam, pitolisz synek. Ks. Lemański wyraźnie powiedział ze to obrzydliwe a nie z > e nie na miejscu. ale co chcial biskupik osiagnac pytajac o takie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 11:49 > ale co chcial biskupik osiagnac pytajac o takie cos? Jest juz jak oni wszyscy ekspertem od cipek. Teraz chce poszerzyć swoją wiedzę w temacie fiut. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 13:37 szlachcic napisał: > nie odbieram ci prawa do twierdzenia ze ksieza to wspaniali ludzie bez grzechu > i wad > a te wszystkie info o pedofilii, pedalstwie, heteroseksualizmie, posiadaniu dzi > eci, alkoholizmie to bzdury wyssane z palca nigdy tego nie twierdziłem, bo wiem że to nieprawda: zdarzają się księża pedofile, księża homosie (koło połowa pedofili to właśnie homosie - zarówno wśród księży jak i wśród cywili) są też alkoholicy. Tyle że nie stanowią oni - jak sugerujesz - większości a znikomą mniejszość. Natomiast tu widzę ze odbijasz w drugą stronę, czyli pisząc pokrótce idziesz od skrajności w skrajność :) znany lewacki myk i na mnie nie działa :) > ale co chcial biskupik osiagnac pytajac o takie cos? nie wiem co, może coś sugerował w związku z dziwnymi działaniami "dialogującymi" (nieopisanymi oczywiście w GW) ks. Lemańskiego. O ile w ogóle coś takiego powiedział. Natomiast nie rozumiem co tu takiego obrzydliwego było, że ks. Lemański spać po nocach nie mógł i trząsł się ze wstydu i oburzenia. Taki "zarzut" może ruszyć właściwie tylko antysemitę. U człowieka "neutralnego" wzbudzi co najwyżej zdziwienie, u "judeofila" - zachwyt :) Swoja drogą głos dał nawet zaprzaniec, pan Obirek, który sugeruje bodajże iż opowiadanie szmoncesów to ogromny antysemityzm :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 16:40 > Tyle że nie stanowią oni - jak sugerujesz - większości a znikomą mniejszość znikoma, wow kiedys byly badania wsrod ksiezy dot celibatu. Ogromna czesc jest temu przeciwna a to zas uprawnia do wyciagania wnioskow Czy wiekszosc ksiezy uprawia sex, nie wiem Wiem zas ze ksieza zyja w wiekszosci ponad stan a powinni swiecic przykladem skromnosci Tak jak ksiac pedal czy pedofil gorsza mnie pasibrzuchy w mercedesach Przykro to m owic ale wiekszosc ksiezy nie zyje jak Jezus przykazal Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 17:14 szlachcic napisał: > > Tyle że nie stanowią oni - jak sugerujesz - większości a znikomą mniejszo > ść > > znikoma, owszem, znikomą. A skąd to wiem? Ano kiedyś byłem zapuściłem żurawia na silnie antyklerykalne Fakty i Mity, które wbrew temu co rynsztoczek i wybiórcza twierdza, udowodnił że pewne dane idzie zebrać. Otóż okazało się że w Polsce złapano coś koło 70 księży pedofili. Prawda ze porażająca liczba? Ale uważaj: ponad 10 lat. Na kilkadziesiąt tysięcy księży w ogóle. Procenty - jeśli chcesz - policz sobie sam :) Oczywiście jest to o tych kilka przypadków rocznie za dużo, bo liczba ta teoretycznie powinna wynosić 0 (słownie: zero), ale przyznaj że o masowości raczej nie ma co mówić. wow > kiedys byly badania wsrod ksiezy dot celibatu. prawdę mówiąc nie widziałem. Znaczy badań nie widziałem, bo bzdety na ten temat - i owszem :) > Wiem zas ze ksieza zyja w wiekszosci ponad stan a powinni swiecic przykladem sk > romnosci a jednak mi się wydaje ze Ty dość sporo czasu spędzasz na palikocich spędach. Ja ci tam nie wróg, tylko na zioło uważaj. Żebyś nie przesadził, bo to na makówkę źle może wpłynąć :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:18 losiu4 napisał: > owszem, znikomą. A skąd to wiem? Ano kiedyś byłem zapuściłem żurawia na silnie > antyklerykalne Fakty i Mity, które wbrew temu co rynsztoczek i wybiórcza twierd > za, udowodnił że pewne dane idzie zebrać. Otóż okazało się że w Polsce złapano > coś koło 70 księży pedofili. Prawda ze porażająca liczba? Ale uważaj: ponad > 10 lat. Na kilkadziesiąt tysięcy księży w ogóle. Procenty - jeśli chcesz - > policz sobie sam :) Oczywiście jest to o tych kilka przypadków rocznie za dużo, > bo liczba ta teoretycznie powinna wynosić 0 (słownie: zero), ale przyznaj że o > masowości raczej nie ma co mówić. Ta a tak ogólnie to powiedz czemu tak mało ? czy ich tam nie ma czy tacy jak ty im pomagają ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 09:37 losiu4 napisał: > nigdy tego nie twierdziłem, bo wiem że to nieprawda: zdarzają się księża pedofi > le, księża homosie (koło połowa pedofili to właśnie homosie - zarówno wśród ksi > ęży jak i wśród cywili) są też alkoholicy. Tyle że nie stanowią oni - jak suger > ujesz - większości a znikomą mniejszość. 30% księży ma skłonności homoseksualne . 60% miewa kontakty seksualne z kobietami 50% księży po 50 roku życia jest alkoholikami . -- www.youtube.com/watch?v=PW-6FKFnHx8 Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 19:37 szlachcic napisał: > ale co chcial biskupik osiagnac pytajac o takie cos? Może chciał sprawdzić,czy to nie Jezus przypadkiem zahaczył o ziemię powtórnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:26 losiu4 napisał: > więc skad masz te "rewelacje" o ksieżach? Bo przecież nie pochodzą z poważnych > źródeł Osiągasz tym tekstem poziom prawdziwego łosia .Mało to ex klechów nam się teraz wysypało .Oni to bagno połączone z gnojowicą pokazują . Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 21:07 losiu4 napisał: > ydliwości śmie zarzucać? > > Pozdrawiam > > Losiu A ciebie łosiu nie brzydzi homoseksualista abp Paetz , który w seminarium poznańskim organizował homoseksualne orgie ? A może brałeś w nich udział ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:19 losiu4 napisał: > szlachcic napisał: > > > Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteros > eksual > > nego ksiedza alkoholika, > > jak słuchasz palikocich bzdetów na ichniejszych spędach i wierzysz im to faktyc > znie traumy się możesz nabawić :) > > > a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany > > i poczujesz się obrzydzony i wstrząśnięty ze ktoś może podejrzewać iż jesteś ob > rzezany, jak ks. Lemański, a Ty przeca polski szlachcic, wiec kto Ci takie obrz > ydliwości śmie zarzucać? 30% księży to ciotki , 50 % księży po 50 roku życia to alkoholicy , 60% z nich ma kontakty z kobietami . To wiedza nie nabywana u Palikota . Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 10:20 księżna rozumiem, ale dlaczego gorszą ciebie tirówki ,tego nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie trzeba było się zgłaszać na ministranta 13.07.13, 10:22 szlachcic napisał: > Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteroseksual > nego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem o > brzezany To byś teraz miał zdrowe zwieracze Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Obrażasz tirówki tym porównaniem. 13.07.13, 10:23 Tirówka uczciwie haruje na swój skromny grosz. Takie zjawiska jak uczciwość, ciężka praca i skromność w KK w Polsce występują marginalnie. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Tirówki cięzko pracują 13.07.13, 11:59 Dostarczając relaksu zmęczonym kierowcom. Proboszcz bierze się za robotę tylko powyżej tysiąca za dniówkę. Ewentualnie dla prestiżu, kiedy musi. W normalnym trybie pieniążki same lecą mu z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 12:09 szlachcic napisał: > Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteroseksual > nego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem o > brzezany Po co kłamiesz. Przecież Ty do tego kościoła nie chodzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 12:15 wiosnaludzikow napisał: > szlachcic napisał: > > > Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteros > eksual > > nego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy je > stem o > > brzezany > Po co kłamiesz. Przecież Ty do tego kościoła nie chodzisz:) A kto mu zabroni zwiedzać ...zabytki,a tam może zaczaić się zło w sutannie.Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 12:38 Czy fakt bycia księdzem jest równoznaczny z tym, że jest porządnym człowiekiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 12:52 1zzarda napisał(a): > Czy fakt bycia księdzem jest równoznaczny z tym, że jest porządnym człowiekiem? Na pewno nie,choć tak winno być zawsze.Dlatego kanalie w sutannach to wyjątkowe kanalie,podłe,wredne.Nie ma dla nich usprawiedliwienia i ...rozgrzeszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 13:57 1zzarda napisał(a): > Czy fakt bycia księdzem jest równoznaczny z tym, że jest porządnym człowiekiem? Porządni ludzie nie imają się takich zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 13:14 wiosnaludzikow napisał: > Po co kłamiesz. Przecież Ty do tego kościoła nie chodzisz:) nie musi. kościół do niego chodzi. wyziera z telewizora , stanowi prawo w sejmie, nawet w pogodę ingerować się stara (słynna modlitwa o deszcz w sejmie:)) i z kaski go obdziera nawet na tacę nie musi rzucać. czarni tak to zorganizowali że mają go w d..pie ale nie jego forsę a i dziećmi się zajmą, jak ma. "I nikomu nie wolno się z tego śmiać..." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wolisz te co się papierem toaletowym POdmywaj 13.07.13, 14:02 Gó... sukienkowego obchodzi mój ptaszek! Zakonnice rownież niech sie nim nie interesują, przecież tyle normalnych kobiet jest na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wolisz te co się papierem toaletowym POdmywaj 13.07.13, 14:35 tuskowaty napisał: zauważ że u ks. Lemańskiego wzbudziło to obrzydzenie, jak na rasowego antysemitę przystało... a tu zrobili antysemitą bpa Hosnera. Tak to lewusiki i wybiórczy czynownicy potrafią kotka ogonkiem odwrócić :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Wolisz te co się papierem toaletowym POdmywaj 14.07.13, 15:31 losiu4 napisał: > tuskowaty napisał: > > zauważ że u ks. Lemańskiego wzbudziło to obrzydzenie, jak na rasowego antysemitę przystało... Zaraz zaraz kto jest antysemita , bo nie rozumiem twoje wywodu ?? >a tu zrobili antysemitą bpa Hosnera. My ? , nie on jest antysemitą z nam nieznanego powodu , najczęściej jest to po prostu nienawiść czyli coś normalnego w kręgu sukienkowych . Tak to lewusiki i wybiórczy > czynownicy potrafią kotka ogonkiem odwrócić :) Oj prawiczku usiłujesz pośród ludzi inteligentnych odwrócić kotą pipą. Zważ ze to nie towarzystwo rodzinny radio Maryja więc , zmień płytę bo nam nie brakuje IQ Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 15:00 Kościoły to ja moge ewentualnie zwiedząc jako zabytki. Do tego kler mi niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 15:16 wanda43 napisała: > Kościoły to ja moge ewentualnie zwiedząc jako zabytki. szkoda że kościoły traktujesz li tylko jako zabytki. Ale to Twój wybór i jest nadzieja że jeszcze zmądrzejesz :) Bo nadzieja jest, gdyż zachowujesz się lepiej niż lewacka dzicz nawołująca do niszczenia tychże Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 15:17 losiu4 napisał: > wanda43 napisała: > > > Kościoły to ja moge ewentualnie zwiedząc jako zabytki. > > szkoda że kościoły traktujesz li tylko jako zabytki. Ale to Twój wybór i jest n > adzieja że jeszcze zmądrzejesz :) Bo nadzieja jest, gdyż zachowujesz się lepiej > niż lewacka dzicz nawołująca do niszczenia tychże > > Pozdrawiam > > Losiu Jedyny komentarz losiu...pendrolisz jak nawiedzony...... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 09:55 losiu4 napisał: > szkoda że kościoły traktujesz li tylko jako zabytki. Ale to Twój wybór i jest n > adzieja że jeszcze zmądrzejesz :) Bo nadzieja jest, gdyż zachowujesz się lepiej > niż lewacka dzicz nawołująca do niszczenia tychże No a opowiedz nam jakie to fundamenty ma sporo świątyń katolickich ? Czy nie aby budowano je na poprzednio zniszczonych przez katolików świątyniach pogan ? Nie chcesz nam o tym opowiedzieć ? .Wolisz żalić się na zbrodniami czerwonych ale staranie unikać tematu zbrodni dokonanych w imieniu Jezusa ? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Obrzezani pedofile alkoholicy wszędzie wietrzą ... 13.07.13, 16:48 szlachcic napisał: Boje sie isc do kosciola bo moge sie natknac na pedofila, pedala, heteroseksualnego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany ---> ... niebezpieczeństwo. Nie rozumiem, po co się pchasz tam, gdzie cię nie proszą ... Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 13.07.13, 21:05 szlachcic napisał: >na pedofila, pedala, heteroseksual > nego ksiedza alkoholika, a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem o > brzezany Albo mozna spotkac kapusia bezpieki , którym był biskup Wielgus. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 09:29 nie tylko wielguś. ok.40% czarnych łobuzów było ucholami św.p.esbecji. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 12:58 ksiadz, tirowka, - pieprza dla pieniedzy. roznica, tirowka w przeciwientswie do kat. ksiedza nie mowi, nie (po)naucza co jest jedynie sluszne i zbawienne. nie dorabia zadnej ideologi do tego co robi. tirowka jest uczciwsza od kat. biskupow, wielu ksiezy, moralnie pouczajacych z ambony, mowiacych jedno, a praktycznie robiacych co innego, pieprzac sie dla pieniedzy. Patrz, - przywileje, roszczenia, stawianie sie ponad prawem, czesanie budzetu panstwa, odcinanie kuponow od okraglo-stolowych rozmow itd . jesli sie cos nie zgadza, prosze o sprostowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:16 Mnie tirówki nie gorszą , no chyba ze taka dama wygląda jak wieloryb w mini spódniczce.Wtedy zresztą też mnie nie gorszy a brzydzi . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 14.07.13, 15:22 szlachcic napisał: >a w najlepszym wypadku biskup mnie zapyta czy jestem obrzezany To grzecznie zapytaj typa ;czy lubi jak obrzezany bo mu lepiej na języku leży ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 06:32 no tak...po kolei... tirówki mnie gorszą, bo szmacą się dla kasy księża mnie gorszą tym, ze co innego głoszą, a co inego sami robią kto bardziej? to jest jakaś skala zgorszenia?? zgadzam się z losiu4 w sprawie oburzenia ks. Lemanskiego w sprawie obrzezania gdy ów ksiądz zasugerował obrzydzenie jakoby w kontekscie tego O'Briana, czy jak mu tam, to zrozumienie okazalam lecz gdy okazalo, ze owe obrzydzenie, trzęsionkę, nieprzespane noce wywołało pytanie o obrzezanie - zdziwienie ogromne poczułam ksiądz dialogujący z Żydami i obrzydzenie? az taka trauma, ze 3 lata uraz chowa? powinien poczuc dumę, a nie obrzydzenie chyba, ze ksiądz skryty antysemita, ze az takie sensacje poczuł bo ktoś smiał zasugerowac, ze on...obrzezany Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 08:38 aderydy napisał: > tirówki mnie gorszą, bo szmacą się dla kasy A te za darmo Ciebie nie gorszą? A te w burdelach? A kim jest żona pozwalająca dotykać swojego ciała pijanemu mężowi? Kim jest żona ,którą mąż zmusza do "obowiązku małżeńskiego" dlatego,że utrzymuje rodzinę? Mnie gorszy zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 09:34 odpowiedziałam na pytanie zawarte w tytule wątku, psze pani... a miałam wymienic wszystko, co wywołuje me zgorszenie? nie zrozumialam zatem intencji :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 09:35 aderydy napisał: > odpowiedziałam na pytanie zawarte w tytule wątku, psze pani... > a miałam wymienic wszystko, co wywołuje me zgorszenie? nie zrozumialam zatem in > tencji :-( Będzie łatwiej o ile ustalimy czy ty rozumiesz pojęcie ;hipokryzji ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: hmm.. 16.07.13, 09:41 tylko ja mam tłumaczyc sie, co rozumiem i jak rozumiem? a myslałam, ze wystarczy odpowiedziec za zapytanie! naiwna ja hipokrytka! najwazniejsze to myslec odpowiednio do ducha forum, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: hmm.. 16.07.13, 09:46 aderydy napisał: > tylko ja mam tłumaczyc sie, co rozumiem i jak rozumiem? > a myslałam, ze wystarczy odpowiedziec za zapytanie! naiwna ja hipokrytka! > najwazniejsze to myslec odpowiednio do ducha forum, hihi Powiedz mi kto jest większym hipokrytą / Klecha obiecujący durniom niebo w bliżej nieokreślonej przyszłości w zamian za drobne co łaska ?. Panienka przy drodze która mówi tu i teraz dam ci podupczyc za 50 zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 13:15 aderydy napisał: > odpowiedziałam na pytanie zawarte w tytule wątku, psze pani... A ja odpowiem słowami Jezusa;"Jeżeli gorszy cie oko twoje,to wyłup je..." I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Księża mnie bardziej gorszą niż tirówki 16.07.13, 09:34 aderydy napisał: > no tak...po kolei... > tirówki mnie gorszą, bo szmacą się dla kasy Tak jak każdy kto chce więcej , za nic . > księża mnie gorszą tym, ze co innego głoszą, a co inego sami robią > kto bardziej? to jest jakaś skala zgorszenia?? Oszust mamiący stare baby niebem za pieniądze jest obrzydliwy.No a panienka szczerze mówiąca ze da dupy za kasę już nie bardzo. > zgadzam się z losiu4 w sprawie oburzenia ks. Lemanskiego w sprawie obrzezania > gdy ów ksiądz zasugerował obrzydzenie jakoby w kontekscie tego O'Briana, czy ja > k mu tam, to zrozumienie okazalam Losiu to fanatyk on zawsz tej złodziejskiej bandy strone trzyma ,wbrew wszystkim i wszystkiemu , tam mu nafaszerowali mózg idiotyzmem . > lecz gdy okazalo, ze owe obrzydzenie, trzęsionkę, nieprzespane noce wywołało py > tanie o obrzezanie - zdziwienie ogromne poczułam > ksiądz dialogujący z Żydami i obrzydzenie? az taka trauma, ze 3 lata uraz chowa ? Tresura działa tak ze latami w sobie duszą żale do przełożonych . > powinien poczuc dumę, a nie obrzydzenie > chyba, ze ksiądz skryty antysemita, ze az takie sensacje poczuł > bo ktoś smiał zasugerowac, ze on...obrzezany Nie bardzo rozumiesz temat , to poniżające co zrobił (o ile zrobił ) hosner . hosner tak jakby zasugerował ze Lemański jest agentem Mossadu który ma rozwalić od środka kościół. Taka teza bardzo tu często pada z ust forumowych katolików.Wszystko co złe w Krk to wina wrogów którzy specjalnie wchodzą do kościoła żeby go zniszczyć. Rozumiesz ? bo już prościej nie umiem . Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: rozumiem 16.07.13, 09:38 ze mam rozumiec po waszemu, bo inaczej to jestem fanatyk/oszolom/idiotka - niepotrzebne skreslic! dziękuję za wytłumaczenie, jak mam prawidłowo myslec! i wszystko jasne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: rozumiem 16.07.13, 09:44 aderydy napisał: > ze mam rozumiec po waszemu, bo inaczej to jestem fanatyk/oszolom/idiotka - niep > otrzebne skreslic! Twój wybór , nikt ci nie każe być ' fanatyk/oszolom/idiotka " > dziękuję za wytłumaczenie, jak mam prawidłowo myslec! > i wszystko jasne ;-) Masz logicznie i dobrze uzasadniając udowodnić swoja rację !! a nie powielać swoje fobie nabyte w pobliżu kruchty Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: rozumiem 16.07.13, 14:01 aderydy napisał: > ze mam rozumiec po waszemu, bo inaczej to jestem fanatyk/oszolom/idiotka - niep > otrzebne skreslic! > dziękuję za wytłumaczenie, jak mam prawidłowo myslec! i wszystko jasne ;-) nie bierz doslownie, nie lap sie na poszczegolne slowka i ze ktos wymaga od ciebie rozumowania po " jakiemus " . na forum nie zawsze w kazdym wpisie udaje nam sie b. precyzjnie przekazac swoje mysli . ale intencje, sens wypowiedzi forumowicziow moza doskonale okreslic . ponizej kolter ci wyjasnil, kierujac sie logika, zdrowym rozsadkiem, elementarna inteligencja, uzasadniajac, sensownie argumentujac wiadomo z kim sie ma sie do czynienia ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: rozumiem 16.07.13, 21:47 rozumiem... a czy mogę pozostac przy swoim zdaniu, karbat, przynajmniej w kwestii gorszenia się? choc pewnie gorszę się niewłaściwie :-( myslałam, ze forum to miejsce, gdzie mogę wyrazic swoją opinię nie narazając się na wysmiewanie i na słowa bardzo...hmmmm...nieeleganckie....ciut się pomyliłam, no i ok...skórę grubą mam ;-) kolter, z tą kruchtą tos strzelił i kompletnie nie trafił, hihi...ale ty mocno zafiksowany na katolicyzmie, zauwazyłam....inne tradycje religijne traktujesz z pewną...hmmm...taryfą ulgową...ok, ok...kazdy ma jakies słabosci... i jeszcze jedno, karbat...rozumiem logiczne wywody w przypadku jakis tez tu stawianych, czy teorii głoszonych... ale gdy zdanie swe wyrażam, bo ktos o to pyta - to mogę je wyrazic bez długich wyjasnien??? uffff....mam przynajmniej taką nadzieję! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: rozumiem 16.07.13, 21:54 aderydy napisał: > myslałam, ze forum to miejsce, gdzie mogę wyrazic swoją opinię nie narazając si > ę na wysmiewanie i na słowa bardzo...hmmmm...nieeleganckie....ciut się pomyliłam, no i ok...skórę grubą mam ;-) Ano możesz opinie wyrażać ,ale wiedz ze każdy kij może z dwóch maniek przywalić :). > kolter, z tą kruchtą tos strzelił i kompletnie nie trafił, hihi...ale ty mocno > zafiksowany na katolicyzmie, zauwazyłam....inne tradycje religijne traktujesz z > pewną...hmmm...taryfą ulgową...ok, ok...kazdy ma jakies słabosci... Zdecydowanie uważam ze katolicyzm to zło najgorszego sortu , psujące mentalnie moich rodaków .Gdyby było inaczej po innych też bym jechał . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: rozumiem 16.07.13, 22:28 aderydy napisał: > kolter, z tą kruchtą tos strzelił i kompletnie nie trafił, hihi...ale ty mocno > zafiksowany na katolicyzmie, zauwazyłam....inne tradycje religijne traktujesz z > pewną...hmmm...taryfą ulgową...ok, ok...kazdy ma jakies słabosci... jakie tradycje religijne traktuje z taryfa ulgowa ? , no moze te , ktore utrzymuja sie z pieniedzy wlasnych wiercow , bez dofinansowania z budzetu panstw , nie okradaja w bezczelny sposob calych spoleczenstw . religie w kosciele , za wylacznie wlasne pieniadze wiercow ! . religie bez panoszenia sie w przestrzeni publicznej . wypowiadam sie o religii judeo-chrzedcijanskiej , gdyz ta czesto, bezposrednio wchodzi z butami w zycie niezainteresowanych obywateli nie chcacych miec nic wspolnego z kato- szamanstwem. > ale gdy zdanie swe wyrażam, bo ktos o to pyta - to mogę je wyrazic bez długich > wyjasnien??? uffff....mam przynajmniej taką nadzieję! tak . punkt widzenia powinien byc poparty argumentami . gdy cie ktos poprosi o blizsze wyjasnienia ( dlaczego ? , skad wiesz ? itd ) wypadaloby to zrobic , bez bicia piany , mataczenia , nie kpiac z elementarnej ludzkiej inteligencji , logiki . Odpowiedz Link Zgłoś