niemcowa77 23.09.13, 00:42 Moze ktos wie po czym poznac pismo natchnione, pracuje w antykwariaciei nie chcialbym wyrzucic takiego pisma gdybym znalazl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemysl.rad Re: Pisma natychnione 23.09.13, 05:41 niemcowa77 napisał: > > Moze ktos wie po czym poznac pismo natchnione, pracuje w antykwariaciei nie ch > cialbym wyrzucic takiego pisma gdybym znalazl A o jakie natchnienie konkretnie chodzi ? :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy Re: Pisma natychnione 23.09.13, 06:44 to masz problem... bo POD natchnieniem pisane są wiersze, poematy przeróżne itp. i pewnie większosc powiesci... moze wyrzucaj tylko ksiązki kucharskie i o majsterkowaniu, i o uprawie kartofli.. ewentualnie religijne, chociaz moze nie, bo bajki i basnie tyz pisane pod natchnieniem..chyba... nooo, masz kłopot... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Pisma natychnione 23.09.13, 07:01 aderydy napisał: > moze wyrzucaj tylko ksiązki kucharskie i o majsterkowaniu, i o uprawie kartofli > .. No ,też nie. Jak mam natchnienie to robię takie eksperymenty w kuchni,że sama mogłabym napisać książkę kucharską. Nie pytaj,co wyprawiam w ogrodzie jak mam natchnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Pisma natychnione 23.09.13, 16:46 pocoo napisała: > Nie pytaj,co wyprawiam w ogrodzie jak mam natchnienie? Ooo cuda i dziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Pisma natychnione 23.09.13, 17:07 skomar102 napisał: > Ooo cuda i dziwy. Rwę,wycinam,przycinam ,rozsadzam... Chciałbyś zobaczyć mnie natchnioną i te "cuda i dziwy"? Samochód pancerny masz? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Pisma natychnione 23.09.13, 17:52 pocoo napisała: Rwę,wycinam,przycinam ,rozsadzam... > Chciałbyś zobaczyć mnie natchnioną i te "cuda i dziwy"? E to ja o czymś przyjemniejszym myślałem. > Samochód pancerny masz? No nie pancerny ale dość masywny, to ty taka groźna jesteś w swoim żywiole ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: Pisma natychnione 23.09.13, 08:15 aderydy napisał: > to masz problem... > bo POD natchnieniem pisane są wiersze, poematy przeróżne itp. > i pewnie większosc powiesci... > moze wyrzucaj tylko ksiązki kucharskie i o majsterkowaniu, i o uprawie kartofli > .. > ewentualnie religijne, chociaz moze nie, bo bajki i basnie tyz pisane pod natch > nieniem..chyba... > nooo, masz kłopot... Do mnie piszesz ? Jeśli nie, to dziwne, bo słowa doczepione do mojej odp. :o/ Odpowiedz Link Zgłoś
aderydy przemyslawie... 23.09.13, 17:46 szanowny...domyslam się, zes wazna i powazna osoba, ale jednak nie pępek tego forum;-) odpowiadałam niemcowej po prostu... pocoo, to moze chociaz ksiązki prawnicze??? one na pewno nie natchnione!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemysl.rad Re: przemyslawie... 23.09.13, 18:04 aderydy napisał: > szanowny...domyslam się, zes wazna i powazna osoba, ale jednak nie pępek tego f > orum;-) > odpowiadałam niemcowej po prostu... > pocoo, to moze chociaz ksiązki prawnicze??? one na pewno nie natchnione!! Dziwne, że się Twoja odpowiedź doczepia do mojego postu :o/ :o/ Odpowiedz Link Zgłoś