uzaleznionytanebo22 17.02.14, 22:50 Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Ikona ma puls 17.02.14, 22:54 uzaleznionytanebo22 napisał: > Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Fronda goni Fakt i SE w braku wiarygodności. Ale cóż, jacy czytelnicy, takie pismo. Zmniejszająca się i zwiększająca siatkówka... Ech... S. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Ikona ma puls 17.02.14, 22:56 Cud!! Nawróciłem się!!! :) taki tam żarcik... Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Ikona ma puls 17.02.14, 23:30 bookworm napisał: > Cud!! Nawróciłem się!!! Czas najwyższy. Przyznaj się, objawiła ci się matka boska w seksownej bieliźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Ikona ma puls 17.02.14, 23:37 Nie wiem ale na miejscu Boska byłbym wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Ikona ma puls 18.02.14, 00:03 wawrzanka napisała: > bookworm napisał: > > > Cud!! Nawróciłem się!!! > > Czas najwyższy. Przyznaj się, objawiła ci się matka boska w seksownej bieliźnie > :) Wojtka. Mój syn ma na imię Wojtek. To była Matka Wojtka, a nie jakiegoś Boska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ikona ma puls 18.02.14, 08:26 bookworm napisał: > > > Cud!! Nawróciłem się!!! > Mój syn ma na imię Wojtek. To była Matka Wojtka, a nie jakiegoś Boska ; > ) Właśnie widzę. Jednak racja;"czym skorupka za młodu nasiąknie,tym na starość ...trąci?" Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Ikona ma puls 18.02.14, 09:56 pocoo napisała: > bookworm napisał: > > > > > Cud!! Nawróciłem się!!! > > > Mój syn ma na imię Wojtek. To była Matka Wojtka, a nie jakiegoś Boska ; > > ) > Właśnie widzę. > Jednak racja;"czym skorupka za młodu nasiąknie,tym na starość ...trąci?" Ja tam tylko moją własną żywą boginię trącam i jest to bogni w pełni empirycznie udowadnialna i namacalna. PS Z tym nawróceniem to był tylko żarcik - wolę na wszelki wypadek znowu to dopisać zanim ktoś pomyśli, że przeszedłem lobotomię, zapalenie opon mózgowych lub coś podobnego co mogłoby mnie skłonić do nawrócenia (jak to trzeba uważać z tymi żartami) Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ikona ma puls 18.02.14, 10:19 bookworm napisał: > Ja tam tylko moją własną żywą boginię > Z tym nawróceniem to był tylko żarcik No i zobacz,co wyszło? Jeżeli chodzi o "nawrócenie " to miałam na myśli "wyznawaną przez Ciebie religię, na czele z Twoją boginią (mamą Wojtka)". A Ty piszesz,że to żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ikona ma puls 17.02.14, 23:02 ... ani śmiać, ani płakać... To kosmici podrzucili obraz, który faktycznie jest ich szefem, żeby pokazać ludziom, kto tu rządzi... A ludzie, jak to ludzie... pomylili się i uznali "inne rządy" :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ikona ma puls 17.02.14, 23:07 uzaleznionytanebo22 napisał: > Nie wiem czy się śmiać czy płakać... Szkoda że tym wszystkim Matkom Boskim na brudnych szybach nie sprawdzano pulsu i nie mierzono temperatury. Tan na szybie w hucie mogła mieć gorączkę. Ja bym proponował jeszcze robić im testy ciążowe. Tak na wszelki wypadek, aby się przygotować, jakby co. Żłób w stajence wyrychtować, pastuszków na umowę śmieciową zatrudnić, bydełko zgonić... S. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Ikona ma puls 18.02.14, 00:05 Ciekawe czy badajacy też sobie temperaturę badał i puls. I czy robił sobie badanie krwi pod katem używek, bo te rozszerzajace się źrenice to może było tylko jego odbicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ikona ma puls 18.02.14, 08:20 snajper55 napisał: > Żłób w stajence wyrychtować, pastuszków na umowę śmieciową za > trudnić, bydełko zgonić... > > S. A to dopiero byłby cud.Skąd Ty chcesz wziąć stajenkę,żłób,bydełko?Od 4 lat mieszkam w dużej gminnej wsi.Jeden facet ma dwie krowy i mleko sprzedaje na pniu stalym klientom.Psy,koty,kurki miniaturki,lisy,sarny za płotem...ale bydełko?Niedługo tylko w ZOO.Z pastuszkami zbierającymi na gry komputerowe to najmniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Kolejny cud! 17.02.14, 23:15 Dlatego prinscreenka mam zrobionego. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolejny cud! - żywcem do nieba... 18.02.14, 20:48 grgkh napisał: > ... została wzięta. :) > Czasami mówi się,że ktoś jest "wzięty". Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Kolejny cud! - żywcem do nieba... 21.02.14, 00:20 pocoo napisała: > grgkh napisał: > > > ... została wzięta. :) > > > Czasami mówi się,że ktoś jest "wzięty". Albo za-wzięty. Cytat z "Ogniem i mieczem" - "Bar wzięty" - poskutkował nazwaniem za czasów komuny jakiegoś baru mlecznego w ten sam sposób. A teraz to nawet "Kibic" (kto go pamięta z tych czasów?) czyli J. Urban na tę samą nutę www.youtube.com/watch?v=DJY_wdG7KJc Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Kolejny cud! - żywcem do nieba... 21.02.14, 13:41 grgkh napisał: >J. Urban na tę samą nutę <a href="www.youtube.com/watch?v=DJY_wdG7KJc" >target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=DJY_wdG7KJc</a> > Właśnie o tej "nucie" myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu czego się spodziewacie po ludziach 18.02.14, 10:27 którzy Królową Polski ogłosili Żydówkę i Murzynkę a i agentkę Moskwy bo modlą się przeca do ikony.... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Re: Ikona ma puls 18.02.14, 13:07 Strona, którą próbowałeś wywołać, nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Ikona ma puls 18.02.14, 13:37 Wycofali ją. Na szczęście ma screena. Mógłbym opublikować tekst z niej. Rodzi się jednak pytanie o prawa autorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
chasyd_z_czerskiej Re: Ikona ma puls 20.02.14, 21:50 > Nie wiem czy się śmiać czy płakać.. Kochaj i rób co chcesz... :) www.arcaneknowledge.org/catholic/guadalupe13.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Ikona ma puls 21.02.14, 13:44 chasyd_z_czerskiej napisał: > Kochaj i rób co chcesz... :) Oj chasyd."Niech się dzieje wola nieba,z nią się zawsze zgadzać trzeba". Zaskoczyłeś mnie zdaniem takim jak moje. Oj chasyd...chasyd... Odpowiedz Link Zgłoś