Dodaj do ulubionych

Problem techniczny

18.05.15, 19:10
Nie jestem w stanie odpowiadać na maile osób nie mających poczty gazetowej i piszących do mnie za pomocą strony gazeta.pl

S.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Problem "techniczny" 20.06.15, 14:48
      Zgłaszałeś do pomoc.Agora /?/
      • snajper55 Re: Problem "techniczny" 21.06.15, 11:21
        kalllka napisała:

> Zgłaszałeś do pomoc.Agora /?/

Oczywiście. A oni od kilku lat zgłaszają go informatykom. :/

Dlatego uprzedzam osoby nie mające adresu gazetowego. System nie pokazuje adresu alternatywnego, tylko usiłuje wysłać moją odpowiedź na nieistniejący adres gazetowy, który sobie generuje na podstawie nicku.

S.
        • kalllka Re: Problem "techniczny" 18.07.15, 16:55
          Nadal masz problem z przekierowaniami na nie istniejąca baze adresowa/?/
          • snajper55 Re: Problem "techniczny" 11.08.15, 00:29
            kalllka napisała:

> Nadal masz problem z przekierowaniami na nie istniejąca baze adresowa/?/

Niestety, nadal.

S.
            • kalllka Re: Problem "techniczny" 12.08.15, 19:15
              I pisałeś do It i nikt ci nic nie odpisał, nie poinformował ze robią ze naprawiają, ze pomagają jak matka rodzina,. To skandal jak sie naszych operatorów najlepszych traktuje!
              / to pisałem ja- jarząbek trener trzeciej klasy, za pomocą kalki /
              • snajper55 Re: Problem "techniczny" 13.08.15, 23:41
                kalllka napisała:

> I pisałeś do It i nikt ci nic nie odpisał, nie poinformował ze robią ze naprawi
                > ają, ze pomagają jak matka rodzina,. To skandal jak sie naszych operatorów naj
                > lepszych traktuje!
                > / to pisałem ja- jarząbek trener trzeciej klasy, za pomocą kalki /

Nie, nie pisałem do IT tylko do Administracji.

S.
    • bookworm Re: Problem techniczny 29.09.15, 09:00
      Coś jest bardzo nie tak z ustawieniami forum. Ostatnim razem wystarczyło włączyć w ustawieniach wygląd klasyczny - tym razem nie jest tak łatwo.
      Pomimo ustawienia wyświetlenia wątków w postaci "od najnowszego" i tak włącza się drzewko. W wyświetlaniu "od najnowszego" brakuje wcięć przy kolejnych wpisach i ciężko śledzić zależności - kto komu i na co odpowiada.
      Komuś chyba bardzo zależy żeby forum zamieniło się w "bełkotnię" - aktualna forum najbardziej sprzyja trollingowi i wklejaniu bibuły.
      • kszeszokszeszo Re: Problem techniczny 01.10.15, 00:54
        Obecnie fatalnie się przegląda, kto co i jak odpowiedział......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka