snajper55 18.05.15, 19:10 Nie jestem w stanie odpowiadać na maile osób nie mających poczty gazetowej i piszących do mnie za pomocą strony gazeta.pl S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Problem "techniczny" 21.06.15, 11:21 kalllka napisała: > Zgłaszałeś do pomoc.Agora /?/ Oczywiście. A oni od kilku lat zgłaszają go informatykom. :/ Dlatego uprzedzam osoby nie mające adresu gazetowego. System nie pokazuje adresu alternatywnego, tylko usiłuje wysłać moją odpowiedź na nieistniejący adres gazetowy, który sobie generuje na podstawie nicku. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Problem "techniczny" 18.07.15, 16:55 Nadal masz problem z przekierowaniami na nie istniejąca baze adresowa/?/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Problem "techniczny" 11.08.15, 00:29 kalllka napisała: > Nadal masz problem z przekierowaniami na nie istniejąca baze adresowa/?/ Niestety, nadal. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Problem "techniczny" 12.08.15, 19:15 I pisałeś do It i nikt ci nic nie odpisał, nie poinformował ze robią ze naprawiają, ze pomagają jak matka rodzina,. To skandal jak sie naszych operatorów najlepszych traktuje! / to pisałem ja- jarząbek trener trzeciej klasy, za pomocą kalki / Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Problem "techniczny" 13.08.15, 23:41 kalllka napisała: > I pisałeś do It i nikt ci nic nie odpisał, nie poinformował ze robią ze naprawi > ają, ze pomagają jak matka rodzina,. To skandal jak sie naszych operatorów naj > lepszych traktuje! > / to pisałem ja- jarząbek trener trzeciej klasy, za pomocą kalki / Nie, nie pisałem do IT tylko do Administracji. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Problem techniczny 29.09.15, 09:00 Coś jest bardzo nie tak z ustawieniami forum. Ostatnim razem wystarczyło włączyć w ustawieniach wygląd klasyczny - tym razem nie jest tak łatwo. Pomimo ustawienia wyświetlenia wątków w postaci "od najnowszego" i tak włącza się drzewko. W wyświetlaniu "od najnowszego" brakuje wcięć przy kolejnych wpisach i ciężko śledzić zależności - kto komu i na co odpowiada. Komuś chyba bardzo zależy żeby forum zamieniło się w "bełkotnię" - aktualna forum najbardziej sprzyja trollingowi i wklejaniu bibuły. Odpowiedz Link Zgłoś
kszeszokszeszo Re: Problem techniczny 01.10.15, 00:54 Obecnie fatalnie się przegląda, kto co i jak odpowiedział...... Odpowiedz Link Zgłoś