Dodaj do ulubionych

Aborcja to współczesny holocaust

21.04.20, 08:18
Odkąd w 1920 zalegalizowano ten proceder w ZSRR w 1920 (z przerwa na lata 1936-53) a potem w 1943 na okupowanych przez Niemcy terenach a następnie po II wojnie w krajach komunistycznych i por ewolucji seksualnej od roku 1973 po dziś dzień na świecie wyabortowano miliard 200 mln ludzi wlonsch matek przez morderców zwanych ginekologami... skala tej zbrodni poraża i błędna dokonania najw zbrodniarzy i dyktatorów s wszystko to e imię demokracji I postępu .. dlatego bóg ukarał ludzkość coronavirusem
Obserwuj wątek
    • awariant Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 08:40
      oszol-lom-z-rm napisał:

> ... skala tej zbrodni poraża...

Skala czy jawność?

• oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 09:20
        Jedno i drugie
    • feelek Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 10:48
      coronawirus jest naturalną konsekwencją przyrody

nikt nikogo niczym nie pokarał

co najwyżej niektórych umiejętnością pisania

PS. jeżeli:
      miliard ludzi na Świecie NIE UMARŁO bo w latach 1920-'2020 zostało w 5 dniu życia zaszczepionych przeciw: cholerze, ospie, tyfusowi, gruźlicy, polio ...
      to znaczy, że te szczepionki to wymysł szatana bo nie pozwoliły Bogu karać ludzi?
      co Oszołom?
      • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 11:20
        feelek napisał:

> PS. jeżeli:
        > miliard ludzi na Świecie NIE UMARŁO bo w latach 1920-'2020 zostało w 5 dniu życ
        > ia zaszczepionych przeciw: cholerze, ospie, tyfusowi, gruźlicy, polio ...
        > to znaczy, że te szczepionki to wymysł szatana bo nie pozwoliły Bogu karać ludzi?

Na to wygląda. Ale co powiedzieć o zapłodnionych komórkach jajowych, które giną samoistnie wkrótce po zapłodnieniu? Przecież to ludzie. Miliardy miliardów ludzi.

• pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 11:29
          Przecież to szkoda słów. Życie zawsze toczy się po swojemu.
          • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:19
            pocoo napisała:

> Przecież to szkoda słów. Życie zawsze toczy się po swojemu.

Myślisz, że do Oszołoma nic nie dotrze? Nic a nic?
            • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:59
              Lepiej zamilczcir w tym temacie
              • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:27
                oszol-lom-z-rm napisał:

> Lepiej zamilczcir w tym temacie

Nie wiem, do kogo to napisałeś? Sprawcą ciąży jest facet. Dzieworództwo to w "Seksmisji".Nawet biblijnie zapładniał "duch święty". Aborcja , to wyłączna wina faceta, który pobzykał i na tym się skończyło. A może po urodzeniu oddać dziecko pod opiekę zakonnic takich jak siostra Bernadetta.
                Co ciebie obchodzi cudza wagina i macica?Pilnuj tej, którą masz w łóżku, jak ci pozwoli. Faceci chcą decydować , co ja mam robić z własnym ciałem?A poszli...Dam , komu zechcę i zrobię, co zechcę.Możesz mnie cmoknąć w piętę.Mądre kobiety, po urodzeniu tylu dzieci ile chciały, dały sobie podwiązać jajowody.Weź grzech i sobie w dupę wsadź.
                • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:49
                  pocoo napisała:

> Mądre kobiety, po urodzeniu tylu dzieci ile chciały, dały sobie podwiązać jajowody.Weź grzech i sobie w dupę wsadź.

A wejdzie gładko, bo dupa świeżo namaszczona na polu przez kuzyna księdza.
                  • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:09
                    wawrzanka napisała:

> A wejdzie gładko, bo dupa świeżo namaszczona na polu przez kuzyna księdza.

Z tego namaszczenia już się kuzynowi wyspowiadał i jest czysty...do następnego namaszczenia.
        • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:57
          Jak samoistnie to ci innego . Najważniejsze by nie ingerować z tucznie i by nie niszczyć życia które się już poczęło
          • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:12
            oszol-lom-z-rm napisał:

> Jak samoistnie to ci innego . Najważniejsze by nie ingerować z tucznie i by nie
            > niszczyć życia które się już poczęło

A jak poczęło się "sztucznie" tzn. w wyniku gwałtu? Masz córkę? Wyobraź sobie, że zgwałci ją ksiądz. Wyobraź sobie, że w wyniku tego gwałtu twoja córka jest zniszczona psychicznie. Jej życie stało się koszmarem, a myśl o urodzeniu dziecka gwałciciela sprawia, że płacze, wymiotuje z nerwów, w końcu choruje na depresję i jest jej już wszystko jedno. Jest gotowa umrzeć, jeśli nikt nie pomoże jej odzyskać siebie sprzed tego koszmaru. Co zrobisz?
            • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:16
              Zanim odpowiesz, że będziesz się modlił zastanów się. Może Bóg wcale nie jest taki, jakiego go sobie wyobrażasz. Może coś się odkorkuje, chociaż wątpię.
            • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:50
              wawrzanka napisała:

>... jest jej już wszystko jedno. Jest gotowa umrzeć, jeśli nikt nie pomoże jej
              > odzyskać siebie sprzed tego koszmaru. Co zrobisz?
              Poświęci córkę katolickie bydlę , tylko dlatego, że się urodziła.
            • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:45
              Córka jest moja ba tysiąc procent
      • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 24.04.20, 12:53
        Pierwsze szczepionki pojawiły się pod koniec XVIII wieku na Odrę ale właściwy boom to dopiero wiek XX a raczej jego druga połowa
    • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 11:30
      oszol-lom-z-rm napisał:

> skala tej zbrodni poraża i błędna dokonania najw zbrod
      > niarzy i dyktatorów s wszystko to e imię demokracji I postępu .. dlatego bóg uk
      > arał ludzkość coronavirusem

Oszołom, ale ty się tak tym nie podniecaj. Wiesz jaka była śmiertelność dzieci w XVIII wieku we Francji? 25%. W Polsce prawdopodobnie większa. Rodziło się dużo dzieci, z czego jedna czwarta umierała. Śmiertelność kobiet podczas porodu również była bardzo wysoka. Bóg tak chciał. Najwyraźniej teraz chce, żeby ludzie sami regulowali liczbę urodzeń, bo tyle tych dzieci umierało, że miejsca w niebie by zabrakło.
      • awariant Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 11:42
        wawrzanka napisała:
        > Wiesz jaka była śmiertelność dzieci w XVIII wieku we Francji? 25%

W pierwszej chwili nie mogłem pojąć, skąd wzięłaś aż tak niską śmiertelność dzieci
        w XVIII wieku we Francji. Ale poszperałem w Internecie i okazuje się, że wtedy liczono
        śmiertelność dzieci do pierwszego roku życia, a teraz liczy się ją do piątego.
        • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:16
          awariant napisał:

> W pierwszej chwili nie mogłem pojąć, skąd wzięłaś aż tak niską śmiertelność dzieci
          > w XVIII wieku we Francji.

Zapamiętałam z wycieczki do jakiegoś muzeum.

> Ale poszperałem w Internecie i okazuje się, że wtedy liczono
          > śmiertelność dzieci do pierwszego roku życia, a teraz liczy się ją do piątego.

No proszę! Oszołom, czy wiesz co to oznacza?
      • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:58
        Tak ale skoro była tak wysoka śmiertelność naturalna to po co ja wspomagać jeszcze sztucznie poprzez zabijanie?
        • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:03
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Tak ale skoro była tak wysoka śmiertelność naturalna to po co ja wspomagać jesz
          > cze sztucznie poprzez zabijanie?

Teraz mamy XXI wiek, a nie XVIII i śmiertelność dzieci jest minimalna.
          A wiesz czym jest naturalne poronienie? "Zabijanie" płodu przez Boga.
          • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:46
            Mamy neostrdniowiecze w udaniu islamskim i jezcz dobrego zarazę ogólnoświatowa
            • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:48
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Mamy neostrdniowiecze w udaniu islamskim i jezcz dobrego zarazę ogólnoświatowa

Takie literówki są oznaką pomroczności jasnej. Prześpij sie.
              • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 15:49
                pocoo napisała:

> Takie literówki są oznaką pomroczności jasnej. Prześpij sie.

Wydaje mi się, że on używa programu przetwarzającego mowę na tekst.
                • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 17:33
                  wawrzanka napisała:

> Wydaje mi się, że on używa programu przetwarzającego mowę na tekst.

To widać.
        • awariant Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 15:44
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Tak ale skoro była tak wysoka śmiertelność naturalna to po co ja wspomagać
          > jeszcze sztucznie poprzez zabijanie?

W 2018 roku zmarło ponad sześć milionów dzieci poniżej 15 lat. Wśród nich 5,3 miliona nie ukończyło 5 lat,
          z czego połowa zmarła w pierwszym miesiącu życia. Jednocześnie ponad 290 tysięcy kobiet straciło
          życie wskutek komplikacji okołoporodowych – wynika z najnowszego raportu ONZ.

W Polsce (2018) umierało 4,5 dziecka na tysiąc (3,8 na 1000 żywych urodzeń)
          najmniej w Małopolsce, najwięcej na Podlasiu. To w pobliżu średniej europejskiej.
          Za początków III RP, w 1990 roku, umierało w Polsce 15 dzieci na 1000 urodzeń żywych.

Najwięcej dzieci do 5 roku życia umiera w Afryce Subsaharyjskiej - jedno na trzynaście,
          z tego połowa do miesiąca życia. Tam aborcji nie ma. Ale jest głód i brak opieki medycznej.
          Ateistów prawie nie uświadczysz, większość to kraje chrześcijańskie. Na arabskiej północy
          Afryki, gdzie dominuje Islam, umieralność dzieci jest znacznie niższa.
          • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 23.04.20, 21:42
            Ustawa antyaborcyjna w polscd jak widać przyczyniła się do spadku śmiertelności noworodków i niemowląt
            • awariant Re: Aborcja to współczesny holocaust 23.04.20, 22:21
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Ustawa antyaborcyjna w polscd jak widać przyczyniła się do spadku śmiertelności
              > noworodków i niemowląt

Niektórzy mówią, że to jednak Owsiak.
              Ustawa antyaborcyjna nie dała pieniędzy na wyposażenie izb porodowych.
              • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 24.04.20, 11:03
                Owsiak jest za zabijaniem dzieci poczętych
            • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 24.04.20, 11:35
              oszol-lom-z-rm napisał:

> Ustawa antyaborcyjna w polscd jak widać przyczyniła się do spadku śmiertelności
              > noworodków i niemowląt

Czy wszystko w porządku? Obawiam się kochanie, że nie wiesz, o czym piszesz.
              Zainteresowanie innymi cipkami, setkami cipek, tysiącami, milionami...to dewiacja, a jakie cudzołóstwo....Pilnuj tej, którą masz obok siebie , bo wykręci tobie numer nieziemski.
              • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 24.04.20, 12:20
                Do żony
                Mam zaufanie
    • mim1652avo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:50

Oszol-l-lom – rm: oborcja to wsółczesny holokaust.
      Szanowny forumowiczu oszol-lom, pozwolę sobie nie zgadzać się CAŁKOWICIE z Pana opinią.Holokaust to było systematyczne,programowane, nieludzkie, niszczenie i celowe wytępianie ludzi, podkreślam LUDZI, bo obejmuję kobiety i mężczyzn, należących do pewnej religii.To z aborcją ma się tak jak piernik do wiatraka.Może, kiedy Pan to pisał, myślał o zorganizowaniu prewentywnego pogrzebu po prewentywnym sacramencie ostatniegon namaszczenia i miał myśli gdzieś dalej?Szanuję Pana, i Pana przekonania ale stwierdzam ze tak zwana religia katolicka zawsze, od początku istnienia tej legędy i też do dzisiaj uważa człowieka o płci żeńskiej jako coś zrobionego dla przyjemności i użytku dla tak zwanego przez biblię „ człowieka „.Przez tysiące lat człowek o płci żeńskiej był i nadal jest pozbawiony elementarnych praw z całkowitym poparciem tak zwanej religii katolickiej, która to chętnie i często wchodziła i wchodzi między uda człowieka płci żeńskiej myślami, rękami i przydatkami.Szanowny Panie oszol-l-om, z ogromnym szacunkiem dla Pana i Pana przekonań, gdybym był całkowicie pozbawiony kultury i sacunku do innych i do ich opinii – podkreślam gdybym był, a nie jestem - to powiedziałbym “stary sk..nu jeśli człowiek płci żeńskiej zachodzi w ciążę to sk....y, ludzie płci męskiej wyp...ły tych biednych ludzi płci żeńskiej dla własnej przyjemności nie myśląc minimalnie o zapobieganiu ciąży.Wzięli sobie zabawkę.To galaktyczna hipokryzja i psychiczne morderstwo ludzi płci żeńskiej, którzy to jeszcze do dzisiaj nie zdają sobie w pełni sprawy o ich prawach.Z pełnym błogosławieństwem tak zwanej religii katolickiej.Pozdrawiam.
      • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 12:58
        To tez jest systematyczne w imię wygody i wolności kobiety...
        • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 13:06
          oszol-lom-z-rm napisał:

> To tez jest systematyczne w imię wygody i wolności kobiety...

A co? Wygoda i wolność ma być tylko dla mężczyzny?
          • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:47
            Nie można dla czyjejś wygody niezła od płci mordować człowieka tylko dlatego ze jest w fazie prenaalbej to dyskryminacja ze zgłoś na wiek i etap rozwoju
      • pocoo Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 14:51
        mim1652avo napisał:

> Szanowny Panie oszol-l-om, z ogromnym szacunkiem dla
        > Pana i Pana przekonań, gdybym był całkowicie pozbawiony kultury i sacunku do
        > innych i do ich opinii – podkreślam gdybym był, a nie jestem - to powiedziałby
        > m “stary sk..nu jeśli człowiek płci żeńskiej zachodzi w ciążę to sk....y, ludzi
        > e płci męskiej wyp...ły tych biednych ludzi płci żeńskiej dla własnej przyjemno
        > ści nie myśląc minimalnie o zapobieganiu ciąży.Wzięli sobie zabawkę.To galaktyc
        > zna hipokryzja i psychiczne morderstwo ludzi płci żeńskiej, którzy to jeszcze d
        > o dzisiaj nie zdają sobie w pełni sprawy o ich prawach.Z pełnym błogosławieństw
        > em tak zwanej religii katolickiej.Pozdrawiam.

Jesteś genialny.
        • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 19:05
          Na hejt nie odpowiadam
    • banowanyzaprawde1 Re: Aborcja to współczesny holocaust 21.04.20, 16:02
      Znajdź i podaj dane, ile abortowano i zamordowano od czasu zaistnienia homo erectus do 1920 roku.Uwzględnij w tym Watykan.
      • wawrzanka Re: Aborcja to współczesny holocaust 22.04.20, 10:54
        banowanyzaprawde1 napisał:

> Znajdź i podaj dane, ile abortowano i zamordowano od czasu zaistnienia homo
        > erectus do 1920 roku.Uwzględnij w tym Watykan.

Myślę, że dałoby się to oszacować. Praca duża, ale wykonalna. Tyle, że nie dla Oszołoma. Jemu nikt nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne.
        • awariant Re: Aborcja to współczesny holocaust 22.04.20, 11:20
          wawrzanka napisała:

> Myślę, że dałoby się to oszacować. Praca duża, ale wykonalna.

Kiedyś nie było aborcji. To jakiś lewacki wynalazek.

Niechciane płody się spędzało, ale żeby zaraz aborcja?
          No bo co miano robić? - nieślubne czy upośledzone dziecko to wstyd na całe życie.
          A tak to się spędzi płoda i już. Nikt nie musi wiedzieć.

Do dzisiaj są tacy, co wolą beczkę po kapuście od ginekologa.
          W końcu jeden świadek mniej.
          • mim1652avo Re: Aborcja to współczesny holocaust 23.04.20, 20:03
            Wczoraj oglądałem (TV sat) reportaż z oryginalnymi odcinkamii filmów z I wojny światowej.To była przerażająca, okrutna rzeź w której straciło życie 14 milionów osób a ponad 30 milionów zostało okaleczonych.W jednej ze scen widać tysiące maszerujących żołnierzy, armaty, samochody oraz grupkę oficerów i księży, którzy to błogosławią maszerujących i ich broń aby mogli pod “ opieką Boską „ zabijać takich samych jak oni.Wstrzające.Te nie hipokryzja,To udział moralny K.K. z tego czasu w masowych zabójstwach!
            • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 23.04.20, 22:25
              Te wojny to tez była kata boska. Objawienia fatimskie to mówiły zd będzie jeszcze jedna jeszcze gorsza wojna ..ludzie nie posłuchali ...
          • oszol-lom-z-rm Re: Aborcja to współczesny holocaust 23.04.20, 21:44
            Noe było ale po urodzeniu dziecko było poddawane oględzinom przez starszyznę . Gdy stwierdzono ze coś z dzieckiem jes nie tak to zrzucano je ze skaly . Starożytna Sparta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka