petrus1981
12.04.26, 22:27
W związku z wytypowanym zjawiskiem tektonicznym. Pragnę podkreślić, że zjawisko nastąpi. Macie okazje badać co to jest przymierze zawarte przez krew. Wiem, że zaakceptował to, ponieważ doprowadził to zaburzeń w pracy mózgu po wcieleniu. Kiedy zjawisko nastąpi wpadnę odświeżyć stary eksperyment. Was proszę o cierpliwość. Niestety jest to złożony proces tektoniczne i przemieszczenie magmy pod płytami tektonicznymi trawa. Będziecie mieli okzazje sobie to przenadać czym jest przymierze i pomazanie i Piotr. Moim zadaniem jest uratować kościół i potem zniknę. Sam jestem ciekaw czy ten nasz rzekomy Bóg zmieści się w okresie bazowym. I jak to rozegra, bo nawet dla mnie nie wszystko jest jasne. Naszym obowiązkiem jest badanie co to są wcielenia i przymierze. Dla tego ten wpis dla wielu z was może wydawać sie dziwny. Bez badań niestety nie dojdziemy fo prawdy. Badania są publiczne , ponieważ temat Boga tyczy nas wszystkich. Kiedy te domniemane zjawisko nastąpi odświeżę wam na forum starą wypowiedź i doświadczenie. Pamiętamy o zachowaniu dystansu.
Doświadczenie podobne robiliśmy już kiedyś w Tygodniku Powszechnym . LINK. Zobaczymy jak tym razem zakończy się eksperyment. Wiadomość zostawiam zapobiegawczo na forum. Ostatnio nastąpiło roczne opóżnienie, ale zdążyłem zmienić datę publikacji, ponieważ była wytyczną okresu bazowego.
www.youtube.com/watch?v=rf0e3qMJgWM