taliskerr 18.07.07, 22:35 serdecznie pozdrawiam i gratuluję wytrwałości forumowej. Ja tak nie umiem))) Serdecznie, talisker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: Nie Arycykrze, lecz Arcykrze))) n/t 20.07.07, 14:30 oj Taliskerku!!! niedawno wspomniałam na Ciebie - w sklepie, gdy na półce zobaczyłam napis: Talisker. Nie kupiłam - za drogo. Ale mnie kusiło - skoro zachwalałeś. Wszystkiego dobrego Ci życzę, do czasu ponownego, niezwykle rzadkiego i wirtualnego, spotkania. Też podziwiam Arcysia. Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Re: Nie Arycykrze, lecz Arcykrze))) n/t 20.07.07, 20:54 Oj, oj Azerko, dziękuję pięknie za pamięć! Wszystko, lub prawie wszystko się zmienia - oprócz wrednych, biednych i wścipskich ludzi. Ano po powrocie na ojczyzny łono nie stać mnie już na mnie... płynnego. Ale za to raczę się żywczykiem, czerwonym winem, sztuką (malarstwo - Hopper, Modigliani, hm...) i twórczością (tłumaczenia i pisanie; ostatnio Freud - jak on pięknie potrafi pisać, chociaż pipcy mocno...). Pozdrawiam i podziwiam Arykra naszego, Talisker a000000 napisała: > oj Taliskerku!!! niedawno wspomniałam na Ciebie - w sklepie, gdy na półce > zobaczyłam napis: Talisker. Nie kupiłam - za drogo. Ale mnie kusiło - skoro > zachwalałeś. > Wszystkiego dobrego Ci życzę, do czasu ponownego, niezwykle rzadkiego i > wirtualnego, spotkania. > > Też podziwiam Arcysia. Odpowiedz Link Zgłoś
vobiska1 Talisker, po co 20.07.07, 23:15 zaśmiecasz to forum off topicem? Mogłęś to napisac Azerce na priva, kogo obchodzi co robisz i co pijesz? Chyba tylko tych, którzy Cię znają))).Nie pij tyle w czasie upału!1 Przepraszam Arcy bo też sie z tego robi off topic. Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Szanowna Pani, 20.07.07, 23:28 na zaczepki nie odpowiadam! Ale jako, że zwróciłaś mi uwagę na formę literacką infomuję Cię, że nie pisze się Talisker, ale Taliskerze, bo tak wołacz w języku polskim się odzywa. A poza tym - jako, że Cie odrobinę z forum znam (wołania o dzwonienie i kontakty, śmieszne doprawdy)wyznaję, że to nie Ty dyktujesz co i jak ma ktoś pisać. Bezserdecznie, T. vobiska1 napisała: > zaśmiecasz to forum off topicem? Mogłęś to napisac Azerce na priva, kogo > obchodzi co robisz i co pijesz? Chyba tylko tych, którzy Cię znają))).Nie pij > tyle w czasie upału!1 Przepraszam Arcy bo też sie z tego robi off topic. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Talisker, po co 20.07.07, 23:33 Vobisko, nie denerwuj się. Talisker to nasz dawny filar forumowy, ostatnio nas zaniedbujący. I nie o takich sprawach ongiś się tu gadało, nawet bajkę wspólną pisaliśmy - wszyscy. Jesteśmy tu aby się bawić i zaprzyjaźniać w każdy możliwy sposób. Talisker, spróbuj piwo "żywe" z browaru Amber Z Bielkówka pod Gdańskiem, niepasteryzowane. Ciekawam Twojego zdania. www.browar-amber.pl/zywe/ Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Talisker, po co 20.07.07, 23:37 widzisz Taliskerze, też źle napisałam. Masz rację, że uwagę zwracasz, bo człek już głąbieje i języka ojczystego zapomina... Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Re: Talisker, po co 20.07.07, 23:39 Azerko Droga, jako żem się męczył z doktoratem lat... w Bawarii piwo owo znam (Weissbier, najlepsze tam Augustiner i Ayinger) - słodkawe, choć przenne i dość mocne. Najlepiej - jak każde piwo - wchodzi przed południem (bo kubki smakowe nie są jeszcze zaśmiecone smakami różnymi)... to najlepsze do białej, bawarskiej kiełbasy z preclami i słodką musztardą! Dzięki za ostudzenie... rok temu.. pamiętam zdjęcie.. byłem w kochanym Mnichowie. Za dni parę znowu!!! Serdecznie, Talisker a000000 napisała: > Vobisko, nie denerwuj się. Talisker to nasz dawny filar forumowy, ostatnio nas > zaniedbujący. > I nie o takich sprawach ongiś się tu gadało, nawet bajkę wspólną pisaliśmy - > wszyscy. Jesteśmy tu aby się bawić i zaprzyjaźniać w każdy możliwy sposób. > > Talisker, spróbuj piwo "żywe" z browaru Amber Z Bielkówka pod Gdańskiem, > niepasteryzowane. Ciekawam Twojego zdania. > > www.browar-amber.pl/zywe/ Odpowiedz Link Zgłoś
taliskerr Nabijam Arcemu wątale 21.07.07, 00:00 i nie mam poczucia winy oraz uszczerbku na uczciwości! Hurrrrrrrrraaaaaaaaa! Arcyś, tak gwoli pobudzenia, czy ty się już wyhabilitowaleś? Możeszesz odpowiedziedź dyskretnie... Pozdro... jak mawiają moje siostrzenice, tali Odpowiedz Link Zgłoś
z2006 Re: Nabijam Arcemu wątale 21.07.07, 08:23 taliskerr napisał: > Arcyś, tak gwoli pobudzenia, czy ty się już wyhabilitowaleś? Nie. Doszedłem do wniosku, że kariera naukowa nie jest dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś