lux_occulta 16.02.08, 11:17 Kto z was już to widział na oczy? Co myślicie o tym dokumencie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kabja Re: Protokół przedmałżeński? 19.02.08, 14:30 Widziałam, nawet mam wzór w domu,ale nigdy nie zastanawiałam się, co o nim myslę. Cóż, dokument,jak dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
astrotaurus Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 12:56 l.george.l napisał: ** A co to takiego?** www.google.pl/search?hl=pl&q=protok%C3%B3%C5%82+przedma%C5%82%C5%BCe%C5%84ski&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 16:59 O quźwa!!!! Napewne nie jest to wymysł ani Boga, ani nawet jego proroka Jezusa. O ludu! Co ten kler jeszcze wymysli, by obrzydzic ludziom religie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 17:00 wanda43 napisała: > O quźwa!!!! > Napewne nie jest to wymysł ani Boga, ani nawet jego proroka Jezusa. > O ludu! Co ten kler jeszcze wymysli, by obrzydzic ludziom religie? Co oni jeszcze wymyślą to filozofom się nawet nie śniło ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 18:31 Szczególnie pytanie II.7.c jest ciekawe Czy nie ma wątpliwości co do zdolności do współżycia małżeńskiego? Jak na nie odpowiedzieć jeśli ktoś ślubował czystość przedmałżeńską i nie wie jak sobie z bzykaniem będzie radzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 18:34 l.george.l napisał: > Szczególnie pytanie II.7.c jest ciekawe > Czy nie ma wątpliwości co do zdolności do współżycia małżeńskiego? > Jak na nie odpowiedzieć jeśli ktoś ślubował czystość przedmałżeńską i nie wie > jak sobie z bzykaniem będzie radzić. Nigdy nie słyszałeś o darze jasnowidzenia ::)))) www.tadalis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 18:40 kolter_hugh napisał: [...] > Nigdy nie słyszałeś o darze jasnowidzenia ::)))) [...] W kwestii bzykania? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Protokół przedmałżeński? 30.04.08, 08:19 l.george.l napisał: > kolter_hugh napisał: > > [...] > > Nigdy nie słyszałeś o darze jasnowidzenia ::)))) > [...] > > W kwestii bzykania? Ta , ty wiesz że dasz rade pięć razy ,ale ona wie ze po jednym sie skończy ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 19:14 Na punkcie bzykania, to oni mają jakąś obsesje. Nic tylko albo damskie broszki, albo - jak Jankowskiego - fiuty i bzykanie im we łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas22 Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 12:23 widziałam nie jest taki zły Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 13:12 widziałam i wypełnianiałam. no i co? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 18:42 mma_ramotswe napisała: [...] wypełnianiałam. no i co? [...] Uważasz, że ktokolwiek ma prawo zadawać Ci takie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 21:12 Tak, uwazam, że ma prawo. Nikt mnie do kościelnego ślubu nie zmuszał Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Protokół przedmałżeński? 29.04.08, 23:35 Pytania jednak są uwłaczające. Nawet będąc wierzącym warto chyba zachować odrobinę godności. Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Protokół przedmałżeński? 30.04.08, 15:20 widocznie inaczej pojmuję godność:) Odpowiedz Link Zgłoś
okienko-net Re: Protokół przedmałżeński? 30.04.08, 09:22 Albo jest miłość, albo są protokóły, umowy majątkowe i tym podobne bzdety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Protokół przedmałżeński? 30.04.08, 09:26 okienko-net napisała: > Albo jest miłość, albo są protokóły, umowy majątkowe i tym podobne bzdety :) Tu jak raz chodzi tylko o zabezpieczenie interesów sekty watykańskiej !! Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: Protokół przedmałżeński? 30.04.08, 15:20 o, nie, to jest dopiero bzdet, co napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś