mg2005 26.01.09, 22:25 Czy judaizm to religia miłości ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6201934,Rabini_do_zolnierzy_w_Gazie__badzcie_bez_litosci.html Czysta miłość bliźniego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Religia miłości 26.01.09, 22:27 Czy chrześcijaństwo to religia miłości? Linkow w intrencie na ten temat od cholery i trochę, więc się nie fatyguję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangsta_rydzyk Re: Religia miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 00:12 kazda religia zorganizowana to - manipulacja i przemoc. katolicyzm takze. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Religia miłości 27.01.09, 00:27 Prawda. Po to je w końcu stworzono. Mają przynosić dochód i kierunkować nienawiść na wyznawców innych religii, historia uczy, że dobrze spełniają swoje zadanie :(. Odpowiedz Link Zgłoś
luci-fer Re: Religia miłości 27.01.09, 00:50 A i tak wszyscy mamy jednego Boga:) wiec po co te posrane walki?? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Religia miłości 27.01.09, 00:59 No, prawie wszyscy, bo ja żadnego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Religia miłości 27.01.09, 02:37 "Czysta miłość bliźniego..." No. Prawie jak inkwizycja Torqemady i nawracanie Indian, prawda? Nie, nie masz nic do Żydów;] Odpowiedz Link Zgłoś
starykatonimoze Re: Religia miłości 27.01.09, 09:50 a Rzymianie rzucali chrześcijan na pożarcie lwom, a Grecy rzucali ze skał nowo urodzone dziewczynki jako gorszy rodzaj człowieka. Aaaa.... zapomniałem dodać , że to było parę lat temu, ale chciałem koniecznie coś napisać w obronie Żydów, jak co poniektórzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Religia miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:15 Chrzescijanstwo,dlatego ma sie w europie nienajlepiej gdyz jest utozsamianie z zacofaniem i wstecznictwem.. Zatem nikt powaznie nie moze traktowac islamu czyli religii jeszcze bardziej wsteczniackiej i zacofanej, jako alternatywy dla chrzescijanstwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Religia miłości 27.01.09, 18:19 mg2005 napisał: > Czy judaizm to religia miłości ? Zapytaj swojego duchowego brata hitlera ,on ci odpowie . Odpowiedz Link Zgłoś