gwiazdka3333 16.12.09, 20:55 Ktoś był ? Jakieś opinie o lokalu ? Polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolo Re: Karczma Taberska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 03:50 A gdzież to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Karczma Taberska IP: 92.244.44.* 17.12.09, 11:47 Byłam tam kiedyś na super pierogach. To jest gdzieś w okolicach Babimostu. Miejscowość na J.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Karczma Taberska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:43 Pseudoreklama. Tak kiepsko idzie interes? Dziwnym trafem gwiazdka3333 mocno udziela się na forum ślubnym i za każdym razem reklamuje karczme. ojjjjjj nieładnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duet_Vega_zaprasza Jako "bywalec" wielu lokali mówię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 15:26 Jako,że chałturzę po weselach mogę z czystym sumieniem polecić ten lokal, a i pochwalić za niepowtarzalny klimat i przepyszne jedzenie. Jeśli miałbym wymienić moje "ulubione" pod powyższymi względami miejsca, to prócz Karczmy Taberskiej znalazłyby się: U Toma - Rosin Zamek Kliczków - k. Bolesławca Hotel Bastion - Kostrzyn N/O Motel XXI Wieku - Grodzisk Wlkp. Delfino 2 - Zielona Góra Jeszce trzochę fajnych miejsc by sie znalazło np. Ośrodek w Kołatce, ale czas mi nie pozwala na rozpisywanie się. Pozdrawiam. Tom. Z.G. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka3333 Re: Jako "bywalec" wielu lokali mówię... 17.12.09, 19:42 Jaka reklama ?? Niestety nie jestem właścicielem, a szkoda, bo fajnie to wygląda. Jakbym chciała reklamować to napisałabym,ze byłam i jest bosko a pytam o opinie ... wystarczy pomyśleć ! To nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun Tandetna póba reklamy ukryta w pytaniu,biedactwo:) IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 21:06 Nie stać na porządną reklamę?Badziewiarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Tandetna póba reklamy ukryta w pytaniu,biedac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 22:30 Badziewiarze? To w Sulmie "Pod demonami" ! Patafilu z nipełnej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Jako "bywalec" wielu lokali mówię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 22:31 Polecam Taberską i Taberskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 654E Re: Tandetna póba reklamy ukryta w pytaniu,biedac IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 23:27 BUJAJ SIĘ CYCKU OBWISŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Jako "bywalec" wielu lokali mówię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 00:03 To, że myślenie boli powinnaś wiedzieć sama gwiazdko3333... czy mkoch? Jak do Ciebie mówić Marta, bo masz chyba forumową schizofrenie z tego co obserwuje. Tandetną reklamę wszyscy wyczują więc daj sobie spokój. Z Lisą Ferrerą zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna973 Re: Jako "bywalec" wielu lokali mówię... 18.12.09, 14:38 Witam korzystając z usług karczmy na pierwszym miejscu mogę pochwalić jedzenie , jest naprawdę smaczne. Impreza og. udana. wiele do życzenia pozostawia jedynie obsługa szczeg.opryskliwa Pani właścicielka i pomagająca jej siostra. Panie momentami były bardzo niemiłe. no w końcu skoro impreza była w toku nie musiały już starać się o klienta. Słyszałam także że czesto problem pojawia się przy rozliczeniu, Panie potrafią dorzucić troszkę do rachunku bo np. cena tortu wzrosła. Ogólna ocena 3,8 /5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Jako "bywalec" wielu lokali mówię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:25 Jedzenie wyśmienite, a nad obbsługą klienta muszą popracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakOJ Znakomite miejsce i polskie przede wszystkim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 09:03 Dobre bo polskie ! Odpowiedz Link Zgłoś