pees2 07.08.10, 01:49 Proszę o opinie o hotelu Dana. Zastanawiam się nad zorganizowaniem wesela. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N Re: wesele - hotel dana IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.10, 16:45 Przede wszytskim doskonale jedzenie.Sala i jej wystroj to juz kwestia gustu,Bylo calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: wesele - hotel dana IP: *.centertel.pl 14.08.10, 16:04 Ceny niestety z kosmosu. Najtańsza oferta 190 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pees2 Re: wesele - hotel dana 14.08.10, 18:26 nieprawda-175zl - to jest najnizsza, ale jest to opcja tzw PRL (schabowy, rosolek, sledzik itd.). Oprocz tego oni zapewniaja napoje i alkohol bez limitu. No i w tej cenie jest tez tort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: wesele - hotel dana IP: *.centertel.pl 14.08.10, 19:40 To coś się zmieniło w ciągu ostatniego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
pees2 Re: wesele - hotel dana 15.08.10, 17:13 dostalam rowniez od nich oferte przygotwana specjalnie na przyjecie, nie na calonocne wesele. Wowczas zaproponowano mi cene 140zl. Co do menu PRL, oto link. danaspa.pl/pdfy/V_MENU_NA_WESELE_I_ROCZNICE_w_stylu_PRL.pdf Jutro wybieram sie do hotelu Ruben, ciekawe, co oni na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Młoda Re: wesele - hotel dana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 01:48 Ludzie ale jestes NUDNI!!!!!!!!!! Nic ciekawszego nie umiecie wymyslic jak nudne wesele w hotelu?????:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annka Re: wesele - hotel dana IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.14, 14:23 Wiem że jesteśmy nudni ale ja na przykład bawiłam się w chynowie jest tam taki mały Hotel jego strona to www.staryzajazd.pl i było tak wspaniale że nie oddałabym tego dnia nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: wesele - hotel dana IP: 87.204.149.* 21.08.14, 11:55 Hej Anka. Linki na gazeta.pl są typu "nofollow". Nie ma sensu spamować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś