Dodaj do ulubionych

CyfrowyPolsat na Chmielnej - Radio Maryja zakloca?

15.02.11, 17:59
CyfrowyPolsat, a wlasciwie jego brat doprowadza mnie do szalu. Kupilem z pol roku antene + CP. Od tego czasu w 90% nie mam Polsatu i wszystkich programow z tej stacji. Caly czas czytam na ekranie "Brak sygnalu". Wszystkie inne kanaly graja jak ta lala.
Pytalem goscia z serwisu i ten mowi, ze wszyscy na ul. Chmielnej i okolicach maja problem z CP poniewaz... Radio Maryja zakloca te czestotliwosc. Czy to prawda?
ps. Pytam o to teraz, bo nie wiem czy wiecie, ale do konca lutego mozna zrezygnowac z CP bez kary umownej! Z tej platformy znikaja kanaly BBC i nie musimy sie na to zgadzam. CP gra nie fair i nie informuje swoich klientow o takiej mozliwosci. Jesli przytakniecie, ze na Chmielnej i w okolicach nie dziala CP to im podziekuje.
Obserwuj wątek
    • scorcher99 Re: CyfrowyPolsat na Chmielnej - Radio Maryja zak 15.02.11, 17:59
      Kurcze, "brak" a nie "brat" :(
    • Gość: Piotrek Re: CyfrowyPolsat na Chmielnej - Radio Maryja zak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 23:28
      Satelita pracuje na 10-12 GHz, a Radio Maryja nadaje na częstotliwości 90,3 MHz i oczywiście zakłóca Tobie odbiór kanałów Polsatu. Walnij się w ten durny łeb i może tego cepa z serwisu na zapas skoro opowiada równie durne bajeczki. Anteny sobie cielaki poustawiajcie. Cały CP to jedna wielka ściema i dojenie łosia..... wieczne powtórki które już dawno się widziało
    • Gość: gość Re: CyfrowyPolsat na Chmielnej - Radio Maryja zak IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.11, 08:19
      To dlaczego inne kanały działają normalnie? To nie jest tak, że CP to jest jedna, ogólna częstotliwość dla wszystkich kanałów platformy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka