drumcode 13.07.12, 17:59 Marihuana nie jest narkotykiem kretyni, przestancie ludzi wprowadzac w blad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Myśląca na szafot z polityczna mafią z sejmu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.12, 18:28 no właśnie!! Gazeto wstydz się! podniecasz się takimi info i głosisz wszem i wobec ze MARICHUANA JEST BEE!! A sku...syny lejący żony i dzieci?? co z nimi?? dlaczego na gnoi nie ma paragrafów? dlaczego maltretuja rodziny i nikt z opasów w sejmie sie tym nie zajmie?? ja wam powiem: bo z tego nie ma kasy ! z marychy jest kasa dla politykow trzymajacych z mafią. dopoki tak bedzie dopoty Maria bedzie nie legalna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowiak głupia dziecinko, udająca myślącą... IP: 31.41.209.* 13.07.12, 19:35 ...zawiera THC? Zawiera. Dużo. A więc jest UZALEŻNIAJĄCYM narkotykiem. niebezpiecznym zwłaszcza dla dzieci, młodzieży. Ale przyjdzie czas, że złodziejskie panstwo bedzie i na tych prochach ciągnąć akcyzę, jak na innych truciznach (papierosy czy alkohol). I wtedy już nie będzie złe, ani ścigane, tylko w każdym kiosku do kupienia. Wtedy więcej będzie takich głupich "myslących", którymi łatwiej bedzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
drumcode Re: głupia dziecinko, udająca myślącą... 13.07.12, 20:53 Te, znawco... A od kiedy THC uzezaleznia? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: głupia dziecinko, udająca myślącą... 15.07.12, 19:58 A od kiedy THC uzezaleznia? ... od czasu jak jarasz ja codziennie! P.S. Więcej - cannabinole zostają w organiźmie na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s3quel Re: głupia dziecinko, udająca myślącą... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 07:32 Zawsze można się czegoś dowiedzieć o THC z wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Tetrahydrokannabinol Zwłaszcza sekcja Działanie Fizjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bs75 Obława! Obława! Na gorzowskich dilerów obława 13.07.12, 20:39 A mnie wqrwia to, że jakiś bęcwał z gazety wykorzystał tekst "Obławy", której wydźwięk jest inny niż kontekst tych wypocin. No, ale jak się zamiast mózgu ma google... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Obława! Obława! Na gorzowskich dilerów obława IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.12, 23:06 zgadzam się z Tobą! mam wrazenie ze dziennikarze trzymaja z policją ktora chlubi sie ze zlapala kilku malotatow hodujacych maryche na chacie. Żenuaaaaaaaaa Gazeto ! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Obława! Obława! Na gorzowskich dilerów obława 14.07.12, 14:12 >Żenuaaaaaaaaa Na odwyku czy przed? Odpowiedz Link Zgłoś
emesz20 Re: Obława! Obława! Na gorzowskich dilerów obława 14.07.12, 23:23 Dzięki za ten komentarz. Moja pierwsza myśl po przeczytaniu była taka sama. Wyjątkowy prymityw to wydumał. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Obława! Obława! Na gorzowskich dilerów obława 15.07.12, 19:54 Marihuana nie jest narkotykiem ... pewnie - tak samo jak spirutus nie zawiera alkoholu a papierosy nikotyny! Odpowiedz Link Zgłoś