Gość: informator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:35 Auchan - przy wejściu Anais - w Auchan Ramzes Optyk Puślecki Pod Globusem Retro Foto Molski jak znajde wiecej to napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lepsza:) Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 18:30 a ja znalazłam w Koloseum, u Puśleckiego,w Auchanie, w sklepie przy Zamkowej z cudeńkami (jak się nazywa nie pamiętam-długa nazwa);Retro, Molski, Hestia,Blus Exspres; Gerda no i Nowa Era. I co? Jestem lepsza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:06 ok... jak poszukam to napisze... spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 11:27 A ja mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej ;-) Pozdr., MMM - zwycięzca nagrody głównej w zeszły piątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:50 Karotek... a masz taki rarytasik: Szkoła Dr. Rahn i Partner?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:31 Rarytasem to jest moja lista z plusami ;-). Tanio sprzedam ;-))))))))))))))))))))))))))) Szczegóły na kaXrotekX@poczXta.onet.pl Z adresu wytnij wszystkie "X". Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:23 no to Cie zastrzele... 2 kolejne plusy w Kotłowni i U Ojca :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 14:16 Tego nie mam ;-) Za to mam prawie 40 innych. Chcesz kupic? ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:26 ok, za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 22:25 Mowilem, ze szczegoly na maila: kXaroXtek@pXoczta.onet.pl wytnij z wyzej podanego adresu wszystkie "X" Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:02 Nie wiem czy mi się opłaca... mam już 21, a dzisiaj znowu robie sobie wycieczke po miescie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:50 Mam 24... jutro finał... kto wie gdzie jeszcze są?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:29 Mam 28. Ale nie zamierzam się podzielić nawet za "grube euro w gotówce" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:35 Nie wiem wogóle jak oni to beda losowac? Jest jakis regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:51 Co tydzień w piątek po 15:15 wśrod osob, ktore wysłały najwięcej RÓŻNYCH (czyli 5-10-15 itd. pojedyńczych...). Plusów jest losowana nagroda tygodnia. Euro w gotówce, telefon komórkowy, wczasy w Grecji. Dzisiaj to będzie euro dla jednej z 6-ciu osób finalowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:52 oczywiscie nie 1 euro tylko "grube" euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:17 Nie wygrałam:((( całe zbieranie na marne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 10:29 Pozdrowienia dla Radia ;-))))))))))) "Aniu" ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 21:22 Karotek - nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie jestem dziennikarzem z Radia i naprawde mam na imie Ania. Przekonasz się, jak w koncu wygram nagrode tygodnia - do 3 razy sztuka! Pozdrowię Cię na antenie! Kasiu - nie, nie ma marne. Im więcej tym lepiej - co tydzień w piątek masz szanse na dużą nagrodę, codziennie (niezależnie od ilości plusów) - na "małą. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:59 A ktoś wie jaka nagroda będzie w tym tygodniu w piątek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:17 w piątek ma być komórka, tak mówia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:45 Słuchajcie, czy spotkaliście się z takimi sytuacjami, ze mimo dokładnego zlokalizowania punktu (adres spisany z plakatu na słupie ogłoszeniowym i usłyszany w radio) - plakatu nie było. NIe tylko tego z Plusem, ale i informacyjnego, ani żadnego śladu wizualnego. Bo ja 3 takie sytuacje miałąm. W 2 po zapytaniu otrzymalam odpowiedz "no mamy, pod biurkiem, powiem pani numer". Wg mnie to skandaliczne zachowanie "przedsiebiorców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:31 mnie tak w Plus GSM załatwili :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:36 Jeszcze Piekarnia "Grono" i Sklep "Dariusz" na Kupieckiej tak zrobiły. Ciekawe, jak będzie po interwencji Radia ... poczekam do piątku i znowu zadzwonie na skargę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:31 Nie wiem czy uda mi sie wygrać, ale może komuś innemu sie uda: Retro Dariusz L`or Gejsza Salon Fryzjerski Relax Modliszka PLUS GSM Alicja NOMI GERDA MADLET AUCHAN DAKA WASPOL PIZZERIA KOLOSEUM Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Problemy z Plusami IP: *.zacisze.zgora.pl 26.07.04, 20:11 Pomysł dobry... gorzej z frekwencją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:08 Ile dokładnie jest tych plusów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Problemy z Plusami IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.04, 18:40 a o co chodzi z tą frekwencją?!Bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:52 Obeszłam wczoraj wszystkie 3 wejscia, oglądnęłam dokładnie z każdej strony - plakatu ni widu ni słychu. Pani w punkcie obsługi zrobiłą wielkie oczy - nie wiedziała o co mi chodzi. Ktoś go w ogóle znalazł? Mam zanotowane 39 miejsc, 26 plusow zebranych. Moge się ew. wymienić z solidnym kontrahentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 09:47 Nie szkoda Ci pieniędzy? 26 * 1,22zł = 31,72zł 50 * 1,22zł = 61,00zł Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:00 Jakis biedaczek! Nie stać Cię?! Widac inni kasy liczyc nie musza i swietnie sie bawia. Trzymam kciuki za Zbieraczy! babeczki! PLUS w L`OR na Masarskiej. Przy okazji pomalujcie sobie pazokcie. tam robia to suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 13:07 Zdecyduj się na swoj jeden nick. Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:21 Karotek to szczesciarz... jemu sie udało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 11:59 Gość portalu: Kasia25 napisał(a): > Karotek to szczesciarz... jemu sie udało:))) Oooo - wygrałem coś? To tak bez wyslania SMSa tez mozna? Acha - nie musisz odpowiadac jako Kasia25 - podpisz sie "Radio Plus", bo po co ściemniac. ;-). M. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Auchan 02.08.04, 23:55 Gość portalu: karotek napisał(a): > Zdecyduj się na swoj jeden nick. > Pozdr., > MMM Trzymaj fason samotniku! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 11:57 tezgucio napisał: > Trzymaj fason samotniku! ;o) Dzięki ;-). Jakoś sobie poradzę - to "tylko" 10 dni, które w połączeniu z taryfą TPSA "Darmowe wieczory i weekendy (rozmowy lokalne i międzymiastowe)" powinny jakoś szybciutko przelecieć. Na szczęście znalazłem sobie dobry sposób na zabicie wolnego czasu. Słuchaj wiadomośći o 21:00 w indexowym Radiu (96 FM). Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:59 Karotek, bedziesz czytał informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Ile jest "plusów"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:29 Przepraszam, że burze konwersację i wracam do tematu wiodącego, ale ... Czy ktoś potrafi odpowiedzieć wiążąco, ile ma być wszystkich plusów. Raz słyszałam w Radio, że 60, potem że 40. Notuję wszystkie podawane miejsca, a i tak mam tylko 39 ... ale z kolei numery plusów są ponad numer 45 nawet ... moze jesteście lepiej zorientowani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: Ile jest "plusów"? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 11:16 87 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:46 Czy ten post to pomysł Janoosha? Takie promotion? Mr Saint! Więcej fantazji! To takie... prowincjonalne...bo to Twoje ulubione słowo.. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 14:21 ale ja się bawię nienajgorzej, zwłaszcza że wygrałam w piątek. A Ty Karotku, nie ściemniaj, nie masz do czynienia z kompletnymi idiotami. To forum miało pomóc ludziom w dobrej zabawie, a nie robić z nich kretynów. BTW - zapomniałam Cię pozdrowić na antenie, co obiecałam w którymś z powyższych postów. Niemniej - swoimi pełnymi wyższości i pogardy komentarzami zdecydowanie nie zasłużyłeś sobie. Naucz się bawić wspólnie z innymi, bo nic tak nie cieszy, jak radość, którą się można dzielić. A zazdrosć powoduje frustracje i wrzody żołądka. A jeśli to naprawde Ty wygrales pierwszy telefon, to powiedz jaki? Zweryfikujemy Cię, "szczęściarzu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia25 Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:36 Halo, dostałam nagrode dnia, chociaż tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 11:58 Ooooo to w konkursie mogą brac udzial pracownicy Radia? Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 22:29 Gratulacje :) Dobry poczatek byc może :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 12:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > ale ja się bawię nienajgorzej, zwłaszcza że wygrałam w piątek. A i baw się... tylko pisz z jednego nicka i jasno mów, ze chcesz zareklamować konkurs, a nie sciemniaj, ze szukasz plakatow... pracowniku radia. > A Ty Karotku, nie ściemniaj, nie masz do czynienia z kompletnymi idiotami. To > forum miało pomóc ludziom w dobrej zabawie, a nie robić z nich kretynów. No właśnie... po tym co ktoś tu wczesniej napisał wnioskuje, ze Ty to Janusz Ż. - gdybys od razu napisal, że taka zabawa ma miejsce i nie zmienialbys raz dziennie plci, to bysmy tu sie swietnie bawili... To Ty zaczales tę "maskarade". > zapomniałam Cię pozdrowić na antenie, co obiecałam w którymś z powyższych > postów. > Niemniej - swoimi pełnymi wyższości i pogardy > komentarzami zdecydowanie nie zasłużyłeś sobie. Jakoś mi specjalnie przykro nie jest. ;-)))))))))))) > Naucz się bawić wspólnie z innymi, bo nic tak nie cieszy, > jak radość, którą się można dzielić. > A zazdrosć powoduje frustracje i wrzody żołądka. > A jeśli to naprawde Ty wygrales pierwszy telefon, > to powiedz jaki? Zweryfikujemy Cię, "szczęściarzu". A gdzie i kiedy ja napisałem, że coś w Twoim radiu wygrałem? Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 22:22 Karotku, Twoja spiskowa teoria konkursu jest zaprawdę intrygujaca - niestety musze Cię pozbawić złudzeń - jestem kobietą od samego poczatku, pisze z dwóch adresów IP - albo z domu albo z pracy, nie pracuje w Radio i nigdy nie pracowałam w żadnej stacji (a gdzie pracuję to raczej wolałbyś nie wiedzieć), nie robię zadnej reklamy tylko dzielę się posiadanymi informacjami ze zwykłej życzliwości dla innych ludzi. Oczekiwałam tego samego - życzliwości i współpracy. Jednak widzę, że szanse na to są nikłe. Szkoda, i to nie z powodu tego czy innego konkursu. Myslałam, ze zielonogórzan na tym forum łaczy większe zaufanie i zrozumienie. Szkoda. P.S. Na adres, który podałeś wcześniej wysyłam Ci e-mail uwiarygadniający. MOze w końcu skończymy te bezproduktywne insynuacje co do mojej osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
janoosh Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) 11.08.04, 17:25 Dziekuje Aniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś