Dodaj do ulubionych

ZBIERAJ PLUSY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:35
Auchan - przy wejściu
Anais - w Auchan
Ramzes
Optyk Puślecki
Pod Globusem
Retro
Foto Molski

jak znajde wiecej to napisze :)
Obserwuj wątek
    • Gość: lepsza:) Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 18:30
      a ja znalazłam w Koloseum, u Puśleckiego,w Auchanie, w sklepie przy Zamkowej z
      cudeńkami (jak się nazywa nie pamiętam-długa nazwa);Retro, Molski, Hestia,Blus
      Exspres; Gerda no i Nowa Era. I co? Jestem lepsza?:)
      • Gość: Informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:06
        ok... jak poszukam to napisze... spokojnie:)
    • Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 11:27
      A ja mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej ;-)

Pozdr.,
      MMM - zwycięzca nagrody głównej w zeszły piątek ;-)

• Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:50
        Karotek... a masz taki rarytasik: Szkoła Dr. Rahn i Partner??

:)
        • Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:31
          Rarytasem to jest moja lista z plusami ;-).
          Tanio sprzedam ;-)))))))))))))))))))))))))))

Szczegóły na kaXrotekX@poczXta.onet.pl
          Z adresu wytnij wszystkie "X".

Pozdr.,
          MMM
          • Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:23
            no to Cie zastrzele... 2 kolejne plusy w Kotłowni i U Ojca :PPP
            • Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 14:16
              Tego nie mam ;-)

Za to mam prawie 40 innych. Chcesz kupic? ;-)

M.
              • Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 14:26
                ok, za ile?
                • Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 22:25
                  Mowilem, ze szczegoly na maila:

kXaroXtek@pXoczta.onet.pl

wytnij z wyzej podanego adresu wszystkie "X"

Pozdr.,
                  MMM
                  • Gość: informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:02
                    Nie wiem czy mi się opłaca... mam już 21, a dzisiaj znowu robie sobie wycieczke
                    po miescie.

pzdr
                    • Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:50
                      Mam 24... jutro finał... kto wie gdzie jeszcze są??
                      • Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:29
                        Mam 28. Ale nie zamierzam się podzielić nawet za "grube euro w gotówce" ;-)
                        • Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:35
                          Nie wiem wogóle jak oni to beda losowac? Jest jakis regulamin?
                          • Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:51
                            Co tydzień w piątek po 15:15 wśrod osob, ktore wysłały najwięcej RÓŻNYCH (czyli
                            5-10-15 itd. pojedyńczych...). Plusów jest losowana nagroda tygodnia. Euro w
                            gotówce, telefon komórkowy, wczasy w Grecji. Dzisiaj to będzie euro dla jednej
                            z 6-ciu osób finalowych.
                            • Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:52
                              oczywiscie nie 1 euro tylko "grube" euro :)
                              • Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:17
                                Nie wygrałam:((( całe zbieranie na marne??
                              • Gość: karotek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 10:29
                                Pozdrowienia dla Radia ;-)))))))))))

"Aniu" ;-)

M.
                                • Gość: Ania Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 21:22
                                  Karotek - nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie jestem dziennikarzem z Radia i
                                  naprawde mam na imie Ania. Przekonasz się, jak w koncu wygram nagrode tygodnia -
                                  do 3 razy sztuka! Pozdrowię Cię na antenie!

Kasiu - nie, nie ma marne. Im więcej tym lepiej - co tydzień w piątek masz
                                  szanse na dużą nagrodę, codziennie (niezależnie od ilości plusów) - na "małą.
                                  Powodzenia!
                                  • Gość: Kasia25 Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 12:59
                                    A ktoś wie jaka nagroda będzie w tym tygodniu w piątek??
                                    • Gość: Informator Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:17
                                      w piątek ma być komórka, tak mówia:)
                                      • Gość: Ania Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 13:45
                                        Słuchajcie, czy spotkaliście się z takimi sytuacjami, ze mimo dokładnego
                                        zlokalizowania punktu (adres spisany z plakatu na słupie ogłoszeniowym i
                                        usłyszany w radio) - plakatu nie było. NIe tylko tego z Plusem, ale i
                                        informacyjnego, ani żadnego śladu wizualnego.

Bo ja 3 takie sytuacje miałąm. W 2 po zapytaniu otrzymalam odpowiedz "no mamy,
                                        pod biurkiem, powiem pani numer". Wg mnie to skandaliczne
                                        zachowanie "przedsiebiorców".
                                        • Gość: Kasia25 Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 14:31
                                          mnie tak w Plus GSM załatwili :(
                                          • Gość: Ania Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 11:36
                                            Jeszcze Piekarnia "Grono" i Sklep "Dariusz" na Kupieckiej tak zrobiły. Ciekawe,
                                            jak będzie po interwencji Radia ... poczekam do piątku i znowu zadzwonie na
                                            skargę ;-)
                                            • Gość: Informator Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:31
                                              Nie wiem czy uda mi sie wygrać, ale może komuś innemu sie uda:

Retro
                                              Dariusz
                                              L`or
                                              Gejsza
                                              Salon Fryzjerski Relax
                                              Modliszka
                                              PLUS GSM
                                              Alicja
                                              NOMI
                                              GERDA
                                              MADLET
                                              AUCHAN
                                              DAKA
                                              WASPOL
                                              PIZZERIA KOLOSEUM

Powodzenia ;)
                                              • Gość: Bip Re: Problemy z Plusami IP: *.zacisze.zgora.pl 26.07.04, 20:11
                                                Pomysł dobry... gorzej z frekwencją...
                                                • Gość: Marek Re: Problemy z Plusami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:08
                                                  Ile dokładnie jest tych plusów?
                                                • Gość: niezorientowany Re: Problemy z Plusami IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.07.04, 18:40
                                                  a o co chodzi z tą frekwencją?!Bo nie rozumiem
    • Gość: Ania Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 13:52
      Obeszłam wczoraj wszystkie 3 wejscia, oglądnęłam dokładnie z każdej strony -
      plakatu ni widu ni słychu. Pani w punkcie obsługi zrobiłą wielkie oczy - nie
      wiedziała o co mi chodzi. Ktoś go w ogóle znalazł?

Mam zanotowane 39 miejsc, 26 plusow zebranych. Moge się ew. wymienić z solidnym
      kontrahentem.
      • Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.07.04, 09:47
        Nie szkoda Ci pieniędzy?

26 * 1,22zł = 31,72zł

50 * 1,22zł = 61,00zł

Pozdr.,
        MMM
        • Gość: Jojo Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:00
          Jakis biedaczek! Nie stać Cię?! Widac inni kasy liczyc nie musza i swietnie sie
          bawia. Trzymam kciuki za Zbieraczy! babeczki! PLUS w L`OR na Masarskiej. Przy
          okazji pomalujcie sobie pazokcie. tam robia to suuuper
          • Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 13:07
            Zdecyduj się na swoj jeden nick.

Pozdr.,
            MMM
            • Gość: Kasia25 Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 20:21
              Karotek to szczesciarz... jemu sie udało:)))
              • Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 11:59
                Gość portalu: Kasia25 napisał(a):

> Karotek to szczesciarz... jemu sie udało:)))

Oooo - wygrałem coś? To tak bez wyslania SMSa tez mozna?
                Acha - nie musisz odpowiadac jako Kasia25 - podpisz sie "Radio Plus", bo po co
                ściemniac. ;-).

M.
            • tezgucio Re: Auchan 02.08.04, 23:55
              Gość portalu: karotek napisał(a):
              > Zdecyduj się na swoj jeden nick.
              > Pozdr.,
              > MMM
              Trzymaj fason samotniku! ;o)
              • Gość: karotek Re: Auchan IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 11:57
                tezgucio napisał:
                > Trzymaj fason samotniku! ;o)

Dzięki ;-).
                Jakoś sobie poradzę - to "tylko" 10 dni, które w połączeniu z taryfą
                TPSA "Darmowe wieczory i weekendy (rozmowy lokalne i międzymiastowe)" powinny
                jakoś szybciutko przelecieć.

Na szczęście znalazłem sobie dobry sposób na zabicie wolnego czasu.
                Słuchaj wiadomośći o 21:00 w indexowym Radiu (96 FM).

Pozdr.,
                MMM
                • Gość: Kasia25 Re: Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:59
                  Karotek, bedziesz czytał informacje??
    • Gość: Ania Ile jest "plusów"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:29
      Przepraszam, że burze konwersację i wracam do tematu wiodącego, ale ...

Czy ktoś potrafi odpowiedzieć wiążąco, ile ma być wszystkich plusów. Raz
      słyszałam w Radio, że 60, potem że 40. Notuję wszystkie podawane miejsca, a i
      tak mam tylko 39 ... ale z kolei numery plusów są ponad numer 45 nawet ... moze
      jesteście lepiej zorientowani.

Pozdrawiam.

• Gość: karotek Re: Ile jest "plusów"? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 11:16
        87
    • Gość: jarek Re: ZBIERAJ PLUSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:46
      Czy ten post to pomysł Janoosha? Takie promotion? Mr Saint! Więcej fantazji! To
      takie... prowincjonalne...bo to Twoje ulubione słowo.. Prawda?
      • Gość: Ania może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.04, 14:21
        ale ja się bawię nienajgorzej, zwłaszcza że wygrałam w piątek.

A Ty Karotku, nie ściemniaj, nie masz do czynienia z kompletnymi idiotami. To
        forum miało pomóc ludziom w dobrej zabawie, a nie robić z nich kretynów. BTW -
        zapomniałam Cię pozdrowić na antenie, co obiecałam w którymś z powyższych
        postów. Niemniej - swoimi pełnymi wyższości i pogardy komentarzami zdecydowanie
        nie zasłużyłeś sobie.

Naucz się bawić wspólnie z innymi, bo nic tak nie cieszy, jak radość, którą się
        można dzielić. A zazdrosć powoduje frustracje i wrzody żołądka.

A jeśli to naprawde Ty wygrales pierwszy telefon, to powiedz jaki?
        Zweryfikujemy Cię, "szczęściarzu".
        • Gość: Kasia25 Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:36
          Halo, dostałam nagrode dnia, chociaż tyle...
          • Gość: karotek Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 11:58
            Ooooo to w konkursie mogą brac udzial pracownicy Radia?

Pozdr.,
            MMM
          • Gość: Ania Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 22:29
            Gratulacje :) Dobry poczatek byc może :)
        • Gość: karotek Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 12:10
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> ale ja się bawię nienajgorzej, zwłaszcza że wygrałam w piątek.

A i baw się... tylko pisz z jednego nicka i jasno mów, ze chcesz zareklamować
          konkurs, a nie sciemniaj, ze szukasz plakatow... pracowniku radia.

> A Ty Karotku, nie ściemniaj, nie masz do czynienia z kompletnymi idiotami. To
          > forum miało pomóc ludziom w dobrej zabawie, a nie robić z nich kretynów.

No właśnie... po tym co ktoś tu wczesniej napisał wnioskuje, ze Ty to Janusz
          Ż. - gdybys od razu napisal, że taka zabawa ma miejsce i nie zmienialbys raz
          dziennie plci, to bysmy tu sie swietnie bawili... To Ty zaczales tę "maskarade".

> zapomniałam Cię pozdrowić na antenie, co obiecałam w którymś z powyższych
          > postów.
          > Niemniej - swoimi pełnymi wyższości i pogardy
          > komentarzami zdecydowanie nie zasłużyłeś sobie.

Jakoś mi specjalnie przykro nie jest. ;-))))))))))))

> Naucz się bawić wspólnie z innymi, bo nic tak nie cieszy,
          > jak radość, którą się można dzielić.
          > A zazdrosć powoduje frustracje i wrzody żołądka.
          > A jeśli to naprawde Ty wygrales pierwszy telefon,
          > to powiedz jaki? Zweryfikujemy Cię, "szczęściarzu".

A gdzie i kiedy ja napisałem, że coś w Twoim radiu wygrałem?

Pozdr.,
          MMM
          • Gość: Ania Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.04, 22:22
            Karotku, Twoja spiskowa teoria konkursu jest zaprawdę intrygujaca - niestety
            musze Cię pozbawić złudzeń - jestem kobietą od samego poczatku, pisze z dwóch
            adresów IP - albo z domu albo z pracy, nie pracuje w Radio i nigdy nie
            pracowałam w żadnej stacji (a gdzie pracuję to raczej wolałbyś nie wiedzieć),
            nie robię zadnej reklamy tylko dzielę się posiadanymi informacjami ze zwykłej
            życzliwości dla innych ludzi.

Oczekiwałam tego samego - życzliwości i współpracy. Jednak widzę, że szanse na
            to są nikłe. Szkoda, i to nie z powodu tego czy innego konkursu. Myslałam, ze
            zielonogórzan na tym forum łaczy większe zaufanie i zrozumienie.

Szkoda.

P.S. Na adres, który podałeś wcześniej wysyłam Ci e-mail uwiarygadniający. MOze
            w końcu skończymy te bezproduktywne insynuacje co do mojej osoby.

Pozdrawiam
            • janoosh Re: może i prowincjonalne (i do Karotka) 11.08.04, 17:25
              Dziekuje Aniu:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka