redakcja 23.12.04, 16:43 W żadnym wypadku nie życzę Wam: - monopolistów dających dostęp do www - wysokiego VAT-u na internet - wciśniętych CAPSLOCKÓW A na Święta... ... wyłączcie na chwilę komputer pozdrawiam Błażej Wandtke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IIIks Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 23.12.04, 17:45 A ja życzę Panu,Panie Błażeju jak najmniej hirowatych,choć i mnie czasami na forum ponosi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Died Moroz Do IIks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 10:03 Jak to było z tą belką i źdźbłem w oku ? Tobie trzeba życzyć opamiętania i więcej miejsca w sercu dla bliźniego. Dla forumowiczów takich jak Hiro też jest miejsce na świecie.Spokojnych Świąt ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Do IIks IP: *.ztpnet.pl 24.12.04, 14:40 Dzisiaj jesteś Died Moroz?:)))Opamiętania?To znaczy mniej krytyki SLD,tak? Spokojnych Świąt!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.04, 07:53 A ja życzę wszystkim forumowiczom, mniej Bożenki i jej kolejnych niejasnych poczynań. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Szczyńśliwych Godow 24.12.04, 10:05 Cicho noc świynto noc Toż już klupie Wielko Moc Wiymy ło tym - starzy młodzi Dzisioj dzisioj Bog sie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Szczyńśliwych Godow 24.12.04, 13:54 Z Rudy śla powinszowania Czas opłatka to łomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.ztpnet.pl 24.12.04, 14:38 A ja życzę mniej Alego i SLD:))) Odpowiedz Link Zgłoś
festiwalowa Re: Życzenia dla forumowiczów 24.12.04, 16:03 wszystkiego dobrego!!! www.festiwalowa.gazeta.prv.pl/ życzy nasza redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.04, 16:23 Najlepszego ....... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 00:14 Jezus sie już nom narodzioł Zowdy bydzie ludzi godzioł Bo w Niym richtig bosko moc Co rozświytli kożdo noc. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 09:52 Żłob we stajni przi gowiedzi Tako sie zdarzyło Piyrszy "tron" na kerym "siedzi" Dyć wiela ich było? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Życzenia dla forumowiczów 25.12.04, 14:47 Pastyrze Mu piyrsi prziszli pokłon złożyć Szczyńśliwi że tego łoni mogli dożyć Tako my pastyrka dzisioj łodprowiomy Dzieciontko przi tymu przeca w sercach momy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 17:36 dzięki za pamięć o nas, wszystkiego najlepszego panu Błażejowi i całej Redakcji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro wszystkiego najgorszego od hiro! 26.12.04, 22:25 zawsze nienawidziłem komunistów i cenzorów więc po świętach mogę ci to w końcu nieudaczniku powiedzieć-mam szczerą nadzieję ,że w końcu za to bekniesz..mam tylko takie jedno życzenie:jak każdy z kliki michnika będzie myślał,że jego cenzorskie czasy już dawno mięły przyjdzie pocztą wezwanie .....stary człowiek będzie zmuszony do stawienia się przed prokuratorem a później zapadną wyroki...................-za łamanie KONSTYTUCJI RP i przemyśl to -twoi poprzednicy <myślę o cenzorach komuny> też byli tacy gonzo- a teraz widziałem jednego jak wózek w markecie ciągał:))))))))--wiem wiem żadna praca nie hańbi:-))-ale myślę chłopaku ,że ty tej roboty nawet nie dostaniesz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihiro Re: wszystkiego najgorszego od hiro! IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.04, 02:25 Idiot? Cenzura śmieci musi usuwać. Szkoda, że nie na stałe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek do Hiro IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 08:39 w każdej rodzinie jest ktoś, kto spieprzy najfajniejsze nawet święta. Ty odegrałeś taką rolę tu i teraz, nie czyń tego więcej , popracuj nad sobą, możemy Ci pomóc, szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
hiro [...] 27.12.04, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Życzenia dla forumowiczów 27.12.04, 19:02 Dzięki i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Życzenia dla forumowiczów IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:00 wszystkiego ... Odpowiedz Link Zgłoś