Dodaj do ulubionych

GROTA (JASKINIA) SOLNA

IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.05, 23:03
Czy w Zielonej Górze lub okolicach jest coś takiego??
Moj syn ma problemy z gardlem... bylismy w Swieradowie w takiej solnej
komnacie i po kilku seansach przestał kaszlec. Wczesniej lekarze nie mogli
znalezc lekarstwa i powodu kaszlu dziecka.
Napiszcie prosze co wiecie, bo jazda do świeradowa co weekend mnie zrujnuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: wimig Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 23:20
      U nas w ZG nic takiego nie ma ale może to bardzo dobry pomysł dla przyszłego
      kompleksu handlowo-rekreacyjnego Polska Wełna. Warto aby się taki obiekt tam
      znalazł. Skoro Swieradów stać na sól z Morza Martwego to pewnie nas też na to
      stac.
    • Gość: Marta Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.ztpnet.pl 12.04.05, 23:38
      Nie wiem na ile to Cie zadowoli, ale chodze na fitness do Oazy w Zielonej Gorze
      i wiem, ze wlasnie przebudowuja jedno pomieszczenie na Grote Solna. Zreszta na
      ich stronie www.oaza.zgora.pl tez cos pisza ze wkrotce otwarcie. jesli chcesz,
      bede w piatek na zajeciach to dam znac kiedy planuja otworzyc
      • Gość: Andrzej Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: 195.205.135.* 13.04.05, 11:07
        Jeśli to prawda, to składam wielkie gratulacje dla nowych właścicieli Oazy.
        Nigdy nie było tam tak sympatycznie jak teraz. Widać że właściciele nie chą sie
        szybko nachapać, ale też myślą czym uprzyjemnić czas. Polecam wszystkim - na
        prawdę warto!!.
        Tak przy okazji, wie ktoś kiedy ta solna grota ma ruszyć w Oazie?
      • Gość: Małgosia B. Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.05, 21:55
        Dziekuje Marto za informacje o ich stronce. Dzisiaj tam pojechalam i na miejscu
        dowiedzialam się od właścicielki, że planują skończyć prace modernizacyjne do
        końca kwietnia. Może to kogoś zainteresuje, ale są planowane oddzielne seanse
        dla matek z dziećmi w specjalnej cenie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje!
        • Gość: malkontent Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.05, 23:51
          oj cos im sie wydluuuuza ta przebudowa. mialo byc pod koniec kwietnia, a tu
          srodek maja i ani widu ani slychu.
          Mam nadzieje, ze sie nie poddali :-/
          • Gość: OAZA Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.05.05, 18:01
            Hmm... przedluza sie, to fakt. Mamy jednak mila informacje dla wszystkich
            chetnych. Ruszamy juz od czerwca!! ;-)
            zapraszamy do odwiedzin naszej strony www.oaza.zgora.pl - tam na bieżąco
            będziemy informować.
            Zachęcamy do zarejestrowania się na stronie!
            (dla wszystkich zarejestrowanych mamy niespodziankę)
            Pozdrawiamy i zapraszamy!! ;-)
    • Gość: E.T. Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.eranet.pl 13.04.05, 08:00
      Słyszałem wiele pozytywnych słów na temat groty solnej. Sam mam ptroblemy z
      astmą i chętnie bym uczęszczał na takie seanse". Ktoś mi mówił że gdzieś w
      mieście ktoś buduje taki przybytek ale dokładnie nie wiem.

E.T.
      • Gość: ki Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.05, 18:32
        ciekawe czy bedzie i ile bedzie kosztowac
        • Gość: wiming Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.04.05, 20:23
          bedzie w Oazie przy Strumykowej. Widzialem, ze gosciu juz sol przytargal wiec
          jest nadzieje, ze niedlugo odpalą.
    • Gość: primo Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 18:36
      W Poznaniu mamy kilka. Zapraszam, np do Nautiliusa albo na ulicy Dlugiej (tuz
      przy Pl Bernanrdynskim). Jest jeszcze jedna na Jezycach.
      Dlaczego? Syn siada sobie na seansie, a ty masz ten czas dla siebie:obok jest
      cale centrum Poznania.
      Zobacz sobie na www.galos.pl
      Poznan jest blizej niz Swieradow.
      • Gość: pzr Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.05, 01:03
        ...a Zielona Góra na miejscu! :)
        • Gość: Scott1 Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.05, 01:13
          Juz od 2 miesiecy w Gorzowie jest grota solna z szescioma lezakami. Bardzo
          wysoki poziom. Wykonal ja moj znajomy Szczepan. Jesli kogos interesuje
          korzystanie z tego dobra to za zgoda wlasciciela podam kontakt.
    • Gość: OAZA Re: GROTA (JASKINIA) SOLNA IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.05.05, 01:12
      Pani Małgorzato,
      miło jest nam donieść, że właśnie uruchomiliśmy PIERWSZĄ Grotę Solną w
      Zielonej Górze!
      Zapraszamy do nas - szczegóły na www.oaza.zgora.pl
      A z okazji dnia dziecka w dniu 1 czerwca, dla wszystkich milusinskich WSTĘP
      WOLNY :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka