Gość: Krono Power Hors IP: *.ztpnet.pl 05.05.05, 23:02 W Bydgoszczy może być nieżle po byczym laniu.Ale odlot, niczym po red bulu zacznie się w następnej kolejce.Wrocek za 3 jest nasz i o tym co było zapominamy bo POWER HORS za sponsora mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.nyc.res.rr.com 05.05.05, 23:20 A CO TO ZA POJE..E IMIE ALAN ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Lanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 23:42 Kolejne smary nas czekaja. Sukcesem bedzie jak wyjdziemy z 35pkt. Jak tak dalej pojdzie to lecimy lecimy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Lanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:23 i tu masz racje nie wyjdziecie z 35pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTŻ Re: Lanie IP: *.tvgawex.pl 06.05.05, 11:15 POLONIA - ZKZ 70-20. NOWY SPONSOR WAM NIC NIE POMOZE, ZA ROK PIERWSZA LIGA WITA..HEHS.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z Gorzowa Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.bric.pl 06.05.05, 11:23 Zielonogórskie pokraki nie zdobędą nawet 30 punktów. Szkoda, hehehehehehehehe... Biedny Świst za rok znów będzie musiał sobie poszukać nowego klubu, bo za pewne nie będzie chciał jeździć z Wami w I lidze, a my w ekstraklasie chyba też go nie będziemy już chcieli !!! Jest dla nas za słaby !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:03 Smiej sie gorzowiaczku smiej!!! W ekstralidze trzeba miec staddion zuzlowy a to cos w gorzowku to ...... taka sama lipa jak twoje zapyziale miasteczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanfanfalubaz Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:04 może z takimi tekstami sie wstrzymasz Nostradamusie :) zycze wam abyscie weszli do tej eligi i w koncu derby normalne bedą. Ale trzeba awansowac wiec skup sie na formie swoich zawodników i pamietaj ze kazdy moze miec dołek sportowy . Smiesza mnie Twoje buńczuczne zapowiedzi co do wejscia Stali do Eligi ,pamietaj sezon jest długi i uczy pokory Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:20 No co ty???? Za 3 mies. powie ci ze buńczuczne zapowiedzi co do zuzla wywodzily sie z ZG a nie z gorzowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanfanfalubaz Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:28 yhy :) ale za 3 miesiace to mu bedzie wstyd i powie przepraszam ( oczywiscie jak bedzie miał tyle odwagi) \Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:45 Nie powie!!!!! Nie znasz ich???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanfanfalubaz Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:48 No chyba nie znam bo np. Riki cały czas mnie zaskakuje swoją głupotą siegajacą nieskonczonosci , wiec wiesz licze na to ze normalni kibice tez sie odezwą czsami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 13:58 riki to juz ewemenent w skali swiatowej! ten przyklad jest zly!! Normalni kibice tez sa ale ich mentalnosc (typowo gorzowkowa) zostanie tz. zwalanie winy na wszystko za wszystko na ZG, rowniez przypisywanie swoich bledow!!! Patrz KAlamagomania!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.05, 15:36 Pomyliłeś się kretynie "zg" kolejny raz w pisowni. zg pisze się z małej litery tak samo jak gorzówek.Pamiętaj kmiocie niedouczony.Poza tym nie umiesz idioto pisać o niczym innym tylko o pretensjach gorzowian do zielonej góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 15:48 No nie bo wlasnie to robisz i z dodatkiem wyzwisk (kretynie,kmiocie,idioto)-nie tylko o tym pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Zielonogórscy żużlowcy jadą do Bydgoszczy IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.05, 15:52 A co ? nie jest to zgodne z prawdą? Przecież nie skłamałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałek Już wiem-w Gorzowie zwycięży Lepper. IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 19:17 Po tym jak czytam wypowiedzi kibiców z gorzówka/ci z Gorzowa niestety milczą lub nie chcą się tarzać/ to jak nic wygra Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krono Power Hors Psy szczekają a karawana jedzie dalej !!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 19:45 Czy prezes miał założyć rączki i nic nie robić?Oczywiście, przytakną niektórzy kibice szczekający rasy /żulia anonim/.O takim prezesie tylko pomarzyć. Znajduje nowych sponsorów co będzie procentować.Uczestniczył we mszy razem z zespołem/Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy/ to poczekajmy. Bydgoszcz można odpuścić/ale tylko na 2 punkty/ natomiast na wrocka full power z opcją na bonusa bo o 5 nie ma co liczyć chyba że Rafał wydobrzeje a Huszczy żona pozwoli wydać trochę kasy na podzespoły.Czołem prawdziwi kibice lubuscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Tiki ??Nie !! Anonimowa internetowa żulia ogląda seriale !!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 20:56 Rano seriale,póżniej tanie piwko a mózg się lasuje i póżniej tylko głupstwa wystukuje.Zwolennicy takich seriali jak M ...jak won z tej dyskusji. Reprezentujecie poziom magla,żadnego własnego zdania,przemyślenia . Czego ja doczekałem,tyle kasy na kompa ,tyle szmalu za internet żeby czytać wypociny zwolenników seriali.ANONIMOWA ZULIO Z GORZOWA albo merytoryczna dyskusja albo fora ze dwora.Nie dotyczy to zdrowej gorzowskiej grupy internetowej którą pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Anonimowa internetowa żulia ogląda seriale !! IP: *.gorzow.mm.pl 06.05.05, 21:31 Fanfanfalubaz pozdrawiam i nie wtracam sie w Wasza dyskusje. Jesli wszyscy kibice w ZG beda myslec i czynic tak jak Ty , to jestem pewien , ze Wasze wyniki beda zdecydowanie lepsze. Moje haslo dla ZG brzmi " wiecej sprzetu i pracy dla wlasnych wychowankow " . Legia zaciezna jest dobra tylko na chwile a juz sie nie sprawdza. Czeka Was wielka praca i to przez kilka lat. Wy kibice musicie sie uzbroic w cierpliwosc a efekty przyjda. Zg nie dawaj sie podpuszczac patafianom, ktorzy tutaj egzystuja tylko dzieki Twoim postom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanfanfalubaz czesc Scott:) IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 22:31 nie chodzi o to ze sie ktoś wtrąca czy nie . wazne jest aby to była dyskusja miedzy kibicami a nie miedzy kretynami. mam szacunek dla chłopaków z Gorzowa bo znam ich paru i serdecznie pozdrawiam po żużlowemu. sam czesto odwiedzam forum Gorzowskie i staram sie nikogo nie obrazac bo nie o to chodzi, to co dzieje sie miedzy naszymi dwoma miastami moze byc powodem do tego aby sie posmiac i i sobie "podocinac" tylko musi to byc robione na odpowiednim poziomie , którego brakuje wielu " forumowiczom" tak z Gorzowa jak i z Zielonej Góry(niestety) Ja chciałbym tylko prosic niektórych baranów typu riki, hiro czy karolek aby nie ruszac juz w zadnym wypadku ŚP. Rafała Kurmańskiego to był młody wrażliwy człowiek i pastwienie sie jego smiercia uwazam za brak szacunku nawet dla samego siebie a przede wszystkim osób bliskich Rafałowi np. siostra , dziewczyna czy tez matka, bo te osoby takze mogą to czytac nistety. Pamietam pogrzeb w/w i pamietam jak trener Chomski i gorzowscy zawodnicy oddali hołd Rafałowi , nie ważne były wtedy barwy klubowe i jakies głupie animozje. Życze tej gorszej czesci gorzowskich kibiców a wiadomo do kogo pije aby dostosowali sie do poziomu swoich przeciez znakomitych zawodników. Pozdrawiam i życze powrotu do Eligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Do Scotta1 IP: *.ztpnet.pl 06.05.05, 22:32 Scott1 pozdrawiam !!! Tak jak mowie Scott1 to prawdziwy kibic Stali z GORZOWA riki,gosc,kibic,karolek i inne świry to gorzowiaczki z grzowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Do Scotta1 IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.05, 08:53 Fanfanfalubaz, Zg dzieki za pozdrowienia i tym samym sie odwzajemniam. Mysle , ze utrzymywanie kontaktow kibicow na naszym poziomie dostarczy wielu wzruszen matolom typu "Gosc", ktorego pozdrawiam tylko dlatego ,ze jest kibicem Stali. Ale tez wstydu dla nas przynosi bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adams Re: Do Scotta1 IP: *.uz.zgora.pl 07.05.05, 15:38 czesc , chyba po raz pierwszy zostalem mile zaskoczony na forum ;) Z reguly konczylem czytanie dialogow po napotkaniu paru niedowartosciwanych pajacow bo nie chcialem zblizac sie do ich poziomu .A tu prosze , zaskoczenie. Scott, Fanfanfalubaz - mily naprawde akcent. Wierze ,ze nie jest to odosobniony przypadek kibicowania na najwyzszym poziomie. Pozdrawiam wszystkich normalnych fanow speedwaya. I marze o derbach w elidze 2006 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Do Scotta1 IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.05, 17:13 Adams, pozdrawiam z Gorzowa bez wzgledu na to gdzie mieszkasz. Osobiscie milo mi gdy moge wymienic swoje spostrzezenia dotyczace zuzla na forum ZG czy G. Jak sam zauwazyles , jest grupa patafianow , ktora twierdzi ze to my jestesmy nienormalni. Cale szczescie , ze sa jeszcze inni , ktorych wymieniles w swoim poscie. Mialem podobne odczucia jak i Ty w sprawie rezygnacji. Teraz nie zaluje, bo juz czesto czytam bardzo ciekawe rzeczy od forumowiczow ZG i G . Do tego sluzy forum. Tym , ktorzy sieja tutaj nienawisc najlepiej nie odpowiadac. Juz dzisiaj na gorzowskim forum sa tacy, ktorzy rozmawiaja tylko z soba. Czy to z tym samym nickiem czy je mnozac. Czynia tak, by ktos chcial sie dac sprowokowac. Takich trzeba odprawic z kwitkiem. My kibice spierajmy sie , dokuczajmy sobie ale zawsze z szacunkiem dla drugiej strony. Ci , ktorzy graja tutaj tragedia Kurmanka juz nigdy nie powinni zaistniec wsrod nas. Trzeba byc wyjatkowo nikczemnym czlowiekiem aby ta smierc byla powodem do zartow. Jutro znowu na trybuny. Gorzow ma raczej dobry trening a ZG niestety kolejna przeprawe. Zycze Wam wielu emocji podczas tego spotkania bo cos tak sobie przeczuwam, ze jutro Wasi beda gryzc zuzel. Wezcie sie w garsc bo nasze derby sa nieco zagrozone. Pozdrawiam tych , ktorych lubie w ZG i G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krono Power Hors Tyle szumu a jutro mecze odwołane ??? IP: *.ztpnet.pl 07.05.05, 20:44 To co za oknem i w prognozie nie najlepiej rokuje. Dla stali gorzej bo następny kosztowny trening trzeba odjechać ale dla falubazu to może być "woda na młyn", bo w innym terminie wystąpić może' czarny hors "Dowhana niejaki Kessler.Co o tym sądzicie???Ma to jakieś znaczenie,warto na coś od niebios liczyć?? Tak se myśle i kombinuje, że najwyższy czas aby ta zła karta się odwróciła a każdy kto w nie gra wie że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Tyle szumu a jutro mecze odwołane ??? IP: *.gorzow.mm.pl 07.05.05, 22:00 Kolego dla Gorzowa to nie jest jakis wielki koszt , przeciez mecz ma odbyc sie u nas . Zdaje sie , ze o tym nie wiedziales. Jesli chodzi o power w postaci Kesslera to bez przesady, nie jest to red bull. Skrzydel nie doda. Musicie liczyc niestety na legie zaciezna , ich silniki i ambicje , ktora coraz czesciej zalezna jest od kasy. Niestety zatraciliscie wzorzec szkolenia mlodziezy i macie tego dzisiaj efekty. ZG onegdaj bylo przykladem dla wszystkich. Dzisiaj niestety bieda. Zawsze jest tak gdy sie mysli , ze za pieniadze mozna zalatwic wszystko. Okazalo sie , ze to mit. Derby sa zagrozone. Bierzcie sie do pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Do Krono Power Hors IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:09 Pozdrowienia z Torunia. Moze i Apator nie wygra we Wrocławiu, ale jezeli to sie faktycznie uda to mam nadzieje że bedzie Ci przynajmniej glupio za Twoje popisy na forum toruńskim. Ale mysle ze mamy na to znacznie większe szanse niż Wy w Bydgoszczy (bez złosliwości mowie- szkoda mi że takie pustaki jak Riki maja powód żeby robić na forum szambo) Aha- i daj spokój Miedzińskiemu Pozdro raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krono Power Hors Do Jazona IP: *.ztpnet.pl 08.05.05, 13:08 Wybacz-poniosło mnie jak wyobraziłem sobie co by było gdyby.Ale cóż takie jest życie i taki jest sport,po prostu nieprzewidywalny.Muszą być zwycięzcy i muszą przegrani. Odpowiedz Link Zgłoś