Gość: kolo IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:36 Troche wydaje mi sie to smieszne, owszem szkoda człowieka, ale cóż on takiego zrobił żeby nadawać rondo jego imieniem? Jakies to dla mnie nie jest smaczne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasik Re: Rondo Włodarczaka IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.05, 10:26 To proste - zginął na służbie! Powinni napisać "Tu zginął..." Mam nadzieję, że to będzie przestrogą dla innych piratów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Emocjonalnie i szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:05 A to ciekawe, bo trochę sławy wg wagi zdarzenia powinno przypaść i kierowcy samochodu. To jest bardzo polskie, rozhuśtane emocje i decyzja. Oczywiście kto przeciwko temu, ten przeciwko Bogu ducha winnemu nieboszczykowi. Kto za 10 lat będzie wiedział, kim był sp. Włodarczyk. Chyba, ze rondo zlikwidują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sulecinianin Re: Emocjonalnie i szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:46 Racja, nawet napisales Wodarczyk, a to jest WlodarczAk ;))) Lepsze to niz Rondo im. Michasia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:57 Rzeczywiscie masz rację. Z reszty nie wycofuje się. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś