Gość: sartos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:05 gdzie w ZG mozna spokojnie oddac rower do naprawy, wiedzac ze go tam nie bardziej nie uszkodza..? pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misiek Re: dobry serwis rowerowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.07.05, 11:00 Witam Dobry serwis rowerowy jest na wyszyńskiego niedaleko lidla serwis nazywa sie sogest szybko i w miare tanio naprawia rower. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czes Re: dobry serwis rowerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:01 sogest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: dobry serwis rowerowy IP: *.ztpnet.pl 16.07.05, 08:13 Potwierdzam. Niedawno kupiłem tam rower i jestem bardzo zadowolony z obsługi. Za kilka tygodni wybieram się tam na przegląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: dobry serwis rowerowy IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:25 Polecam sklep Zbyszka Sprucha. Też ulica Wyszyńskiego, ale wyżej.( w ciągu sklepów przed rondem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: dobry serwis rowerowy IP: *.ztpnet.pl 16.07.05, 10:14 Oś.Pomorskie,za kościołem w stronę Śląskiego,ale nie wiem czy czynny Odpowiedz Link Zgłoś