Gość: KAT Re: Jak próbna matura ???????? IP: *.cafemedium.pl 18.09.01, 16:21 Wcale nie było tak żle.Niektóre zadania były na poziomie ucznia gimnazjum. Ale mimo to chcę starą maturę.Wolę nie mieć nic z matmą doczynienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzma Re: Jak próbna matura ???????? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 16:40 proscizna, zadania prostsze od kodowania,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytas Re: Jak próbna matura ???????? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 19:48 Rzeczywiście z tym kodowaniem było trochę zamieszania. A co do zadań... No cóż. Raczej proste i rozwiązłem bez większych problemów (dzięki temu kto pozwolił na posiadanie tablic i kalkulatora - bez nich ani rusz). A co do tego czy stara czy nowa? Osobiście wolę nową. Wydaje mi się, że po prostu "góra" musi dać łatwy egzamin bo jak pół Polski go obleje to będzie dopiero huczało. W opinii nauczycieli nowa też jest łatwiejsza, więc nie taki diabeł straszny :). Pozdrowienia z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Jak próbna matura ???????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.01, 20:19 Zobaczymy z języka obcego. Chyba już nie będzie tak łatwo. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Jak próbna matura ???????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.01, 22:21 Maturka była prosta, zarówno ta z matmy jak i z jezyka(ta druga nawet łatwiejsza). Ja byłam w szoq, ze takie zadania dali, naprawde. Jesli chodzi o wybór pomiedzy stara czy nowa matura to ja wybieraz stanowczo nowa. Dlaczego?? Bo daje wiecej możliwosci wykazania sie wiedza i ocena jest bardziej obiektywna. Jesli chodzi o tych co sa za stara maturka, to wiem co was gryzie: to perspektywa matmy obowiazkowej i tego ze znajomi jush nauczyciele nie beda mogli naciagnac oceny po znajomosci.:))))). Wcale mi was nie zal. Leserom radze troszke sie pouczyc i bedzie ql. Pozdrówka 4 @ll. Julia. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Jak próbna matura ???????? 20.09.01, 22:34 pozdrowka julia;) ja na probnej maturze napisalam 'polska' z malej litery - echh to hakerstwo juz wtedy we mnie siedzialo - i dostalam nedzna panstwowa za to na prawdziwej - bdb! z czego jestem dumna! :))))))) zycze powodzenia maturzystom:) Odpowiedz Link Zgłoś