znervicovany 30.03.06, 16:24 muszę rozpuscic 3 kulki w 0,33 litra wody. Sa jakies wskazówki (jaka musi byc ewoda , butelka etc.) Ewentualnie przeciwskazania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: Ignatia Amara 200 30.03.06, 17:14 zwykła zimna przegotowana.Butelka szklana, można kupić w aptece lub jakiś słoiczek, oczywiście czysty. Odpowiedz Link
znervicovany Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% objawów 30.03.06, 22:00 Hihihihi :) Mam nadzieję, że mi wszytsko przejdzie po tym Ignatia Amara 200 . A co to znaczy ta 200tka ?? Odpowiedz Link
very_martini Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 30.03.06, 22:01 stopień rozcieńczenia. ale nie pytaj, do której potęgi, bo wyjdziesz z założenia, że to nie może pomóc:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
znervicovany Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 30.03.06, 22:03 już wziąłem pierwsza dawkę dwa tygodnie temu, a teraz druga po po pierwszej czuje sie lepiej , ale tylko troszkę. A wyczytałem ze skanów, ktore sa tutaj na forum, że własnie jestem typem Ignatia, ale tu jest mało facetów, wiec jestem jak baba :] Odpowiedz Link
very_martini Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 30.03.06, 22:05 czyli zadziałało, mimo rozcieńczenia:) długo czułeś się lepiej? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
znervicovany Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 31.03.06, 06:51 Ogólnie jest lepiej, ale to to chyba ty martini pisałas o sinusoidzie. To jest taka jakby powoli opadajaca sinusoida. Wczoraj po poludniu bylo duzo lepiej i dzis rrano czuje sie dosc dobrze. Licze na to, ze bedzie dobrze :] Musze przyznać , chooc to może sie wydać dziwne, że ten atak nerwicy (dość silny) zmusił mnie do przemyslenie wielu spraw, sprawił że nastapiło u mnie przewartościowanie priorytetów i myślę, że stałem się odrobinke mądrzejszy i pokorniejszy wobec życia. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;) Odpowiedz Link
5_monika Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 31.03.06, 08:34 kurczę, że są tacy faceci :) Odpowiedz Link
znervicovany Re: Jestem chory typu Ignatia - zgadza się 95% ob 31.03.06, 09:19 5_monika napisała: > kurczę, że są tacy faceci :) A są :| Niedojrzali, słabi psychicznie, nieprzystosowani, neurotyczni Sami nie wiedzą o co im w życiu chodzi. Rozczulają się nad sobą, mają zmienny nastrój.Nie widać tego poza tymi periodycznymi atakami :) Ogólnie nic ciekawego, ale będę się starał, żeby coś ciekawego ze mnie wyrosło :) A wiecie co jest najlepsze w tej sinusoidzie nerwicowo-depresyjnej? Ze jak jest lepiej to człowiek zapomina jak się fatalnie czuł, momentalnie. Odpowiedz Link