socker84 11.09.05, 15:23 Slyszalem ostatni ze Jedrzychow ma byc.. lub moze inaczej chce sie odlaczyc i ze nawet powstalo specjalnie dla tego celu powolane stowarzyszenie mieszkanców.. sam jestem z Jedrzychowa i jestem ciekaw co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MRO Re: JĘDRZYCHÓW WOLNYM MIASTEM IP: *.ztpnet.pl 11.09.05, 16:09 SB-ek Tracewski to wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: JĘDRZYCHÓW WOLNĄ WSIĄ 11.09.05, 16:10 Jest to inicjatywa kilku oszołomów. Kilka miesięcy temu temat był omawiany na tym forum. Praktycznie wszystkie opinie wskazywały, że powyższy pomysł jest idiotyczny. Dodam, iż część osób wypowiadających się negatywnie o tym rozłamie mieszka na Jędrzychowie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: JĘDRZYCHÓW WOLNĄ WSIĄ IP: *.ztpnet.pl 11.09.05, 17:16 Cale to stowazyszenie to banda oszolomow. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumppy 2005 ul. Jedności wybiera autonomię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:10 Mieszkańcy ul. Jedności ogłaszają: odłączamy się od Zielonej Góry, ogłaszamy się wolnym księstwem i dołaczamy do Brukselii, bo liczymy na wyższe dotacje. Jeszcze jeden komunikat: ja żołądek żądam odłączenia jelita grubego, bo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosiak Re: ul. Jedności wybiera autonomię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.05, 20:56 odłączam się od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
pawelzgora Re: JĘDRZYCHÓW WOLNYM MIASTEM 12.09.05, 20:31 Jakby to im się jakimś cudoem udało to wprowadzić bilety MZK do Jędrzychowa po 10 zł normalny/5 zł ulgowy ,to szybko zatęsknią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: JĘDRZYCHÓW WOLNYM MIASTEM IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 21:00 To i tak nie wypali. Odłączenie się od miasta powoduje duże koszty (np. jeśli chodzi o zmiane dokumentów) i mieszkańcy będą mieli świadomość, że dostaną przez to po kieszeni. Póki co na Jędrzychowie i Chynowie szykują się wielkie inwestycje (chodzi o kanalizację), do której dokładają wszyscy mieszkańcy ZG. To że się zebrało kilku ludzi, którzy chcą uzyskać rozgłos, nie oznacza, że takie jest zdanie całej społeczności tych dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: JĘDRZYCHÓW WOLNYM MIASTEM 12.09.05, 21:25 to może też miasto uniwersyteckie odłączy się po zakończeniu inwestycji, będzie piękne , mądre i bogate miasto w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielek-JĘDZRYCHÓW Re: JĘDRZYCHÓW ZIELONOGÓRSKI!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:48 TEN CZUBEK(TRACEWSKI) CO TO WYMYŚLIL MIESZKA NA JĘDRZYCHOWIE, NA OSIEDLU BAJKOWYM.W OPINI SĄSIADÓW TO STARY PIJAK-WIERZCIE LUB NIE, JEST POŚMIEWISKIEM- DOWIEDZIALEM SIĘ O TYM NAPRAWDĘ PRZYPADKOWO .ZEBRAL PODPISY OD NAJSTARSZYCH MIESZKAŃCÓW, MÓWIĄC IM, ŻE PODATKI BĘDĄ NIŻSZE.NIECH TEN BARAN PORÓWNA ROZWÓJ JĘDRZYCHOWA(OSIEDLE DIAMENTOWE,MILENIJNE ITD.) DO NP STAREGO KISIELINA,ZATONIA,RACULI ITD.MÓJ SĄSIAD PRAWNIK RADZI WYTACZAĆ MU SPRAWY SĄDOWE O UTRATY EWENTUALNE MAJĄTKU.CENA GRUNTU W GMINIE JEST MINIMUM O POLOWĘ TAŃSZA NIŻ NA JĘDRZYCHOWIE.W PRZYPADKU PRZEPROWADZKI NA WIEŚ WSZYSCY STRACIMY NA NASZYCH MAJĄTKACH.WIELU LUDZI WYDALO TAM FORTUNY NA ZIEMIĘ, ABY TYLKO MIESZKAĆ W ZIELONEJ, PRZECIEŻ MOGLI ZA TO KUPIĆ PÓL GMINNYCH BARCIKOWIC. JĘDRZYCHÓW ZAWSZE Z ZIELONĄ GÓRĄ!!!(MIESZKANIEC OD 35 LAT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzychowianin Re: JĘDRZYCHÓW ZIELONOGÓRSKI!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:58 Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
avanti1 Re: JĘDRZYCHÓW WOLNYM MIASTEM 15.09.05, 19:45 Pierdoły !!! mieszkam na Jędrzychowie i nikt do mnie nie biegał z tak debilnym pomysłem. Mam nadzieję iż cała ta farsa jest tylko jakimś spóźnionym prima- aprilis.Przypuszczam, że inicjator pomysłu ma popalone stylki pod beretem i w niedalekiej przyszłości trafi do domu dla inteligentnych inaczej:) Poza tym nie ma o co ścierać literek z klawiatury. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś