ryanzg 25.12.05, 16:49 Kiedy rusza budowa ? Ma tam byc Cinema City, a bedzie IMAX ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sul Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:33 Budowa ruszy jak tylko firma Parkridge ustali do końca szczegóły projektu technicznego z konserwatorem zabytków. będzie to prawdopodobnie na wiosnę 2006 roku, a więc pół roku po planowanym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 12:31 Budowa ruszy jak się rozpiepszą wszystkie ruiny tam stojące a konserwator zabytków się odp..oli od inwestora....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 12:36 Tak tak cos mi sie wydaje ze tak musi byc. Chyba ze przenajswietrza bedzie chciala przypisac sobie iz w polskiej welnie wybudowano Focus Park za jej kadencji i kopnie ta pania konserwator w dupe. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasieki1 Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:15 zaniepokojony jestem tym, ze parkridge nie chwali sie na swojej stronie podpisaniem umowy z cinema city na wynajem powierzchni w zielonogorskim focus parku. mam nadzieje, ze muliplex powstanie predzej czy pozniej. wolalbym raczej predzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugman Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 15:50 Na razie póki co na ratuszu przed swietami byla puszczana jakas animacja Focus Park nie wiem czy to byl element iluminacji swiatecznej czy jak w kazdy razie to mialo miejsce przed świętami widział ktoś może z was to co ja widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 16:15 Widzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 16:58 Byli tacy co zobaczyli komunizm w polsce, a potem okazało się ,że to był miraż....abyśmy podobnie nie zobaczyli focus parku w zielonce... Odpowiedz Link Zgłoś