Dodaj do ulubionych

FOCUS PARK w Zielonej Górze

25.12.05, 16:49
Kiedy rusza budowa ? Ma tam byc Cinema City, a bedzie IMAX ?
Obserwuj wątek
    • Gość: sul Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:33
      Budowa ruszy jak tylko firma Parkridge ustali do końca szczegóły projektu
      technicznego z konserwatorem zabytków. będzie to prawdopodobnie na wiosnę 2006
      roku, a więc pół roku po planowanym terminie.
      • budrys77 Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze 25.12.05, 17:40
        IMAX, nie przesadzaj:)
    • Gość: MAXX Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 12:31
      Budowa ruszy jak się rozpiepszą wszystkie ruiny tam stojące a konserwator
      zabytków się odp..oli od inwestora.......
      • Gość: zg Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 12:36
        Tak tak cos mi sie wydaje ze tak musi byc.

Chyba ze przenajswietrza bedzie chciala przypisac sobie iz w polskiej welnie
        wybudowano Focus Park za jej kadencji i kopnie ta pania konserwator w dupe.

PZDR
    • Gość: zasieki1 Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:15
      zaniepokojony jestem tym, ze parkridge nie chwali sie na swojej stronie
      podpisaniem umowy z cinema city na wynajem powierzchni w zielonogorskim focus
      parku. mam nadzieje, ze muliplex powstanie predzej czy pozniej. wolalbym raczej
      predzej.
      • Gość: Eugman Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 15:50
        Na razie póki co na ratuszu przed swietami byla puszczana jakas animacja Focus
        Park nie wiem czy to byl element iluminacji swiatecznej czy jak w kazdy razie to
        mialo miejsce przed świętami widział ktoś może z was to co ja widziałem
        • Gość: ziutek Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.05, 16:15
          Widzial.
          • Gość: ALI Re: FOCUS PARK w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.05, 16:58
            Byli tacy co zobaczyli komunizm w polsce, a potem okazało się ,że to był
            miraż....abyśmy podobnie nie zobaczyli focus parku w zielonce...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka