Dodaj do ulubionych

Wywalić Sulechów z Trójmiasta

12.02.06, 22:40
Miałem te nieprzyjemność przejechac się dzis przez Sulechów.
Niestety musiałem. Pisze niestety bo ulica prowadzaca do centrum (kierunek
z/do Zielonej Góry)to jedno wielkie dziurawisko.
Szanowny panie burmistrzu Sulechowa. Rusz pan du"p"ę z krzesła i weź sie do
roboty. Bo jesli nie to osobiście wywalę Sulechów z Trójmiasta
Obserwuj wątek
    • Gość: ew Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 22:48
      wielka mi nowość, a ulicami zielonki nie jechałeś?
      przecież jest ta sama sytuacja, same dziury :-(
      • marekkl Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta 12.02.06, 23:44
        Gość portalu: ew napisał(a):

> wielka mi nowość, a ulicami zielonki nie jechałeś?
        > przecież jest ta sama sytuacja, same dziury :-(

Zgadza się, Botaniczna, Waryńskiego, Zacisze, Wyszyńskiego + wiele innych
        (wyrwy dochodzące do pół metra szerokości za Lidl'em)!!!
      • croolick Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta 13.02.06, 00:11
        No rob.in.hood chcial sie po prostu pochwalic, ze ruszyl sie gdzies poza ZG i
        zna okolice. To chwalebna rzecz, nie kazdy z ZG ma odwage ;-)
    • cancro Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta 13.02.06, 09:30
      Z nieoficjalnych źródeł wiadomo mi, że burmistrz Sulechowa strasznie się przejął
      perpektywą wyrzucenia z Trójmiasta. Przed godiną telefonował do Bush'a prosząc o
      rakiety, które mogłyby przetransportowac wszystkich Sulechowian na Księżyc.
      Nie przejmuj sie rob.in.hoodzie. Wprawdzie sulechowskie ulice są dziurawe jak
      szwajcarski ser, za to w "półstolicy" będiecie mieli piękny stadion na
      Wrocławskiej. Tak w więc w Lubuskim Trojmieście bilans jest na zero!
      • zega3 Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta 13.02.06, 09:37
        Całe Trójmiasto to jedynie zamieszanie i nic z tego nie będzie. SS (Sól i
        Sulechów) chcą się podłaczyć do metropolii, a metropolia chce ich wydymać w
        imię ich własnego interesu. Tahat's all ;-((
    • Gość: ja Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 10:11
      a zieloną górą nie jechałes przypadkiem, nie radzę, chyba ze samolotem. Na
      olimpiadzie zielonogórzanie byli by the best w slalomie tylko miedzy dziurami,
      oprócz starego miasta gdzie nie mozna jeździć samochodem wszędzie dziury że
      zawieszenie można stracić. Nie radze Zjednoczenia, Botaniczną, Staffa aż do
      elektronika, jaskółczą, tylko koło Dąbrówki można jeździć ale tam za pieniądze
      inwestora firma robiła jezdnię więc jest dobrze,a wszystkie jezdznie za
      pieniądze miasta robiły firmy z przetargów najprawdopodobniej za tzw złotówkę
      przetargową wiec po mrozach i deszczach jest dziurawisko!!! wszystkim którzy
      teraz beda pisać ze nie mam racji proponuję wsadzić swój zad do pojazdu i
      otworzyć gały!!!!! Założe sie że kilka kadencji z rzędu byłby taki prezydent
      który wyremontowałby wszystkie drogi na amen bez łatania ze pól roku!
      Wystarczyłoby przez dwa lata panowania nie dawać na inne cele, fundacje,
      stowarzyszenie poradzą sobie bez tych pieniedzy przez taki okres!!!! Także
      sulechów czy zielona góra to jeden pies, jesli chodzi o dziury w jezdni!!!!
      • Gość: Kaziu Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 10:16
        To może by zamienić Ronowicz z Tyszkiewiczem lub nawet Jędrzejczakiem bo ja
        jechałem też przez Nową sól i Gorzów pare dni temu i tam są małe dziurki w
        porównaniu z naszymi dziurami.
        • Gość: Suza Szpetny Sulechow IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.02.06, 14:07
          Pomijajac fakt,ze Sulechow to bardzo brzydkie miasto. Jadac glowna droga
          Sulechowa mozna popasc w depresje. Blisko dworca PKS jest ochydny plac ziemii z
          jakis rozwalonym kominem, ochyda. Okropne bure budynki, waskie ochlapane
          kaluzami i blotem chodniczki i mury budynkow. Ladny jest jedynie budynek
          jakiegos opuszczoego hoteliku czy restauracyjki z uroczymi balkonikami. Ale
          opuszczonego, zabitego deskami. Ladny jest budynek szkoly administracyjnej i
          drugi budynek tejze szkoly w glebi parku po drugiej stronie drogi. A takze dom
          u wylotu do Zielonej gory - z prawej strony, na przeciwko przystanku
          autobusowego. To miasto jest szpetne, brudne, szare, bure i zaniedbane. Ja nie
          chce Was potepiac mieszkancy, ale naprawde mam dola jadac przez Wasze miasto.
          Wiem,ze pewnie mi powiecie- "to nie jedz przez to miasto". Ale tu nie o to
          chodzi. Rada Waszego miasta powinna cos z tym zrobic. Ja rozumiem obrzeza
          miasta moga byc zaniedbane ale centrum powinno byc schludne,
          reprezentatywne.Zlwaszcza glowna droga, ktora jezdza inni i to wszytsko
          obserwuja. Nie macie zbyt atrakcyjnego wizerunku.
          • croolick Re: Szpetny Sulechow 13.02.06, 16:05
            Jak Sulechow taki szpetny to moze dla rownowagi pare fotek ze srodmiescia
            wychwalnej pod niebiosa Zielonej Gory?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=740&w=32873100&a=33099276
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=740&w=32873100&a=33100369
        • Gość: kierowca bombowca TRÓJMIASTO TO GDAŃSK,GDYNIA I SOPOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:24
          Bo połowa dróg miejskich w N.Soli ( głównych ) to kostka granitowa, reszta to
          jeszcze nowy asfalt, ale też dziurawy po zimie położony na wąskich jezdniach
          nie przypominających ulic miasta.
    • Gość: simik Re: Wywalić Sulechów z Trójmiasta IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.06, 15:53
      zamiast Sulechowa może Gubin !? uwolnimy się od pijawek z Krosna !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka