Dodaj do ulubionych

ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:)

02.03.06, 12:26
Jeśli chodzi o ludnośc to ZG jest najwięszym miastem w Lubuskiem:)) ZG ma
120.000 mieszkańców do tego trzeba doliczyć 25.000 studentów, którzy w ZG nie
są zameldowani więc w spisie ludnośc nie są liczeni (a właściwie jest ich
ponad 25tys.) w sumie wychodzi ponad 145.000 mieszkańców:))))))

Jeezuuu jaka ja jestem mądra :) I to przez duże "Ą"
Obserwuj wątek
    • Gość: Ken Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 14:33
      Britneyyyyyyy ja Ciebie kocham,wróć do mnie moje baby,please,rozstałem się z
      Barbie mam ją w 4 literach-Britney wróć...
      • Gość: y Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:34
        jaka ty jesteś glupia to już szok.
        Zielona Gora ma 118 tys. mieszkancow razem ze studentami a gorzow ma 125 tys.
    • kalisz-dobrzec Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) 02.03.06, 14:38
      heheh co za gościówa :D:D:D:D...

• Gość: wro wro IP: 82.160.122.* 02.03.06, 14:43
        A jak dobrze pójdzie, to Zielonka będzie całkiem niedużym miasteczkiem w
        dolnośląskim... I wtedy przestanie wam się w główkach przewracać.
        • Gość: tyh Re: wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:54
          zielona góra zawsze byla zakompleksioną wsią.
    • Gość: trh Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:50
      o kurde to moja dzielnica w Warszawie jest trzy razy większa od tej zapyziałej
      zielonej góry
      • Gość: wro wro IP: 82.160.122.* 02.03.06, 14:52
        O kurde, a Brooklin jest dwa razy większy od tej zapyziałej Warszawy :D :D :D
      • Gość: dario Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 15:33
        Mówisz o Mokotowie buraku(218tys) tyle liczy to blokowiko z wielkiej
        płyty,więcej tam wieśniactwa i buractwa niz autochtonów,a Ty pewnie z Wawy tzn
        z jakiegos Sieradza albo Ciechanowa :) hehe
    • Gość: Zielonek Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:52
      Zielona Góra ma 115 tys. mieszkańców a nie 145 tys.
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 14:58
      ejj, przeciez trh & "y" to ten sam koleś który robił rozpierduche na forum
      Słupska:) On jest z Czestochowy:) A nie z warszawy:)

Przeciez studenci nie są zameldowani w ZG, więc może jest w tym ziarenko
      prawdy:)
      • Gość: zg Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.ztpnet.pl 02.03.06, 15:57
        Zielona Gora ma 118,700 tys mieszkancow.

Jak dojdzie do polaczenia miasta z gmina to wtedy bedzie najwiekszym miastem
        rowniez pod wzgledem l. mieszkancow ok. 135 tys.

Jesli chodzi o studetow to na samym UZ obecnie studiuje ok 23 tys.
        Dajmy na to ze polowa nie jest z ZG (Sulechow,NS,Slubice ogolnei woj lubuske
        ale rowniez dalsze miejscowosci) tak wiec polowa z tej polowy moze zamieszkiwac
        na terenie ZG ale nie bedac zameldowanym
        No przeciez nie jest tajemnica ze studenci wynajmujacy stancje nie sa meldowani
        na stale.
        Tak wiec dodajmy do tych 118,5 tys. ok 5 tys.

Ps. wielu moich znajomych mieszka w ZG pracuje (nie studiuje) i nie jest
        zameldowanych.
        Mieszkaja juz nawet 5 rok.

PZDR
    • Gość: semi14 Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.kam.pl 02.03.06, 16:28
      ty nie jestes modra ty jestes psychiczna powinnas sie leczyc gorzow jest
      wiekszy ma 125tys. a zielona dupa ma 118tys. ja jestem madrzejsza a mam o wiele
      mniej lat od ciebie zapewne
      • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:53
        boszszeee, jakie to dziecko prymitywne....

więc móisz ze masz zieloną dupe... to chyba jakaś choroba, co nie?
        • Gość: trh Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:53
          zielona to brzydka wiochaaaaa
          :D
        • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:54
          JEM KUPĘ
          • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:55
            o widziecie, tera sie za innych podaje, mówiłam:))
    • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:54
      oo i znowu ten co robił rozpier.. na forum Słupsk:)) On jest z Częstochowy,
      mówie wam:)
      • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:55
        MAM kompleksy mieszkanki Zielonej Prowincji.
        • Gość: ZIELONKA Re: ZIelona najwięszym miastem w Lubuskiem:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:56
          i znowu ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka