Dodaj do ulubionych

O internautach w Radiu Zachód

IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.01, 14:36
Dzisiaj w nocy (godz. 0:05 - 2:00) w Radiu Zachód będzie audycja poświęcona
nam, internautom, a w szczególności tym, którzy korzystają z czata. W studiu
obecny będzie psycholog, który odpowie na nasze pytania. Pytania będzie można
zadać na czacie Radia Zachód (www.zachod.pl).
Zapowiada się ciekawie!
Obserwuj wątek
    • arwena dlaczego? 04.11.01, 16:23
      dlaczego na moje pytania ma odpowiadać psycholog a nie fizyk jądrowy?
      • Gość: b.G. Re: dlaczego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 21:04
        arwena napisał(a):

> dlaczego na moje pytania ma odpowiadać psycholog a nie fizyk jądrowy?
        Arweno, a moze ten psycholog zajmuje sie, w wolnych chwilach, jadrami ...
        atomowymi np.
        Pozdrawiam.;)

• arwena to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 21:35
          a odpowie tez na kulinarne pytania o botwince?
          i aquarenie???
          • Gość: kitty Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.01, 21:46
            Przede wszystkim odpowie na pytanie dlaczego niektóre panienki zamiast zajmować
            się jądrami (i nie tylko) swoich facetów siedzą dniami i nocami w internecie.
            • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 21:57
              Gość portalu: kitty napisał(a):
              > Przede wszystkim odpowie na pytanie dlaczego niektóre panienki zamiast zajmować
              > się jądrami (i nie tylko) swoich facetów siedzą dniami i nocami w internecie.

hahahaha a to mi sie spodobało:)))
              naprawde odpowie? nie bedzie nudził o kwaśnych winogronach?
              i powie jak poderwac faceta (żebym miała co robić) tez????
              • Gość: kitty Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.01, 22:05
                arwena napisał(a):

> i powie jak poderwac faceta (żebym miała co robić) tez????

jasne, tylko go zapytaj o to
                • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 22:13
                  hej kitty nie ściemniaj - ten psycholog ma doświadczenie (zwieńczone sukcesem)
                  w podrywaniu facetów?
                  teoria mnie juz nie interesuje, praktyke czas zaczac!
                  • Gość: kitty Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.11.01, 22:34
                    arwena napisał(a):

> hej kitty nie ściemniaj - ten psycholog ma doświadczenie (zwieńczone sukcesem)
                    > w podrywaniu facetów?
                    takich szczegółów nie znam

> teoria mnie juz nie interesuje, praktyke czas zaczac!
                    cóż więc stoi na przeszkodzie?
                    • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 22:59
                      > takich szczegółów nie znam
                      no to kurka nie mow zebym sie go pytala! dla mnie jest jasne ze on sie na tym nie
                      zna! trudny temat, trudniejszy niz psychologia tylko!

> cóż więc stoi na przeszkodzie?
                      nic. nie rozumiem pytania?
                      co ja robie tu, co ja tutaj robie...

:))))))))))))))))))))))))))))))))
              • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 22:06
                arwena napisał(a):

> hahahaha a to mi sie spodobało:)))
                > naprawde odpowie? nie bedzie nudził o kwaśnych winogronach?
                > i powie jak poderwac faceta (żebym miała co robić) tez????
                Arweno, nie klam. Ty nie umiesz poderwac faceta ? A kto doczekal sie takiego
                ROZGLOSU ?
                Jak poderwac, juz wiesz. Masz okazje jeszcze sie "douczyc", co z nim zrobic.
                Pozdrowka.
                ;)

• arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 22:16
                  Gość portalu: b.G. napisał(a):
                  > Arweno, nie klam. Ty nie umiesz poderwac faceta ? A kto doczekal sie takiego
                  > ROZGLOSU ?
                  nie mowimy o rozglosie a o skuteczności!

> Jak poderwac, juz wiesz. Masz okazje jeszcze sie "douczyc", co z nim zrobic.
                  od psychologa? to chyba raczej co z soba zrobic?
                  choc akurat o obu sprawach mam niezłe pojęcie:)))))))))))))))))

a co mi tam - wysyłam;)
                  • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 22:24
                    arwena napisał(a):

> nie mowimy o rozglosie a o skuteczności!
                    A rozglos nie byl skutkiem ...?
                    > choc akurat o obu sprawach mam niezłe pojęcie:)))))))))))))))))
                    ...teoretyczne czy praktyczne ... ? :)))
                    > a co mi tam - wysyłam;)
                    Tez tak sobie pomyslalem. ;)))

P.S.
                    Chyba wpadne na ta strone. Moze sie czegos dowiem.
                    :)
                    • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 22:32
                      > A rozglos nie byl skutkiem ...?
                      wciaż mam nadzieję, że może odwrotnie się uda?

> ...teoretyczne czy praktyczne ... ? :)))
                      to borys twierdził ze seks jest przereklamowany!

> Chyba wpadne na ta strone. Moze sie czegos dowiem.
                      to przedstaw wrazenia potem:) zreszta chyba trzeba radia sluchac? ja tak
                      zrozumialam
                      :) pozdr a
                      • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 22:49
                        Kitty napisala, ze mozna na czacie zadawac pytania. Czyli rozumiem, ze na
                        czacie mozna tez bedzie otrzymac odpowiedzi. Chyba, ze sie myle.
                        Sa rzeczy, ktorych reklamowac nie trzeba. Swiadkow rowniez.
                        ;)
                        • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 04.11.01, 23:02
                          > Kitty napisala, ze mozna na czacie zadawac pytania. Czyli rozumiem, ze na
                          > czacie mozna tez bedzie otrzymac odpowiedzi. Chyba, ze sie myle.
                          mozliwe ze sie mylisz. pytania i odpowiedzi to dwie rozne sprawy. zbiora pytania,
                          zmoderuja i na antenie beda podsuwac gosciowi. znaczy duzo wczesniej, zeby sie
                          przygotowal.

> Sa rzeczy, ktorych reklamowac nie trzeba. Swiadkow rowniez.
                          ???? odlecialam. z niezrozumienia.
                          • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 23:33
                            arwena napisał(a):

> Gość portalu: b.G. napisał(a):
                            > > Kitty napisala, ze mozna na czacie zadawac pytania. Czyli rozumiem, ze na
                            > > czacie mozna tez bedzie otrzymac odpowiedzi. Chyba, ze sie myle.
                            > mozliwe ze sie mylisz. pytania i odpowiedzi to dwie rozne sprawy. zbiora pytani
                            > a,
                            > zmoderuja i na antenie beda podsuwac gosciowi. znaczy duzo wczesniej, zeby sie
                            > przygotowal.
                            Czyli pozostane nieswiadomy. Do radia nie mam dostepu.
                            > > Sa rzeczy, ktorych reklamowac nie trzeba. Swiadkow rowniez.
                            > ???? odlecialam. z niezrozumienia.
                            To zdanko dotyczylo wypowiedzi Borysa.
                            ;)
                            P.S.
                            Nie odlatuj. To ja poplatalem. Mea Culpa.
                          • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 05.11.01, 21:43
                            arwena napisał(a):

> pytania i odpowiedzi to dwie rozne sprawy. zbiora pytania,
                            > zmoderuja i na antenie beda podsuwac gosciowi. znaczy duzo wczesniej, zeby sie
                            > przygotowal.
                            Arweno mials racje, przynajmniej czesciowo. Pytania podsuwal moderator. Ale ten
                            gosciu odpowiadal na zywo. Sluchalem radia przez internet. Jednak zanim zdazylem
                            sie rozkrecic nazbieralo sie tyle klopotow tech. (odbior znieksztalcony tak
                            bardzo, ze nic nie moglem zrozumiec), ze zdecydowalem sie wyskoczyc z tej zabawy.
                            Jednak nie zaluje, ze tam bylem. Mialem okazje spotkac tam ciekawa postac.
                            Niestety z powodu powyzszych klopotow nie moge Tobie zlozyc relacji.
                            Pozdrowka.:)
                            • arwena Re: to czemu nie napisali tego? 05.11.01, 22:20
                              dzieki za info bg.
                              znaczy ze nie bez sensu zupelnie?
                              ja cos nie mam zaufania do psychologow, na samo slowo scyzoryk sie w kieszeni
                              otwiera. nie wiem dlaczego zupelnie ale tak jest, stad moja pierwsza reakcja
                              ze jak internauci - to psycholog i bedzie ciekawie

przykro ze tech troubles ci przeszkodziwszy. a co bylo ciekawego i coz za
                              persona?
                              moze kitty pomoze?
                              • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 05.11.01, 23:07
                                arwena napisał(a):

> dzieki za info bg.
                                > znaczy ze nie bez sensu zupelnie?
                                > ja cos nie mam zaufania do psychologow, na samo slowo scyzoryk sie w kieszeni
                                > otwiera. nie wiem dlaczego zupelnie ale tak jest, stad moja pierwsza reakcja
                                > ze jak internauci - to psycholog i bedzie ciekawie
                                Ja musze przyznac, ze wszelkiego rodzaju psychologow traktuje "na luzie". I tak
                                dla "jaj" chcialem tam wejsc i troche "pomieszac". Niestety.Ale nie szkodzi. :)
                                > przykro ze tech troubles ci przeszkodziwszy. a co bylo ciekawego i coz za
                                > persona?
                                Die obengenannte technische Probleme pokrzyzowaly mi szyki w zabawie. This is
                                Life. ;)
                                > moze kitty pomoze?
                                Tez mam taka nadzieje. Choc jej, pod tym nickiem tam nie spotkalem ...
                                A wiec czekamy oboje na rozjasnienie sprawy.
                                :)))
                                • Gość: kitty Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.11.01, 21:46
                                  Wywołana odpowiadam:

b.G.: rzeczywiście, nie spotkalismy się na czacie. Ja słuchałam całej audycji z
                                  radia, na czat weszłam w drugiej godzinie programu, żeby zobaczyć co tam się
                                  dzieje. Mam wykupionych tylko 10 godz. dostępu do internetu/m-c i wolałabym
                                  tego nie przekraczać.
                                  Obecności moderatora nie zauważyłam. Prowadzący na początku zadał kilka pytań
                                  słuchaczom (o wiek, ilość godzin spędzanych w sieci i ich opinie o tym i owym),
                                  a psycholog odpowiadał na bieżąco na pytania pojawiające się na czacie.

Arwena: nikt chyba nie zaprosiłby do programu na żywo gościa, któremu trzeba
                                  wcześniej podsuwać pytania, żeby zdążył się przygotować. A psycholodzy są
                                  różni. Część z nich rzeczywiście ogranicza się do przeprowadzania otępiających
                                  testów w jakichś poradniach czy szkołach (każda czynność wykonywana w kółko i
                                  tak samo otępia). Ten dość dużo wiedział o internecie.

To jeszcze w skrócie napiszę o czym rozmawiano:
                                  - o uzależnieniach od internetu (kto się najłatwiej uzależnia, jak rozpoznać
                                  uzależnienie)
                                  - o znajomościach w sieci (przyjaźniach, romansach, itd.)
                                  - o cyberseksie (w tym o perwersjach i nadużyciach)
                                  - o typach użytkowników
                                  - o różnych zachowaniach internautów (jak np. kreowanie siebie, zmiana płci)
                                  tyle pamiętam.

Pozdrawiam Was
                                  kitty
                                  • Gość: b.G. Kitty, dziekuje ... IP: *.arcor-ip.net 06.11.01, 21:58
                                    ... za podanie nam o czym mowiono. Jednak nie wiem co... :(
                                    Pozdrowka.;)
            • Gość: b.G. Re: to czemu nie napisali tego? IP: *.arcor-ip.net 04.11.01, 22:02

> Przede wszystkim odpowie na pytanie dlaczego niektóre panienki zamiast
              zajmować
              > się jądrami (i nie tylko) swoich facetów siedzą dniami i nocami w internecie.
              Kitty, jestes BOMBA. Usmialem sie do LEZ.
              ;)
    • klin! Re: O internautach w Radiu Zachód 05.11.01, 08:34
      ♪♫ Kobiety są... ♫♪ gorrące... ♪♫♪♪
      Dziewczyny, duuuuża buźka za rewelacyjne teksty :))))))
      • arwena klin - wszystko co piszesz biorę do serca! 05.11.01, 22:25
        :)))) nic takiego z mojej strony
        choć cieszem siem, że jeśli nie poderwę to przynajmniej będzie ubaw.
        ale gwoli ścislości ja cały czas serio!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka