asikj 18.09.06, 13:57 Mam problem jestem w ciąży i musze iść na kontrole do dentysty tylko nie wiem czy jest jakiś dobry który przyjmuje na kase chorych??? prosze was o rade!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rada26 Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:01 sieczka na morelowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 00:49 sieczka-chyba zartujesz.morelowa rowniez odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
asikj Re: Dobry dentysta na kase chorych??? 20.09.06, 14:33 A ma ktoś może namiary natego lekarza??? bardzo bym prosiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semi Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 22:36 Morelowa odradzam, proponuje Pania B.Sikore bardzo mila z duzym doswiadczeniem, przyjmuje na ulicy Bankowej w budynku przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 00:50 ta stara babe-przepraszam starsza pania? kon by sie usmial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanX Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 11:41 Ta starsza Pani jest bardzo dobrym stomatologiem, zgadzam sie z wczesniejsza opinia semi. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dobry dentysta na kase chorych??? 22.09.06, 08:33 Nie znam ulicy... ale jest taki gabinet koło InterMarche Może ktoś wie kto tam przyjmuje ? i jak robi ząbki ? wiem tylko tyle, ze robociza jest na kasę, a np. jakieś lepsze plomby są płatne, czyli w sumie naprawa zęba kosztuje przeszło połowę mniej :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.06, 22:10 Sęk w tym ze dzis nie ma wg NFZ "o połowe mniej" , dziś jest tak-albo robisz na NFZ i masz wpisane do ksiazeczki albo prywatnie i wtedy placisz normalnie jak za za plombę śwaitłoutwardz.-nie powinien wtedy lekarz pobierac rumu. Jezeli chodzi o Pania Sikore to kazdy ma swoje zdanie-ja mam złe -choc przyznaje-moze 30 lat temu byla ok,czas z godnoscia odejsc. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Dobry dentysta na kase chorych??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:43 Pani Agnieszka Owsińska (?). Przyjmuje na Kraljevskiej Odpowiedz Link Zgłoś
asikj Re: Dobry dentysta na kase chorych??? 25.09.06, 10:17 podajcie jakieś namiary na tych stomatologów!!! Odpowiedz Link Zgłoś