Gość: Danuta IP: *.szpital.zgora.pl 02.04.03, 07:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danuta Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.szpital.zgora.pl 02.04.03, 07:05 Gratuluję Panie Ruszczyński. To jest konkretna i mądra decyzja. A już myślałam, że nie ma unas mądrych ludzi. Bardzo się cieszę, tylko niech ten transport załatwia Pan szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.04.03, 04:41 Dziękuje panie Prezesie tylko na Boga szybciej!!! szybciej z tym transportem, każda sekunda dłużej gada w Palmiarni to zabójstwo, no szybciej z tym transportem, jejku, szybciej panie, no szybciej.... tylko o czym bedą teraz pisac "danuty"?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.03, 20:12 zajrzyj republika.pl/zielonagora_/ Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Krokodyl opuści Palmiarnię 05.04.03, 13:26 A ja tam będę za nim tęsknić i wspominać z rozrzewnieniem...i może odwiedzę go w ZOO, ale to nie to samo ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Krokodyl opuści Palmiarnię 05.04.03, 17:57 wielu w niej się kochało :-( tak mało mówiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjka Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 01:00 Nareszcie....uff... teraz Toporowskiego i Frejmana do akwarium!! zamiast węży! Nooo Hooop panowie!!! Do więzienia! gamionie! Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Krokodyl opuści Palmiarnię 07.04.03, 07:53 Gość portalu: Maryjka napisał(a): teraz Toporowskiego i Frejmana do akwarium!! > zamiast węży! Jak do akwarium to zamiast rybek np. piranii, a jak zamiast węży to do terarium. I ja mam teraz tam iść na obiad? To ja już wolę krokodyla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abadonna Re: Krokodyl opuści Palmiarnię 07.04.03, 11:01 Maryjka? ty faktycznie masz ryjka hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek-blus Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 20:39 a ja też jestem za tym żeby Frejmana w terrarium na widok publiczny wystawić!!! i kwarcówę włączyć i torurować aż nie padnie!! ludzie toż to złodziej i matacz jest! z takimi ,trzeba krótko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 14:42 > A ja tam będę za nim tęsknić i wspominać z rozrzewnieniem...i może odwiedzę go w ZOO, ale to nie to samo ;-( na pewno masz racje. to nie bedzie to samo. de facto krokodyl byl dobra wizytowka palmiarni -w zoo jednak nie bedzie "szczególnym krokodylem". na pewno bedzie mniej podziwiany, obserwowany, mniej interesujacy - bedzie jednym z /kilku/wielu krokodyli, ze zwierzat w zoo. i wlasnie - do ktorego zoo powedruje krokodyl? z pewnością nie do zielonogórskiego - bo owego nie ma. zabieraja nam "palmiarniane" zoo - bo przedmiotowy krokodyl ma złe warunki? niech ktos mi powie - w czym lepiej bedzie mial krokodyl bedac w zoo? w palmiarni mial swoj kącik, mial swoje miesjce. nie wygladal na wychudzonego, nie zauwazylam u niego podkrążonych oczu..... a jednak zabierają nam namiastkę zoo... lubilam chodzic do palmiarni na lody, piwko, kolacje i zerkac na krokodyla. teraz zostana mi piranie... a moze one tez zostana przeniesione do zoo? z pozdrowieniami dla Krokodyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.03, 00:12 i co?? można już spokojnie iść do Palmy na lody?? pojechała już ?czy jeszcze się kisi krokodylica? ktoś w temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrawn Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.04.03, 14:19 ja was nie rozumie ilu z was zna sie na krokodylach? co on wam przeszkadzam. znalazlo sie paru wielkich obroncow zwierzat. a moze sie tak zajmiecie /przepraszam za wyrazenie/ srajacymi psami na ulicach gdzie nie mozna przez miasto przejsc. bo co pieski moga? kazdy wlasciciel powiniej sprzatac po swoim piesku a tu co. jedno wielkie g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.04.03, 19:29 List otwarty do przyjaciół krokodyli Kocham Was i dlatego pozwalm byście pojechli w miom imieniu za nim do zoo i dalej walczyli o miękki piasek pod jego brzuszkiem. I bardzo proszę o sprawozdania o jego samopoczuciu. Mam nadzieję, że spowodujecie, by połączył się z rodziną gdzieś w Afryce, a także i to, że gdy go zanadto afrykańskie słonko przypiecze, posmarujecie mu plecki stosownym kremem z filtrem. No i na koniec - zabijcie wszyskich ludzi niekochających zwierząt. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thrawn Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:00 ciekawe co moze jeszcze mu moze tylek podcierac. ludzie wy popadacie w paranoje. rozumiem jesli ktos sie zneca nad zwierzetami. ale wcale nie rozumiem waszego postepowania. czasami przesadzacie. i to za bardzo . a moze te piranie tez wywalic i moze rybki takze maja zle? skad wy mozecie wiedziec co im jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zga Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 21:29 no comments do kretyńskich kilku ostatnich komentarzy totalnych imbecyli i ignorantów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thrawn Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.03, 08:50 ciekawy jestem kto tu jest ignorantem i imbecylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elapol Re: Krokody kocha Danutkę IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 00:42 Kochana Danutko zajmij się podcieraniem pupci pacjentom w szpitalu a tak nawiasem czy dyrektor twojej instytucji wie, że korzystasz w czasdie pracy z sieci .. chyba nie .. no to sie zastanów za nim coś tak głupiego napiszesz.S koro tak cię boli los zwierząt w Palmiarni to idź i je ratuj weź swoimi rączkami piranie i wrzuc je do swojej wanienki i później się w niej wykąp ..tak abyś była czyściutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zga Re: Krokody kocha Danutkę IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 20:57 hej prywmitywy!!dzikie! wracajcie do ziemianek na wschodzie skąd wasze korzenie!, gdzie psy na metrowych łańcuchach konie katowane ,kocięta żywcem zakopywane.. won!!!nic nam tu po was!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Krokody kocha Danutkę IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 22:14 > won!!!nic nam tu po was!! a co nam po takim ***** jak ty????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thrawn prymityw ZGA IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.03, 08:55 sam jestes prymityw. wielki przyjaciel zwierzat. ciekawe czy podcierasz tylek swojemu pieskowy czy co tam masz. ruszcie du[py i zadbajcie o pieski swoje i ogolnie o cale miasto a nie gowna na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: Krokody kocha Danutkę IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 16:34 niedojrzaly ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elapol Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 11:51 Gosc; GoscII ale sie napisaliście ..nie przesadzajcie z taką obszernością.A tak nawiasem co zwątpiliście bo adresiki się wyświetliły?????????????? Zga Mryjka i Danuśka apeluję do was zbliża się okres letni a wiec na Boga brońcie wszystkie MESZKI - bo ludzie je zabijają.A to przecież takie malutki niewinne i bezbronne zwierzątka .... tylko krew wypijają(tak jak wy)!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 20:47 Słuchajcie ! nie ma o czym dyskutować.Dobrze się stało że zwierzak bedzie pod opieka fachowców w Zoo ,a nie byłego DJ, Z Palmiarni czy jakiegoś laika który nie odróżnia kury od słowika . Że bedzie miał basen z wodą ,zieleń ciszę ,i będzie między swoimi! Czy naprawdę wy -zwolennicy pozostawienia go w knajpie jesteście tak ograniczeni w swojej wyobrazni że nie jesteście w stanie tego zrozumieć? jesli tak-to współczuję waszym ,dzieciom ,żonom ,mężom i ludziom któRZy musza z wami obcować. JESTEŚCIE BRAKUJĄCYMI OGNIWAMI W TEORII DARWINA! a NOJGORSZE JEST TO ŻE NAWET O TYM NIE WIECIE.:) czas zacząć myśleć! po to bozia wam dała mózgi -więc taka propozycja: ZACZNIJCIE JE UŻYWAĆ!JUZ CZAS ! I NIE KOMPROMITUJCXIE JUZ RODU LUIDZKIEGO BŁAGAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 22:31 chwilowo odbiegajac od tematu, jednak wciaz o zwierzetach: to co powiesz czlowieku, posiadaczu zapracowanego mozgu na temat psow srajacych po ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: Krokodyl opuści Palmiarnię IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 00:56 Gość portalu: JA napisał(a): > chwilowo odbiegajac od tematu, jednak wciaz o zwierzetach: > to co powiesz czlowieku, posiadaczu zapracowanego mozgu > na temat psow srajacych po ulicach? proponuje ci zakasać rękawy i zacząć zbierać odchody, skoro tak bardzo ci przeszkadzją w twoim marnym życiu w blokowisku:) albo przenieś sie do domu z ogródkiem - a problem z "wdeptywaniem "sam zniknie,a ty staniesz sie mniej sfrustrowany co wszystkim wyjdzie na dobre:) pzdr. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Krokodyl opuści Palmiarnię 29.04.03, 08:09 Gość portalu: czlowiek napisał(a): >> proponuje ci zakasać rękawy i zacząć zbierać odchody, A niby z jakiej racji, to sprawa właściciela i jego kultury bycia. > skoro tak bardzo ci przeszkadzją w twoim marnym życiu w blokowisku:) > albo przenieś sie do domu z ogródkiem - a problem z "wdeptywaniem "sam > zniknie,a ty staniesz sie mniej sfrustrowany co wszystkim wyjdzie na dobre:) Frustracją to tutaj trąci, ale z twojej wypowiedzi. Czyżby życie w blokowisku skazane było na marność? Tak właśnie powstają obiegowe uogólniane opinie, które często są nieprawdziwe i jedynie są wyzwalaczem w dyskusjach przy stołach n aimprezach. Uśmiechnij się :-0 Odpowiedz Link Zgłoś