Dodaj do ulubionych

co z tym forum?

29.11.06, 22:23
Ludzie opanujcie się z tymi wątkami politycznymi,czy one będą się ciągnąć
przez najbliższe cztery lata.Już poprostu nie można nawet tu zaglądać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: co z tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:54
      to forum leci na ryj, ludzie pisza bzdury, zielona jak jest umieralnia tak
      zostanie
      • Gość: c. Re: co z tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:01
        parę dni i może przejdzie :)
        w końcu ludzie świeżo po wyborach, część z nich postawiła na przegranego
        kandydata, więc odreagowują :)
        • aski68 Re: co z tym forum? 29.11.06, 23:04
          tragedia, co ? :))
          • Gość: c. Re: co z tym forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 23:08
            ja tam nie płaczę, choć właśnie Monthy'ego Pythona oglądam,więc kto wie :P
            • bellana3 Re: co z tym forum? 29.11.06, 23:11
              kazdy z nas widzi gdzie zyjemy, cudow nie bedzie
              • aski68 Re: co z tym forum? 29.11.06, 23:28
                cuda są :)
                każdego dnia :)
    • Gość: tk Re: co z tym forum? IP: 83.143.18.* 29.11.06, 23:58
      bo to takie forum ogolne jest!
      chcesz pogadać o kwiatkach wejdź na tematyczne forum
      podyskutować o sexie też masz coś tam coś tam
      a tutaj dyskutujemy i kłocimy się - co lubię :))))
      • iris27 Re: co z tym forum? 30.11.06, 12:13
        no własnie ogólne,a nie polityczne.Ludzie ,czy wy przypadkiem nie przejedliscie
        się ta kiełbasą wyborczą?
    • Gość: czytacz Re: co z tym forum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:39
      a napisz coś fajnego, to podyskutujemy
      • jezyk_angielski Re: co z tym forum? 30.11.06, 18:33
        Popieram! Zaproponuj temat! :)
        • Gość: muminek co z tym biustem iris27 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 18:39
          na razie tematem dyskusji jest "co z tym forum" gdzie narzekamy na to, że nic
          tylko polityka i polityka :)
          tak jakby nie było innych tematów, jak choćby biust iris27.. a wie ktoś w końcu
          ile ona ma tego biustu ;)
          • iris27 Re: co z tym biustem iris27 ;) 30.11.06, 20:45
            biust trzyma się wysoko w rankingu i nic go już nie przebije.Teraz narazie
            niestety na przod wysunęły się wątki polityczne,poprostu zawładnęły ciałem i
            umysłem co niektórych.Siedzą i piszą,i trują,i dozują,i rozgryzają,domniemają
            dlaczego przegrała,a ten wygrał jak to mogło się stać,i co teraz jak tu
            żyć.Ludzie wrzucie na luz,bo zaraz zarzucę ja sama was wątkami o seksie,biuście
            itp.
            • Gość: Woren Re: co z tym biustem iris27 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:05
              dawaj o itp., czekamy
            • Gość: muminek Re: co z tym biustem iris27 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 02:03
              nie odpowiedziałas ile :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka