dzonko 31.08.07, 16:44 Jest ulubionym pisarzem-felietonistą mojej żony, a tu taka przykrość, jak on mógł jej to zrobić. www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=2339 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAXX Re: Ziemkiewicz i spotykająca przykrość IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.07, 12:18 Ziemkiewicza mozna lubiec lub nie ....ale trzeba mu przyznac ,że zdrowego rozsądku nigdy mu nie brakowało i za to go cenie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Ziemkiewicz i spotykająca przykrość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:54 "Ciało Obce"-Ziemkiewicza powaliło mnie dialogami typu (sekwencja hotelowej knajpy) on do niej w tańcu, a potem przy stole:przyjdź do mnie do pokoju, ona: co ty sobie wyobrażasz ja mam męża, on: przecież ja tobie nie proponuję małżeństwa, lecz noc rżnięcia, w grze pozorów i słów ona ona lekko się opiera lecz mięknie, on:jako gwarancją, że przyjdziesz niech będą twoje majtki, które zabiorę teraz do pokoju, ona: dyskretnie zdejmuje majtki, siedząc przy stoliku i daje gostkowi. Mała charakterystyka dzisiejszych żon; Bladzie O tempora! O mores! Odpowiedz Link Zgłoś