kolekcje 02.09.08, 21:32 Proszę o radę w sprawie wyboru dentysty przyjmującego w Zielonej Górze. Mieszkam tu od niedawna. Nie mam pojęcia, który jest dobry. Cena nie gra roli. Chodzi o dobrego specjalistę. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żona ma zęba Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.08, 23:47 Ferencz - na ul. Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:04 ds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.netdrive.pl 04.09.08, 23:18 Artdent www.artdent-slubice.pl Główną siedzibę mają w Słubicach, ale przyjmują także w Zielonej Górze. Musisz zadzwonić i zapytać o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.08, 18:25 ? Odpowiedz Link Zgłoś
klublubuski Re: Dentysta w Zielonej Górze 15.09.08, 22:09 auto-reklama: dr. Ewa Fularz, moja mama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 12:28 polecam mała "klinikę" Pani dr Joanny Potockiej. Profesjonalizm, wiedza i świetna "obsługa", bardzo miła atmosfera, współpracuje z wysokiej klasy chirurgami stomatologii z Wrocławia. "Klinika" mieści sie na osiedlu Jedrzychów III przy ul. Makowej 14 w Zielonej Górze (w budynku INTERMARCHE). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolaa Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 78.8.220.* 17.10.08, 12:48 Był ktoś u stomatolog Barbary Wołowiec (przyjmuje na Budziszynskiej) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 16:17 A ja polecę Den-Med Centrum Stomatologii Łużycka 17 Profesjonalne podejście do klienta i bardzo dobra jakośc usług. Rewelacyjnie leczą ząbki także małych np. 5 letnich ludzików :) Widziałem niejedną uśmiechnięta buzię wychodzacą z gabientu - na pocztku mnie to szokowało, że dzieciaki są zadowlone z wizyty u stomatologa... ale sam wychodziłem z ulga i zadowolny więc... Zrobiłem u nich 4 zęby - i jestem (odpukać) zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blueberry Re: Dentysta w Zielonej Górze IP: 195.85.249.* 21.10.08, 11:39 Polecam dr Beatę Konecką-Marcinkowską. Przyjmuje na Al. Niepodległości 23/2. Bardzo dobry dentysta i ma super podejście do pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś