barteks0 18.09.08, 00:04 Kolejki jak za komuny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas64 Centrum handlowe Focus Park już otwarte 18.09.08, 01:04 Pisząc,że Focus Park jest największą galerią handlową w województwie lubuskim,autor mija się chyba z prawdą.Jeśli wykładnikiem jest tutaj całkowita powierzchnia,to niestety gorzowska Askana jest o 7000m kw większa.Proponuje poszukać i porównać.48000m kw Fokus Park.55000m kw Askana.Nie żebym się czepiał,ale jak pisać,to najpierw sprawdzić.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte 18.09.08, 02:16 Czy to ważne która galeria jest większa? Jak Cię to tak nurtuje, to weź linijke i zmierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Łukasz26 Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 07:31 Wykładnikiem jest powierzchnia handlowa a nie całościowa - w Askanie jest tylko 18 tys metrów handlowej, natomiast w Focus 30 tys... Tak więc autor miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.centertel.pl 18.09.08, 08:55 askana wieksza?a no tak bo parking któty jest czescią budynku a fokus ma parking na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 150.254.196.* 23.10.08, 08:37 Mirosława Dulat, Kalina Celińska - jedynka z matmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.proxy.aol.com 18.09.08, 02:36 Na calym swiecie jest tak samo ,jesli jest cos nowego otwarte zawsze sa kolejki co w tym zlego.Bardzo sie ciesze ,ze moje miasto ma taki wspanoaly obiekti mimo,ze mieszkam tak daleko od niego z wielka przyjemnoscia ogladalam zdjecia.Pozdrawiam serdecznie a szczegolnie mojego brata wnuczke Dominike z Przylepu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 08:06 co to dziada nie ma ? paul nie szczeka ? ze podobno w Olesnicy to ho ho panie dziejku jest lepiej ? a i gorzydlaki jakoś ucichli ? [ ogony podkulili i trawe ze złosci gryzą ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 17:37 ele ! napisał(a): ze podobno w Olesnicy to ho ho panie dziejku jest lepiej Pewnie ze jest lepiej. Po 7 latach "opznienia" wzgledem calej Polski w ZG pojawia sie galeria z prawdziwego zdarzenia. A i rewelacji nie ma. Dzis robi sie galerie tak by oferowala pewne atrakcje a nie same sklepy. W ZG niczego takiego nie zrobili. Nie robi na mnie tez wrazenia zewnetrzna elewacja bo z zabytku jakim byla Polska Welna mozna bylo wyciagnac duzo wiecej szczegolow. Do takiego Starego Browaru w Poznaniu czy Manufaktury w Lodzi to sie nie rowna. Wnetrze tez nie zaskakuje, nie jest innowacyjnym projektem a tylko kopia i to w dodatku slaba tego co powstalo kiedys gdzie indziej. Wystep Dody, na plus to ze tym razem nie zawalila startu fajerwerkow jak we Wrocku na Sylwestra ale standardowo spiewala z playbaku. Wokol dzieci tylko wrzeszczaly. A pokaz fajerwerkow to tysieczny tego typu jaki widzialem. Ale dla Ciebie ele! to pewnie pierwszy raz w zyciu zes cos takiego ujrzal i poczules jaka to ZG jest "wielka". Dzis bylem w MM i tez rewelacji nie ma. Roznorodnosc towaru jest ograniczona i nie ma tyle ofert co widuje normalnie we Wrocku/Poznaniu/Warszawie. I nie mowie tu o rzeczach z kosmosu wzietych... Bez sensu tez sa rozlozone restauracje, bez jakiegokolwiek ladu i skladu. Nie maja za bardzo sfojego kacika a prawie miedzy stolikami przelaza ludzie ktorzy nie przysli tu jesc i patrza mi w talerz. Na pochwale zasluguje tylko wystroj Pizza Domino (czy jak jej tam), ale tez tak "w przejsciu" To tyle jesli chodzi o moj opis wrazen!!! Myslisz ze narzekam?? Nie!! Wg mnie to dla Zielonej Gory wypadl ten obiekt lepiej niz myslalem. Ale tylko dla ZG i lubuskiego. We Wrocku czy Poznaniu zaraz okrzykneli by cos takiego kiczem roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 17:42 Aaaa... i zapomnialem o glownych drzwiach wejsciowych... Kobieta w ciazy albo jakis grubas juz sie tam nie zmiesci, takie sa waskie. Ot... to dopiero glowne wejscie. Pokazuje dokladnie wielkosc calej inwestycji jak i tego miasta LOL. A przeciez od tego zaczyna sie pierwsze wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:01 Główne wejście jest od ulicy Sienkiewicza dziecko;) Nie ma się co równać z Poznaniem? haha:) Tam Stary Browar wygląda ciekawie (pomijając sklepy które większość poznaniaków tylko zwiedza) a z tego co piszesz reszta galerii tam to gorzej niż dno:) Polska Wełna wygląda o wiele lepiej niż Plaza , Kupiec poznański i cała reszta:) Zatem Twoje "przyrównania" są denne;)A Poznań znam dobrze bo tam studiuję:) Polska Wełna ma duszę a to w Polsce rzadkość w galeriach:) I to właśnie Ty trącisz kompleksami i wiochą;) Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 19:36 Porownuje z galeriami w Polsce chlopczyku. Stary Browar przedstawia renowacje zabytkowego budynku i to bardzo dobra. Mowimy tu o samej architekturze a nie o wygladzie sklepow. Jest to obiekt uznawany za jeden z najlepiej odnowionych budynkow w Polsce przeznaczony pod galerie handlowa. Niczego sobie jest tez Manufaktura w Lodzi. Ale mniej obfita w detale. Natomiast Polska Welna z wygladu jest "prosta". I tyle. Z wygladem poznanskiej Plazy w tym momencie nie ma co porownywac bo to jest obiekt budowany na nowo. Owszem, sa rozne niewypaly wsrod roznych galerii, jak Pestka obok Plazy. Ale w ZG nie potrzeba niewiadomo jakich cudow by moc osiagnac wiecej. Ale po prostu postawili na typowy handel, stad ilosc pozostalych uslug jest skromna. A to ze studiujesz w Poznaniu to mnie akurat nie wzrusza. Musisz miec odniesienie do wiekszej ilosci tego typu obiektow w PL. Bo faktycznie, w Poznaniu galerie poza Browarem zbyt udane nie sa. Zas Polska Welna nie ma zadnej duszy. Nie wiem wiec o czym mowisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:06 Paaanie drogi. SB wygląda ok (nowa część jest pospolita co prawda ale komponuje się ze starą wg mnie bardziej udaną). Ale Ty rzuciłeś 2 miejsca w Polsce i piszesz o tym że Polska Wełna to lipa itd:) Wysyp garść tych galerii dla potwierdzenia swoich argumentów:) Może Galeria Krakowska? a może CH Drukarnia? a może Galeria Dominikańska?Peszek bo w wielu galeriach już bywałem i kitu mi nie wciśniesz:) dusza jest w tych murach, w historii tego miejsca tak jak jest w browarze czy tez manufakturze:) Nie osądzaj po 1 dniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte 18.09.08, 21:47 > Nie wiem wiec o czym mowisz.. to po cholerę tyle bełkoczesz chłopaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 23:08 Nie rozmawiam z Toba buraku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.08, 22:13 Taki światowiec, a poziom podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektroda Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 18:42 Gość portalu: paul napisał(a): > rewelacji nie ma. Dzis robi sie galerie tak by oferowala pewne > atrakcje a nie same sklepy. W ZG niczego takiego nie zrobil A co byś jeszcze chciał? Dodę skaczącą 24h na dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.08, 19:28 Pojezdzij sobie po Polsce a zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 217.98.20.* 20.09.08, 18:44 Jest muzeum, kino i kawiarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.08, 19:07 To jest standard, nic ponad norme tzn kino i kawiarnie. Muzeum akurat to dobry pomysl. Slabo prezentuje sie gastronomia, ale Pizza Dominium akurat wyglada swietnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fila Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.centertel.pl 18.09.08, 08:07 bardzo ładna jest Askana w Gorzowie. Wkomponowane stare fragmenty po zakładach mięsnych, dobra kolorystyka. Focus Park to jednak perełeczka, bez porównania ładniejsza - brawo architekci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 08:21 Media Markt otwarty. Od 3 w nocy stać w kolejce po laptopa za 1000 zł ? trzeba być idiotą, a podobno ten sklep nie jest dla idiotów. Kto normalnie pracujący jest w stanie wyczekiwać pod sklepem na jego otwarcie ? bezrobotni, uczniowie ? Śmiać mi się chce, to tak jak kiedyś otwierano McDonald-a w ZG do którego ustawiały się kolejki nowobogackich w swoich limuzynach, trzeba było się pokazać. Teraz szturm przypadł na Focus Park gdzie przez dobry miesiąc wieśniaki z wiosek będą pielgrzymować w każdy weekend. Teraz to się Wrocławska osra całkowicie. No ale mamy coś czego nie mają Gorzowianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pooh Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 08:59 szacowana cena laptopa 2400 opchnąć na allegro i zarobić ... idiotyzm :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 10:37 > szacowana cena laptopa 2400 opchnąć na allegro i zarobić ... idiotyzm :p Chyba o tysiac sie machnales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 13:36 Jasne, bo ktoś kto wie że mozna kupić takiego w promocji za 1000 zł kupi go za 2400 ? poza tym ta linia ACER-ów w bieli to porażka i przeżytek. Elektronika wymaga okazji i lekkiego wstrzymania. Sama stanieje jak sławetne LCD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:57 Ten lapek na allegro kosztuje 1100 PLN, ale my tych stojących poł nocy szanujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 19.09.08, 00:00 > Ten lapek na allegro kosztuje 1100 PLN, ale my tych stojących poł > nocy szanujemy... Bo 1100zl to mniej niz 999. I na allegro od jakiegos goscia, ktory zdjecie lapciaka zrobil na murku przed blokiem LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwikson Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.tktelekom.pl 19.09.08, 08:56 Na allegro sprzedają takie sklepy ionternetowe wiec sie nie kompromituj. Jesli dla ciebie stanie w nocy jakies 5-6 godz. za 100 zl to dobry interes to ok. Ja za takie pieniadze nie zawalalbym nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 19.09.08, 12:37 > Na allegro sprzedają takie sklepy ionternetowe wiec sie nie kompromituj. Na serio sa? Pokaz sklep stacjonarny w ZG gdzie dostaniesz tego lapciaka za 999zl, bo narazie ludzie jednak wola kupowac w sklepie stojacym na ulicy, nie w necie. > Jesli > dla ciebie stanie w nocy jakies 5-6 godz. za 100 zl to dobry interes to ok. Ja > za takie pieniadze nie zawalalbym nocki :) Ja po prostu rozumiem ludzi, ktorzy chca kupic cos taniej. Ty zarabiasz 100 na godzine, inny moze dwa dni na to robic. Ale wiem, trzeba pokazac, ze ma sie gdzies stowke i wyszydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_32 Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte 18.09.08, 10:10 trochę szacunku dla wieśniaków...paniczek się znalazł, wszystko jest dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 10:36 > Media Markt otwarty. Od 3 w nocy stać w kolejce po laptopa za 1000 zł ? trzeba > być idiotą, a podobno ten sklep nie jest dla idiotów. Zaoszczedzic kilka stow, faktycznie idiotyzm. > Teraz szturm przypadł na Focus Park gdzie przez dobry miesiąc wieśniaki z wiose A w tygodniu co? Wiesniaki miastowe beda chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
mardon Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte 18.09.08, 08:54 Znajomy był ostatnio w Askanie w G.W. i dla porówniania wczoraj w Fokusie i stwierdził dość obiektywnie że Askana się chowa, tu jest kosmicznie natomiast Askana trąci słomą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasaq a ty nie masz swojego rozumu? IP: 62.87.177.* 18.09.08, 08:58 musisz cytować innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Focus największy i najlepszy w lubuskiem! IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 10:39 Nie no Askana to faktycznie słabizna,typowa galeryjka(dużo mniejsza powierzchnia od Focusa-Askana 18 tys m kw powierzchni użytkowej,Focus ponad 30 tys m kw). Do tego jak zrobią drugi etap to Focus będzie większy od Nova Park w Gorzowie, tak więc znów bez konkurencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes-ter Dobija mnie już ten żenujący prowincjonalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 12:40 i porównywanie wszystkiego do Gorzowa i innych miejscowości i na odwrót. Kto ma większe sklepy i o ile m. kwadratowych większe. I pisanie że jak ktoś mieszka w mniejszej o kilka tys. mieszkańców miejscowości to już jest burakiem. Leczycie tym swoje kompleksy ? Zielona Góra jest taką samą prowincją jak wszystkie pozostałe miasta w promieniu ponad 100 km i NIGDY się to nie zmieni. Poza tym czym tu się chełpić ?! Przecież to tylko kilka sklepów i nic więcej ! Heh, teraz pewnie będzie się tam koncentrowało całe życie "kulturalno-rozrywkowe" miasta i będziecie się czuli PRAWIE jak mieszkańcy metropolii ;) Buahaha. Zielonogórzanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye Re: Dobija mnie już ten żenujący prowincjonalizm IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 13:39 W 100% popieram, także Zielonogórzanin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodz Re: Dobija mnie już ten żenujący prowincjonalizm IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.09.08, 01:17 Zgadzam się w 100 %. Takie centrum jest potrzebne bo nie było sklepów tych firm w ZG, ktore teraz sa w Focusie. To ze bedzie konkurencja wymusi na sklepikarzach z centrum wiecej przecen dla klientow i milsza obsluge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAFA Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 11:25 Kurna! Ludzie czy Wam sklepy i inne cuda potrzebne są tylko do tego, żeby porównywać się z kobylą górą? Olewać ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.08, 12:21 Byłem dziś w FP i powiem szczerze ,że jestem POZYTYWNIE zaskoczony .....jeżeli jeszcze w tym samym standardzie pozostale budynki będa wykończone.....prawdziwa galeria handlowa przy której blaszaki typu galeria Auchan czy Carrefour nie maja szans na porównanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 195.205.61.* 18.09.08, 12:45 Dosc ciekawie potraktowali Focus Park dzinnkarze z TVP gorzow Wielkopolski...otoz jak otwierano askane to kazde wiadomosci rozpoczynaly sie od informacji ze askana powstaje co tam nie bedzie itd a jak focus park to ot na smamy koncu malutka relacujka:) dla mnie to jest osobiscire malo wazne ale widac gorzowiakow boli:) najpierw zabolay derby teraz to ,a leo oni beda mieli swoja nove w cuhcnacej i brudnej jak caly gorzow dzielnicy-wiosce zawarciu:) teraz czekam na mega osrodek w nowo mianowej metropolii lubuskiej i stolicy bezrobotnych -nowej soli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Belzebubie... IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 12:58 ..nie zapominaj, że nasz Focus będzie nieco większy od Nova Park( a już dużo większy w powierzchni użytkowej),kiedy zakończy się drugi etap budowy. Co prawda trochę czasu jeszcze to potrwa, ale nie dość, że będzie większy, to jeszcze bardziej charakterystyczny i zdecydowanie ładniejszy. Pozdrawiam. A gorzowską TVP trzeba olać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek300 Re: Belzebubie... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.08, 13:23 No w końcu ktoś myśli podobnie jak ja =). 1) to ta TVP Gorzów mija się z celem bo większość wiadomości i tak przekazuje z południa województwa. 2) proszę wszystkich aby zwrócili uwagę że oni w tej tv przeinaczają fakty na niekorzyść Zielonej Góry (i piszę to z czystym sumieniem) - przykład: jak jest o zaniedbaniach rodzinnych głośno to wypowiada się rzecznik komendy policji z Zielonej Góry - natomiast jak jest o zmniejszeniu liczby wypadków na drogach koleś z Gorzowa. Takich przykładów mógłbym w ostatniego miesiąca podać kilkanaście. 3) prośba do wszystkich wykasowali ten kanał z tv (tak jak ja) - o wszystkich informacjach z regionu dowiemy się z naszych regionalnych mediów południa województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Belzebubie... IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 19:31 zobaczcie mape pogody jaką przedstawia ta powiatowa telewizja z gorzówka , Gorzów przesuneli w dół wojgdzies w okolice Skwierzyny ! i Zieloną góre te obsuneli w dół i jest w okolicach Nowej Soli a tak naprawde jak sie spojrzy na mape Polski to Gorzów lezy na krancach woj Lubuskiego [ 10 km od woj Szczecinskiego ] a Zielona góra jest mniej wiecej w srodku woj Lubuskiego ! to dalsze OSZUSTWO gorzydlaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Belzebubie... IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 13:35 Całkowita powierzchnia Nova Parku to ponad 78 tys. m kw. Focus Park to tylko 48 tys, m kw. Zgadzam sie jednak ze FP to ciekawsze przedsięwzięcie z historią. Co do tvp Gorzow (nie tak dawno TVP LUBUSKA) to brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Alek... IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 14:08 Nie rozumiesz nadal? :) Całkowita powierzchnia PIERWSZEJ CZESCI INWESTYCJI Focus PArk to 48 tys m kw, ale jak skończą drugą to będzie nieco ponad 80 tysięcy m kw. Czyli więcej niż Nova Park i ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwikson Re: Alek... IP: *.tktelekom.pl 18.09.08, 14:58 Spokojnie, druga czesc inwestycji jak to nazywasz, podejrzewam, ze rozpoczna dopiero jak sie okaze, ze interes jest oplacalny. Nie oszukujmy sie, w 100 tys. ZG i okolicach nie ma tylu zasobnych klientow, zeby budowac centra handlowe na poziomie Wrocka, Poznania czy Lodzi. Smutny przyklad: Berlin Kebab szybko porzekonal sie, ze interesu w nocy nie zrobi i mozna juz zamawiac tylko do 23. Tak samo bedzie z Focusem, interes sie bedzie krecil pewnie, ale szalu nie bedzie (poza pierwszymi miesiacami oczywiscie, choc i tak wiekszosc bedzie tam chodzic popatrzec albo do fast-foodow). Kino na 9 sal? Zobaczycie, ze najdalej za rok zostawia tylko 3-4 (to i tak dobrze jak na nasze warunki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: spokojnie :) IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 17:01 Rozumiem, rozumiem :) Na chwile obecną jest 48 tys m kw. :P tak czy inaczej ładnie sie wynudziłem wczoraj. Trochę tych galerii już widziałem. Żałuje ze nie ma tam kręgielni, bilarda. No ale ok, czekam na kolejne... Licze na inwestycje w centrum. Wyburzyć dom towarowy CENTRUM i pocztę. Ps. te 80 tys. m. kw. to nie będzie powierzchnia handlowa przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: spokojnie :) IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 18:15 tak samo jak 78tys m kw Nova Park nie będzie powierzchnią użytkową. Dla porównania Focus park 48 tys m kw(użytkowa 30tys m kw),Askana 55 tys m kw(użytkowa....18 tys m kw ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Belzebubie... IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 19:22 goscu [ a ]zgoda trzeba tą powiatowa TV z gorzówka olac ciepłym moczem ! Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belzebub Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 195.205.61.* 18.09.08, 14:19 nie spierajmy sie o to ktory wiekszy, tak robia tylko wielkopolscy gorzowianie a tvp gorzow ogladam czesto bo to regionalny kanal a ze lansuja gorzow to chyba tylko i wylacznie wina kompleksow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 92.244.43.* 18.09.08, 19:33 Czy ktos sie orientuje co ma byc w czesci z wiezyczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 19:50 > Czy ktos sie orientuje co ma byc w czesci z wiezyczkami? Zainstaluja tam tarcze przeciwrakietowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.gorzow.mm.pl 18.09.08, 19:48 Witam, Zajrzałem tu aby znaleźć parę szczegółow na temat FP (dojazd, parkingi, przetestowane knajpki itd). Tymczasem... No comments. Będę w ZG za trzy tygodnie to sprawdzę na miejscu. Już widzę że chyba jest ciekawiej niz w naszej Askanie - jest H&M, liczyłem co prawda na Sephorę. Za parę miesiecy będzie jak u nas - będzie się przyjeżdżać tylko do kina i na kawę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_zielonagora Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 20:47 Bylem w Focus Park i musze przyznac, ze naprawde jest ladny. Bylem rowniez w Askanie, tez mi sie podoba, ale galeria w ZG ja przebija. Ciesze sie ze w koncu powstala taka galeria w moim miescie. Nie trzeba bedzie jezdzic na zakupy do Poznania i Wroclawia :) Widze ze duzo osob pisze o TVP Gorzow. Juz dawno jej nie ogladam, jest stronnicza, interesuje sie tylko Gorzowem i powiatem gorzowskim, czasami wiecej informacji jest z pozostalych powiatow polnocy wojewodztwa. Z poludnia wojewodztwa informacji jest malo. To juz wole nasza zielonogorska Kablowke. Ale spokojnie. Dni osrodka TVP w Gorzowie sa policzone. Moze to i dobrze. Mieli szanse sie wykazac. Nie wyszlo wiec zlikwidowac to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! wieżyczki IP: *.ztpnet.pl 18.09.08, 22:53 właściciele sklepów w Focusie mówią, że po galerii chodzą plotki jakoby część budynku z wieżami zajmowało kino Cinema City... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 19.09.08, 07:16 marcin ! aby słowo stało sie ciałem, Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: 77.242.227.* 19.09.08, 21:46 A nie przyszło ci do głowy, że na południu niewiele się dzieje? Tylko wasza kablówka mogła to pokazywać, bo kogo oprócz was mogłoby obchodzić, co zrobiła pani Stenia z Sienkiewicza itp. Ważniejsze wydarzenia, typu Winobranie, czy dzieje akademika mogli zobaczyć i wizdowie TVP Gorzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Halo halo Mietku, halo halo Franku IP: 77.242.227.* 19.09.08, 01:24 Chciałoby się powiedzieć, że bezpośredniej transmisji z otwarcia sklepów to kabaret by nie wymyślił, ale jednak skecz Ani Mru Mru powstał wcześniej. Teraz jedynie powielony, i to na poważnie, przez Anglików. Trochę żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Halo halo Mietku, halo halo Franku IP: *.acn.waw.pl 19.09.08, 15:54 A ja czekam na Basen ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Hela Re: Halo halo Mietku, halo halo Franku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 22:44 Poproś jeszcze raz, a siostra Zuzia poda go Tobie. Frontem do pacjenta................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 19.09.08, 17:28 w jakich godzinach FPark jest otwarty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsg Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte IP: *.ztpnet.pl 19.09.08, 20:16 9-21 Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Centrum handlowe Focus Park już otwarte 19.09.08, 22:42 Gość portalu: rsg napisał(a): > 9-21 Tak jak w Askanie??? Nie może być! Myślałem, że skoro takie największe i metropolitarne, to co najmniej od 8 do 22;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubuszczyzna ale się ubawiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 01:00 czytając te posty pełne kompleksów. Mimo wszystko życzę Wam udanych zakupów i samych oskarowych filmów. Haha! Ta wyliczanka o powierzchniach użytkowych i całkowitych... Rewelacja! Zagłębie kabaretowe. Muszę to podesłać znajomym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smile Re: ale się ubawiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 02:00 A masz ich tak na marginesie drogi, mały chłopczyku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: ale się ubawiłem IP: *.ztpnet.pl 20.09.08, 09:31 > Rewelacja! Zagłębie kabaretowe. Muszę to podesłać znajomym! Prześlij im to : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=83459238 albo to !!! : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=83824660 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=84811323 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwegewq zdecydowanie to prześlij znajomym! IP: *.ztpnet.pl 20.09.08, 10:22 miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35207,5638278,Nie_sprzedaly_sie_bilety__50_Cent_nie_wystapi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: zdecydowanie to prześlij znajomym! IP: *.ztpnet.pl 20.09.08, 10:52 Ale najpierw to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=83824660 "Autor: roll-mops 25.08.08, 21:57 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz GORZOW zaprasza przyjaciol zza miedzy na wydarzenie swiatowej rangi jakiego to wojewodztwo jeszcze nie widzialo,ze o zychu nie wspomne,mianowicie na koncert swiatowej klasy rappera 50 CENTA !!!!! www.ticketonline.pl/portal/start.jsp?lg=PL&m=3&lid=&wid=5&eid=&sid=&affilateid=&s=50% 20CENT&productionid=99536 co prawda nie bedzie on spiewal po radziecku ani ukrainsku,nie bedzie sie lal zielonogorski jabol,ale naprawd warto. przyjezdzajcie wiec przyjaciele falubazy zazyc kultury na swiatowym poziomie do stolicy lubuskiego.gorzow serdecznie was zaprasza !!!!! jedna uwaga tylko,o ile zych nie zablokuje tego wydarzenia,to nie zdewastujcie nam pieknego stadionu,autobusow ani bulwaru.wiem,ze zazdrosc wam dupe scisnie do bolu,ale zapanujcie na dzikimi instynktami,gorzow to kulturalne miasto ktoremu obce sa dzikie orgie zapijaczonych culiganow" Odpowiedz Link Zgłoś
fpzg Re: zdecydowanie to prześlij znajomym! 20.09.08, 11:50 I znowu to samo!!! Tematem wątka jest "Centrum handlowe Focus Park już otwarte" a po raz kolejny pojawiają się wypowiedzi co jest lepsze: Zielona Góra czy Gorzów. Kogo to obchodzi??!! Załóżcie sobie osobny pokój i tam prowadzcie dywagacje na ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: ale się ubawiłem IP: *.ztpnet.pl 20.09.08, 14:40 hej lubszczyzna ! Jak brakuje argumentów to sie stara ośmieszyc [ coś nerwowo sie smiejesz ! ] Odpowiedz Link Zgłoś