bugiman 28.04.09, 10:13 Ha ha. POPISOWCY zazdroszczą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul123 Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem 28.04.09, 10:40 "Mam nadzieję, że przyjedzie zdrowy - mówi Nesterowicz." Haha... miejmy nadzieje ze po powrocie zrobi z Zielonej Gory prawdziwa metropolie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.chello.pl 28.04.09, 11:42 O matko, ale ten Budziński i spółka są zawistni! Widać idealnie, jak ich boli, że tak krytykowany przez nich prezydent został gdzieś zaproszony. A że jeździło tam wielu burmistrzów i prezydentów ? OK, ale skoro Kubicki jest taki denny, to czemu go ktoś w ogóle gdzieś zaprosił ?! A pan panie Budziński, gdyby dostał zaproszenie na darmowy pobyt w USA, to stwierdziłby pan, że jest tylko prostym nauczycielem z prowincji, i nie jedzie na takie salony bo to nie ma sensu ? Tylko szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 11:50 To jest jak z trasami koncertowymi polskich zespołów za granicą, to przeważnie, wręcz poza jednym koncertem, nie Carnegi Hall a polonijne pijalnie z piwem. Sprawdził ktoś rangę tego Biura Edukacji i Kultury Współpracy z Zagranicą - bo na googlach nic konkretnego mi nie wyskakuje, a przypomina mi się film "Zmiennicy" i prywatna nagroda dla pewnego polskiego reżysera - Nagroda dla reżysera Barewicza za Grand Prix Alternatywnego Festiwalu Filmowego "Freundschaft" w Berlinie Zachodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugiman proszę bardzo ,,, najpierw naucz się jazyka IP: *.netdrive.pl 28.04.09, 13:43 exchanges.state.gov/ i dopiero wtedy się wypowiadaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus siem moze on szuka jakiegos bosaka IP: *.dynamic.mnet-online.de 29.04.09, 08:12 to niech szuka dalej a przyjedzie bosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: proszę bardzo ,,, najpierw naucz się jazyka IP: *.backiel.com.pl 29.04.09, 11:46 Gość portalu: bugiman napisał(a): > exchanges.state.gov/ toż to raczej dla studenciaków niż "nobliwych" panów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SE Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 28.04.09, 18:13 Zapraszają do USA prezydentów prowincjonalnych miast,co by pokazać światu jacy to są oni demokratyczni,a Kubicki cieszy się jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymanipulator Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 11:18 Marketing nie narodził się w Polsce, a magister, inżynier - menadżer bez znajomości angielskiego jest za przeproszeniem ... GÓWNO WART. Wybaczyłbym swojemu Prezydentowi to lenistwo, gdyby miał inne zalety. Gdyby znał pojęcie etyka, może uczciwość... A tych w przeciwieństwie do wspomnianego pana Budzińskiego, u Prezydenta Kubickiego i jego świty, czy raczej sitwy, na próżno szukać. Pan Budziński - prowincjonalny nauczyciel? ...Ale profesjonalista, uczciwy i sprawiedliwy. Robi swoje i pomaga zwykłym ludziom. Potrafi... Budziński - jestem na tak, choć nie lubię PiS-u. O Kubickim i Lesickim - chciałbym zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogórzanin Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.tpn.ceron.pl 02.05.09, 13:56 Właściwie o co Ci chodzi? Budziński krytykuje Kubickiego bo ten daje powody ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: 212.109.135.* 28.04.09, 13:53 Czytam: "Janusz Kubicki (SLD) wyjechał do USA na zaproszenie amerykańskiego rządu. Podróż zorganizowało mu Biuro Edukacji i Kultury Współpracy z Zagranicą." i "...Zwiedza Stany Zjednoczone i uczy się amerykańskiego stylu zarządzania." Ale się porobiło, komuniści jeżdżą do kapitalistów uczyć się. No może to i dobrze, ale co on z tego pojmie? Po zapoznaniu się z "najnowszym dziełem" pt. CZRWONY W ZIELONYM, o działalnośi w 1970 i 1981 roku Wojciecha Jaruzelskiego, można przez analogię do najżarliwszego KOMUNISTY (ulubieńca wszystkich SLDUP-ów) powiedzieć, że Kubicki, tak jak Jaruzelski, NICZEGO SIĘ NIE NAUCZY. Ani KULTURY, a tym bardziej STYLU ZARZĄDZANIA. Jak się nie ma KULTURY, to o ZARZĄDZANIU nie ma mowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucjusz1987 Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem 28.04.09, 14:54 Kubicki jak Kubicki - nie jest taki zły... najgorsze jest to, ze nie bedzie go przez miesiac, a to oznacza ze w miescie rzadza zastepcy, tak Ci zastepcy - to jest dopiero dramat, bo moze jak prezydent wroci to nie bedzie mial juz czym rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjusz1987 restrukturyzacja 28.04.09, 14:57 a swoja droga slyszalem ostatnio w radio, ze w u marsz. mianowano na stanowisko glownego Demiurga Szpitala w Gorzowie niejakiego pana Kozlowskiego, ktory ma byc odpowiedzialny za restrukturyzacje i wyprowadzenie na prosta wlasnie tego szpitala. Moim skromnym zdaniem jest to kolejny argument przeciwko panstwowej sluzbie zdrowia, gdzie na powazne stanowisko bierze sie zwyczajnie pierwszego lepszego z mini ukladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus nie pomoze rzad usa IP: *.dynamic.mnet-online.de 29.04.09, 08:18 ani rothschildy ani sorosy ani spielbergi nic nie pomoze amerykanskie frajerstwo wie o co chodzi wypociny laury nac i troche dalej moga wlozyc w dupe tym naczelnym do tej amerykanskiej pseudokultury i ich sojusznikom reguly tej gry znacie przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-rudzika Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem 28.04.09, 15:10 Bo ktos kto sprzedaje cale miasto za drobne raczej o marketingu nie ma pojęcia nieprawdaż ??? Bo sami zrozumcie - fajny mamy fokus park w zielonej i choc moze przynosi teraz do budzetu miast jeden kamyczek z oplat na miecha to jakby nie patrzec jest tak zainstalowana siec zagranicznych koncernow , ktore wysysają każdego dnia 2 kamyczki poza granice naszego pieknego miasta i kraju ... kerfura, castoramy i innych antyspołowców tez gratulujemy , wazne ze są obozy pracy i pare osob moze dostac drobnymi w morde , przez to dla ludu zbudowano , ah te piękne lumpeksy z importu www.break.pl/images/news/612.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal-rudzika Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem 28.04.09, 15:12 www.wwo.ovh.org/www/Prosto/Ubrania/Bluzy/D/Prosto%20030.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 28.04.09, 19:50 Nasz manager teraz będzie super managerem, specem od.... No właśnie czego sie nasz prezydencik nauczy w USA ? Może teraz na końcówce swojej prezydentury dowie sie jak pozyskiwać inwestorów i jak sprawnie zarządzać miejskimi spółkami ? :) Tak czy inaczej miasto musi maksymalnie wykorzystać te chwile bez naszego prezydencika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.04.09, 20:55 Nasuwa się pytanie czy prezydent Kubicki jest tam w ramach urlopu wypoczynkowego?Czy może to jakiś inny urlop,pytanie jaki?czy jest płatny?a jeżeli tak to z jakiej puli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:06 Coś mi się zdaje, że i Ele udał się do usa. Bodyguard menagera ? A może to ten... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele d odziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 29.04.09, 08:26 Dziadu ! juz wróciłes ? juz udajesz durnia ze ci nie zadałem pytania ! mówiłem ci dziadu ze nie wywiniesz sie sianem ! pyt.2raz 1 . dlaczego do sejmu nie trzeba miec 50 % głosów uprawnionych do głosowania ? [ wystarczy nawet jeden głos ] a do Referendum żydzi ustanowili haniebna ustawe [ z dnia 29 czerwca 1995 r ] cytuje wynik referendum jest wiążacy jesli wzieła w nim udział wiecej niż połowa uprawnionych do głosowania ! dziadu ! pytam dalczego referendu 50% a w wyborach do sejmu senatu juz nie trzeba udziału wiekszosci 50 % ? Czy jest moze jakiś mądry tu na forum i wytłumaczy ? ZNAJDZIE SIE TU TAKI ??????? dziadu ! stawiam 85 % ze udasz durnia i zamilczysz ! 10 % ze oplujesz ! 5 % ze coś wymodzisz !!!! pożyjemy zobaczymy !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem 29.04.09, 11:22 Ja Ci ele odpowiem... podejrzewam, że limit 50% nie jest wymagany z tej prostej przyczyny, iż prawodawca z góry założył niski udział społeczności w przyszłych wyborach ze względu na niepopularność polityki antyspołecznej i antypolskiej prowadzonej przez wszystkie przyszłe rządy, ze względu na znajomość korzeni i pnia , z którego będą się rekrutować wszyscy "polscy" politycy... Założono, że przy zastosowaniu pewnych wypracowanych jeszcze w PRL mnemotechnicznych metod kierowania "motłochem" przy użyciu podporządkowanych sobie mediów można osiągnąć odpowiednie, założone z góry efekty w postaci niechęci społeczeństwa do udziału w procesie legitymizowania przyszłej niekorzystnej społecznie władzy. Czyli mówiąc po prostu doprowadzenie do sytuacji, w której wystarczy, gdy sami członkowie danej sitwy zagłosują na siebie , by uzyskać mandat do sprawowania "demokratycznej" władzy nad całym społeczeństwem. I nie zmieni mojego przekonania o słuszności powyższej tezy nawet namawianie społeczeństwa do udziału w wyborach przez przedstawicieli sitw rządzących, które doskonale wiedzą o wprost przeciwnym działaniu owych apeli. Jedynym bodźcem byłby wyraźny wzrost poziomu życia społeczeństwa,mający wpływ na wzrost jego świadomości- na co się jednak nie zanosi w dającej się przewidzieć przyszłości... DOMAGAJMY SIĘ WPROWADZENIA JEDNOMANDATOWYCH OKRĘGÓW WYBORCZYCH BO TYLKO ONE DADZĄ NAM RZECZYWISTY WPŁYW NA WŁADZĘ W POLSCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! do an-konta Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 29.04.09, 14:27 nicku an-konta ! Ludzi mądrych czyta sie z pełnym szacunkiem !! DOKŁADNIE JEST TAK JAK PISZESZ !!! i dlatego jest taki opór żydowszczyzny partyjniackiej w Polsce !! Polacy Słowianie ! wiekszość polityków to oszusci !nie wierzcie w ich wypowiedzi ! Miejcie wyobraznie i zachowajcie instynkt samozachowawczy ! dzis bojkotujemy żydowskie wybory ! to nie nasz Cyrk ! DOSYC OGŁUPIANA SPOŁECZENSTWA OBIETNICAMI !! NPS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:20 "...i dlatego jest taki opór żydowszczyzny partyjniackiej w Polsce !! ... wiekszość polityków to oszusci !nie wierzcie w ich wypowiedzi ! Miejcie wyobraznie i zachowajcie instynkt samozachowawczy ! dzis bojkotujemy żydowskie wybory ! to nie nasz Cyrk ! ...DOSYC OGŁUPIANA SPOŁECZENSTWA OBIETNICAMI !! NPS !..." Czy nie odnosisz wrażenia, ze moze to dotyczyć także Ciebie i twojej wirtualnej w dalszym ciągu partii? Może czujność i instynkt samozachowawczy rozsądnej części społeczeństwa jest barierą nie do pokonania przez kolejnymych kandydatów- pasożytów ? Zadałem ci kiedyś kilka pytań, więc czekam w dalszym ciągu na odpowiedzi. Przy braku twoich odpowiedzi nie oczekuj na nie z mojej strony... Jakie dajesz gwarancje słowianom w sferze gospodarczej po wygranej w wyborach ? Co po nich i jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada ! Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 29.04.09, 21:20 dziadu ! powiadasz że liczysz na rozsądną cześć społeczenstwa ! zmartwie cie i twoich kompanów ! coraz mniej frajerów na waszą zydowkie partie !! zobaczymy ile frajerów da sie nabrac ! macie wszytkie ośrodki propagandy ! [ gazety telewizje radio ! ] i co ? z roku na rok tracicie poparcie ! jeszcze sie to kupy trzyma ! jeszcze jedziecie ! ale coraz wolniej ! bo budzi sie swiadomość Narodu !! i dobrze wiecie jak to rypnie to stracicie wszytko !!! a macie co tracic !! obłowiliscie sie ! i tuczucie sie !!! Dziadu ty mi tu nie zalewaj ,że podobno jakies pytania mi zadałes ! bo to jest nieprawda dziadu dalej czekam !! [ podobno jestes tuzem intelektu ! ] wiec czekam cierpliwie na twój błyk intelektualny !! pytanie znasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 00:33 Gościu miły. Jeżeli o mnie chodzi , to mam głęboko w d... wszystkie dotychczas istniejące w kraju partie, partyjki i ich członków. W tych samych czeluściach mam także te , które chcą powstać wraz z ich założycielami. Twoje dyrdymały i wynużenia niczym nie różnią się od tych słyszanych w tak krytykowanych przez ciebie mediach. Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie starając się z pytającego robić błazna będąc samemu klaunem. Zadałem ci kiedyś kilka pytań - odpowiedz więc. Zadaję następne : -brak sympatyków czy też cały polski naród to żydzi przez co twoja partia tzw. NPS nie może powstać przez tyle lat ? -jakie dajesz gwarancje słowianom w sferze gospodarczo-ekonomicznej po wygranej w wyborach ? Co i jak ? Wyobraż sobie jeżeli to możliwe, że rozmawiasz z potencjalnym wyborcą... Acha jeszcze jedno - jak załatwić sobie wycieczkę do Chin na koszt podatnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 07:38 Dziadu ! na twoje pytania co odpowiedziałem ! 1. czasu kwestia czasu ! [ powstanie parti ] 2. pieniedzy [ na media i propagade ] nie to co wy ! dostaliscie na tacy od Mazowieckiego wszytkie media ! za frajer ! 3. Zastraszanie ludzi ! przez sady i prokuratury ! [ gdy Polacy Słowianie nie popierają was lub chcą coś zrobić ! ] zaraz sa wyzywani od faszystów [ ty tez wyzywałes ] to u was żydów nagminne ! ludzie sa zastraszani ! ale mówie ci dziadu coraz wiksza świadomosc społeczenstwa ! Budzi sie Europa !! walka polityczna z wami sie zaczyna ! AŻ DO ODSUNIECIA WAS OD WŁADZY !! legalnie kartką wyborczą !! dziadu ! NIE DAMY SIE ZASTRASZYĆ !!! nie zrobicie z Polaków Słowian ! BEZMYSLNY MOTŁOCH !! [ jak na zachodzie ] MY Polacy Słowianie ! kochamy wolnosc !! i gotowi jestesmy poniesc nawieksze ofiary w imie wolnosci !!!! ZAPAMIETAJCIE ŻYDOWSKIE PARTIE ! WOLNOŚC TO CENNA RZECZ ! i żadne żydowskie rzady nam tej wolnosci nie odbiorą ! SŁOWIANIE ! BĄDZCIE GOTOWI BRONIC NASZEJ SŁOWIANSKIEJ POLSKI ! [ dalej czekam na twój błysk inteklektu pytanie ZNASZ ! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 08:41 Faktycznie prawisz wykute na pamięć dyrdymały nie potrafiąc odnieść się do zadanych pytań. Czy jaka kolwiek forma wyborów może coś w tym kraju zmienić, gdy kandydatami są wciąż ludzie jednakowego pokroju ? Sam osobiście reprezentujesz typowego populistę liczącego na ułomność społeczeństwa przy wyborze twojej parti. Wolność faktycznie może być cenna, ale czy samą wolnością nakarmisz ludzi i dasz im pracę? Skąd weżmiesz forsę na owe media ? Składka narodowa, czy też nacjonalizacja ? Ele, Ele. i ja dalej czekam na twój błysk inteklektu, a pytania znasz! I wiedz, że mam jak już powiedziałem wcześniej w dupie wszystkie partie, pseudopolityków, wybory itp ? Cenię normalność i spokój... Po co ciebie wywołałem.... k... ? Czytać pierdoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele di dziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 10:57 Dziadu ! kombinujesz jak stary żyd pod góre ! a na konkretne zadane pytanie nie odpowiadasz ! 1. zapomnij o ludziach jednakowego pokroju ![ czytaj miejszosc żydowska ] to bedą ludzie nowego pokroju ! ludzie swiadomi swej wartosci !! KOCHAJĄCY SWÓJ KRAJ ! TO MY SŁOWIANIE ! 2.Media dostaniemy na tacy ! tak jak wy dostaliscie od premiera Mazowieckiego ! [ cześć ] 3.Ja tez cenie normalność ! i dodam cenie MORALNOŚĆ ! Dziadu ! JUZ JUTRZENKA WSCHODZI !! JUTRZENKA SWOBODY I WOLNOSCI SŁOWIAN !! i tego nam żydowskie rządy w Polsce nie zabiora !!! czas czas ! już pracuje na nas ! a was czas sie konczy !!! NPS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój kolega Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 09:51 A które to są te żydowskie partie złamasie ele? Pewnie PO i PiS, a w twojej ukochanej SLD sami aryjczycy-patrz Kachu. Ależ ty gościu trzepniety w palę jesteś.Szkoda,że cie nie znam. Oprowadzałbym ciebie po osiedlach i kasę zarabiał na pokazywaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Twego koleg Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 10:36 Uf ale zwaliłes sie smierdzielu ! długo musiałes tą smierdzaca kupe nosic ! bo smród jest obrzydliwy ! poprostu powala na kolana ! ciekawe który to twój nick ? [ tak tylko z ciekawosci pytam ] Ty mi tu smierdzielu nie wkręcaj w rase ! [ aryjska ] bo ja o polityce i forsie a nie o rasie smierdzielu czosnkowy !!! Domyslam sie ze jestes z tych miernot partyjniackich tych gołodupców ! co to własnej forsy żal dać na pomnik !!! rozumiem tez że nie podoba cie sie myslacy Naród ? najchetniej widzielibyscie pokolenie niezdolne do żadnj walki ! ot taki bezmyslny motłoch ! a ty i tobie podobni moglibyscie dalej krecic lody ! lub załatwiac stołki dyrektorskie lub kierownicze !! co smierdzielu moze pare nazwisk ? Żydowskie partie w Polsce ! panicznie boja sie demokracji BEZPOSREDNIEJ !!! bo to jest PRAWDZIWA DEMOKRACJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.backiel.com.pl 30.04.09, 11:24 www.youtube.com/watch?v=DWL-oKMJwSI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój kolega Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 11:24 Ty-ele!Kulaj się cudaczny smieciu:) Jaki gołodupiec, jakie partyjniactwo? Masz większe dziury w mózgu niż myślałem.Jestem normalnym gościem i odbieram to co piszesz jako majaczenia jakiegoś pojebańca, uczulonego na PO i PiS i zkochanego w komunizmie, SLD i niejakim Kubickim.I z tym smrodem coś u ciebie nie tak. Mama cię nie przewijała,że masz taka traumę? Z drugiej strony trudno jej się dziwić. Gdy spojrzala na ciebie to jej się wszystkiego odechciało. Do cyrku się pajacu nadajesz, albo do wariatkowa.Co za kretyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! do cienia Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 13:14 Nie napinaj sie smierdzielu czoskojadzie ! bo nie robi to na mnie wrażenia !! nicku Twój kolega ? chyba Twój cien ! czuje twój orzydliwy smród ! ale nawijaj dalej moze jakis menel zeszcza sie w gacie po twoim wystepie !! . Brudasie ! dam ci rade czytaj uważnie !! co kto pisze ! a jak nie rozumiesz to nie trac czasu tutaj i idz dzieci rób ! wiekszy bedzie z tego pożytek , bo forum to nie dla twej łepetyny ! bo ile mozna czytac zfrustrowanego czoskojada piszacego puste frazesy w stylu komunista !? czy sldowiec !! naprawde brudasie nie te forum ! Budzynski ! hop hop ! dalej czekamy na reakcje twoją i twego klubu w radzie miasta ! nie wywiniesz sie sianem ! Zdzisław Piotrowski apelował do was o przeznaczenu diet radnych na pomnik !!!! czekamy na reakcje waszą PISowcy !!! ciekawe do jakiej kwoty jest patriotyzm Budzynskiego i PISu w radzie ? ! pożyjemy zobaczymy ! ile jest wart wasz patrotyzm !! OBNIŻYC RADYKALNIE DIETY RADNYCH !! dosyć rozpasania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.backiel.com.pl 30.04.09, 13:17 www.youtube.com/watch?v=DWL-oKMJwSI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.04.09, 20:46 Gość portalu: tk napisał(a): www.youtube.com/watch?v=DWL-oKMJwSI&feature=related pasuje jak ulał do ele ! - w końcu ziomale słowianie ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do lutka i mos Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 03.05.09, 10:35 moski !! wylazło wasze żydostwo !!! wylazło !!!!! ha hahahaa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój kolega Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 30.04.09, 17:09 Szkoda mojej gadki na takiego pojebańca.Wal się ele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnkojad słowiań Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 20:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=93284649&a=93310887 Polak Słowianin, a wali błędy pisząc w swoim ojczystym języku ? Czy taki patriota powinien nadawać sobie obce nie słowiańskie imiona zamiast Śmiechosław, Litosław lub Bożydar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 21:12 www.youtube.com/watch?v=wq4YRsfmN-A&feature=related Gratuluję Ele. Walicie ostro do Europarlamentu. Chłopaki Słowianie z Podlasia gotowi. Czekają tylko na sygnał i na kolegę z lubuskiej Zielonej Góry. Ele !!! Nie, nie jesteś gorszy od Konona; likwiduj, zabieraj, nacjonalizuj, a potem manifest lipcowy i obowiązkowe lektury " Dzieła wybrane towarzysza Ele ", " Droga Konona " - jak w 45-tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Mosków ! Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 01.05.09, 08:57 Moski ! jezeli myslicie że kpiąc szydząc plując szczekajac lub waląc śmierdzące kupy mie osłabiacie ! to sie mylicie !! Każde plucie wyzwiska szyderstwa tylko wzmacniają mie MORALNIE ! i motywuja do jeszcze wiekszej pracy na rzecz Norodowego Panstwa Słowian !! Jestem Słowianinem ! to znaczy że należe do Narodu Słowian ! Wszystko co Słowianskie jest moje ! Polacy Słowianie ! gdy jestescie zniesławiani przez żydowskich prowokatorów to znak dla was , że jestescie prawdziwymi patriotami ! Najlepszym kryterium waszej patiotycznej podstawy są wyzwiska i szyderstwo zydowskich prowokatorów to znak ze wasze przekonania prawdziwośc jawią sie żydowskiej miejszosci jako niebezpieczestwo !! i stąd frustracja tej miejszosci żydowskiej w Polsce !! Kiedy żydzi was atakują ! opluwają ! to znaczy ze robicie dobra robote dla Narodu SŁOWIAN ! WOLNOŚĆ TO CENNA RZECZ ! DOMAGAJMY SIE JEDNOMANDAOWYCH OKREGÓW WYBORCZYCH ! BO TYLKO ONE DADZĄ NAM WPŁYW NA WŁADZE W POLSCE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Mosiek Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 09:28 „mie, miejszosci”- a my mośki piszemy mnie oraz mniejszości. „BO TYLKO ONE DADZĄ NAM WPŁYW NA WŁADZE W POLSCE” Skąd ta pewność ? Intelekt podpowiada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 01.05.09, 17:18 Dziadu dziadu ! Słowo [ mie ] istnieje , ale nie uzywa sie go tak czesto jak współczesne [ mnie ! ] Forma mie jest przestarzała spotykana głownie w starszych tekstach ! Ciarki przeszły mie po grzbiecie [ Gombrowicz ,Fedydurka ] Oj dziadu dziadu dowalanie ortografią jest przyznaniem sie do braku argumentów !!! [ czytaj braku intelektu ] na twoim miejscu bym sie pochlastał !! .Pytasz skąd ta pewność ? pamietasz ile chodziło na wybory za PRL ? i kogo wybierali ? a kogo wybrali jak był ala wolne wybory w 1989 w czerwcu ? Jak ludzie bedą mieli wolny wybór [ bez posrednictwa żydowskich parti !to wybory będą INNE ! i ludzie bedą stratowali INNI !!!!!!!!! [ dalej czekam na odpowiedz na zadane pytanie ! dlaczego 50 % na referedum ? a nie trzeba 50 % na wybry do sejmu senatu ? !!! czekam !! nie popuszcze ci !!!!!! czekam az coś wymodzisz !!!!!! CZEKAM !! na twój błysk intelektualny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:27 Widzisz tłuku ? Sam z siebie robisz totalnego błazna pitiląc coś o przestarzałej formie " mie " . "Boli mię łeb bo przeciąg w nim hula - powiedział Ele do lekarza specjalisty" - MIĘ!!! K... gościu - mię !!!. To " mię " jest archaizmem , choć w dalszym ciągu używanym najczęściej przez osobniki typu prostego. Gombrowisz zaś nie jest i nie był też dawniej autorem czegoś takiego jak " Fedydurka " ( pewnie chciałeś napisać Ferdydurka , chociaż wątpię ) a FERDYDURKE. Naucz się bracie korzystać z internetu i czytać uważnie, a przy tym nie przyswajać cudzych treści. np. „greenpoint # 2007-05-29 "Nieakcentowana i niepoprzyimkowa forma "mię" jest przestarzała, spotykamy ją głównie w starszych tekstach: Zdziwił mię tylko jeden szczegół. (M. Choromański, Zazdrość i medycyna) Ciarki przeszły mię po grzbiecie. (W. Gombrowicz, Ferdydurke) Dzbanek z półki - hyc na ziemię: "Ja nie gorszy! Poprośże mię!" (Julian Tuwim, Taniec) W staropolszczyźnie "mię" mogło być używane po przyimku, dziś w takiej pozycji nie występuje." Mirosław Bańko, "Wykłady z polskiej fleksji", Warszawa 2005, str. 79” www.sjp.pl/mi%EA A już myślałem , że porozmawiamy o Gombrowiczu wracając do lat szkoły sredniej. Pomyłka… Nie pisz do mnie proszę. Szkoda czasu dla takiego ??????????????? Czy ty zakladając swoją nową partię masz zamiar do niej przekonywac czy opluwać ludzi ostrożnych w opiniach i osądacz ? Czy na tym ma polegac twoja agitacja wzorem wzięta z czerwonej leninowskiej Rosji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 19:29 Widzisz tłuku ? Sam z siebie robisz totalnego błazna pitiląc coś o przestarzałej formie " mie " . "Boli mię łeb bo przeciąg w nim hula - powiedział Ele do lekarza specjalisty" - MIĘ!!! K... gościu - mię !!!. To " mię " jest archaizmem , choć w dalszym ciągu używanym najczęściej przez osobniki typu prostego. Gombrowisz zaś nie jest i nie był też dawniej autorem czegoś takiego jak " Fedydurka " ( pewnie chciałeś napisać Ferdydurka , chociaż wątpię ) a FERDYDURKE. Naucz się bracie korzystać z internetu i czytać uważnie, a przy tym nie przyswajać cudzych treści. np. „greenpoint # 2007-05-29 "Nieakcentowana i niepoprzyimkowa forma "mię" jest przestarzała, spotykamy ją głównie w starszych tekstach: Zdziwił mię tylko jeden szczegół. (M. Choromański, Zazdrość i medycyna) Ciarki przeszły mię po grzbiecie. (W. Gombrowicz, Ferdydurke) Dzbanek z półki - hyc na ziemię: "Ja nie gorszy! Poprośże mię!" (Julian Tuwim, Taniec) W staropolszczyźnie "mię" mogło być używane po przyimku, dziś w takiej pozycji nie występuje." Mirosław Bańko, "Wykłady z polskiej fleksji", Warszawa 2005, str. 79” www.sjp.pl/mi%EA A już myślałem , że porozmawiamy o Gombrowiczu wracając do lat szkoły sredniej. Pomyłka… Nie pisz do mnie proszę. Szkoda czasu dla takiego ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 03.05.09, 10:23 dziadu ! widze że taktyka żydowska wekslowania tematu jest ci bardzo znana ! że jej używasz !! Wekslowanie tematu to gadać nie na temat lub obok tematu ! Dziadu ! składam samokrytyke i pientnuje swoje zachowanie jako wyzutego z wszelkiej moralnosci lumpa !! gdy sobie pomysle że jak śmiałem sciągnąc z internetu słowo [ mie ] to gryze sie z bezsilnosci i z rozpaczy w dup...e ! ze tak cie zawiodłem ! a już wymawianie słowa [ mie ] to juz jest z mojej strony haniebne rospasanie !! bo ty człowiek nowoczesny nie uznajesz staroplskiego słowa [ mie ] a twoje słowa są jak powiew świeżego powietrza to i staropolszczyna ci śmierdzi ! Tylko marwi mie że tracisz fason ? ty człowiek podobno kulturalny intelektualista a słowa [ tłuk błazen ] w twych ustach nie pasują ! chyba ze te słowa [ tłuk błazen ] mają wywołac propagandowy wydzwiek ? Dziadu !!! nadal czekam z rozkoszą ! na twoją odpowiedz !! pyt znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.backiel.com.pl 01.05.09, 09:38 obejrzyj ten 43 min filmik, bo widzę że i tak się nudzisz (czytasz sprawnie, czy literujesz? - bo jest z napisami :-) ): video.google.com/videoplay?docid=-2927498432760024906 może okryjesz w sobie buntownika po całości :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do tk Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.aster.pl 01.05.09, 15:45 TK ! obejrzałem ten film i mam pytanie do ciebie Jak ty ten film zrozumiałes ? tylko mi nie odpowiadaj pytaniem ! konkret ! a ja napisze jak ja ten film zrozumiałem i jakie wnioski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.backiel.com.pl 01.05.09, 18:00 Staraj się ele ! raczej dostać w łaski koncernów, niż z nimi walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do TK Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.aster.pl 01.05.09, 18:59 TK ! typowa odpowiedz żydowska !!! ja sie pytam ciebie o recezje filmu ! a ty mi tu rady [ nie proszone ] dajesz !! TK czy ja pytałem cie po chinsku ? ze nie rozumiesz co do ciebie sie mówi ? dalej czekam na recezje z filmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kneset Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: 150.176.182.* 03.05.09, 13:50 aj waj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.backiel.com.pl 05.05.09, 23:02 Gość portalu: ele do TK napisał(a): > dalej czekam na recezje z filmu ! ależ ele ! to ja ci kazałem ten film obejrzeć, reszty tak rezolutny jak ty człowiek (lol) powinien się więc domyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do tk Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.aster.pl 06.05.09, 08:59 tk ! czy ja mam ci pisać po żydowsku ? czy ja kazałem ci zreferowac mi film ? co durnia z siebie robisz ! ja swoje przemyslenia MAM ! ! ale prosiłe cie by swoje przemyslenia czy wnioski powiedział !! tk dalej czekam !! i nie udawj głupszego niż jestes !!! pytanie było PROSTE ! pisane po polsku ! Czekam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:33 spie...j z tym swoim czekam pojebie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do moska h Re: ele ! na kogo i z czym ty się porywasz IP: *.aster.pl 06.05.09, 20:14 mosku h ! czy chciałes coś powiedziec ? bo coś mamroczesz bez składu i ładu ! a może żydzie jesteś w szokowej traumie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 07:18 no to dzieciak Kubickiego 3 tygodnie będzie brudny w łóżeczku leżał. na prezentację falubazu kubicki nie stawił sie z tego powodu, że dziecko musiał wykąpać, bo to szalenie ważne dla niego, ale już usa wygrało z synkiem.ojjj kubicki, kubicki niekonsekwencja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 08:29 Jak nie zna angielskiego, to nadaje się na europosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antymanipulator Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.09, 10:56 "Nie umiesz, nie potrafisz nie pchaj się na afisz". Pojechał się uczyć? Zapraszam na UZ. Będzie taniej. Kłamstwo, obłuda i arogancja - to najczęstsza refleksja po rządach ekipy Kubicki, Lesicki. Czekam z utęsknieniem rozliczenia tej "jasiowej bandy". "Pochylę się nad każdym..." (hasło wyborcze Kubickiego) moim partyjnym kolegą lub oczywiście inwestorem (-w Zielonej Górze to znaczy najczęściej budowę hotelu). Palmiarnia na łopatkach? A skąd wzięli pomysł rentowności tego mezaliansu (Palmiarnia + cmentarz)... z wycieczek do Niemiec. Już się boję co będzie, co Kubicki wymyśli, kiedy wróci ze Stanów. Mam tylko nadzieję, że z chciwości nie podzieli się odkryciem i porzuci swój urząd, rozpoczynając nową drogę sukcesu - AmWay. :-) Życzę powodzenia panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedsiębiorca Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 12:14 Pojechał Kubicki do USA poopierd.. się,czyli to co robi najlepiej.Ale najśmieszniejszy jest ten Nesterowicz, tłumaczący stopień znajomości jezyka angielskiego u prezydenta.Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 06:53 Ciekawe, czy tłumacz jest z Zielonej Góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada Re: Prezydent Kubicki szkoli się za oceanem IP: *.aster.pl 05.05.09, 08:31 dziadu ! hop hop !! nadal czekam na twoją opowiedz ! chcem sie nurzać w roszkoszy czytając twoje intelektualne wypowiedzi ! hop hop !!! dziadu !! [ dlaczego do sejmu nie trzeba 50% ? a do referendum trzeba 50% ? ] czekam !! ne pozbawiaj mie i internautów roszkoszy ! Odpowiedz Link Zgłoś