Dodaj do ulubionych

Przegroda nosowa

IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.12.03, 19:48
Witam, mam skierowanie do szpitala na zabieg prostowania przegrody nosowej.
Może ktoś już przechodził przez coś takiego w naszym zielonogórskim
szpitalu ?? jeżeli tak to proszę o opinie, ile leżeliście, czy bolało itd...
Obserwuj wątek
    • fox51 Re: Przegroda nosowa 09.12.03, 22:26
      Moja siostra miala taki zabieg :-)
      W sumie to nic powaznego - nic nie czujesz ale slyszysz jak Ci dlutem grzebie w
      nosie, rutynowy zabieg, wazne tylko zeby dobry lekarz robil, bo jak sie partacz
      zabierze to mozesz miec nos garbaty.
      • Gość: AniaX Re: Przegroda nosowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.03, 22:05
        hej!

a czy twoja siostra miała ten zabieg w Zielonej Górze?
        Czy jest jakaś klinika aby wykonać go prywatnie i nie leżeć 6 dni w szpitalu?!
        • fox51 Re: Przegroda nosowa 11.12.03, 22:04
          Nie pamietam juz dokladnie gdzie robila zabieg, ale wydaje mi sie, ze wtedy
          jeszcze w szpitalu. Udalo sie zrobic to dobrze. Z tego co sie orientuje 6 dni
          to raczej dosc krotki okres pobytu w szpitalu. Zabieg pewnie wykonuja wszystkie
          wieksze kliniki. Na ul. Botanicznej gdzies w tych domkach jednorodzinnych
          (bunkrach) po lewej stronie jadac w dół, jest klinika ktoora kiedys robila
          takie zabiegi, pewnie robia do dzisiaj - trwa to ok. tygodnia.

pozdrawiam, hej
        • Gość: kalafior Re: Przegroda nosowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.03, 23:20
          to musisz nieźle pochrapywać w czasie snu Aniu:) mój koleś miał mocno
          skrzywioną przegrodę i jak były obozy to chrapał na pół ośrodka:) a potem mu
          wyprostowali i luzik:) zrobili mu to ox w zielonogórskim szpitalu!
          powodzonka
    • Gość: urwis Re: Przegroda nosowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 00:48
      Tak droga Aniu przegroda nosowa jest integralną części nosa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka