ja-agniecha 16.07.09, 21:08 Witam, jeśli ktoś był w: WDW Łochowice, na cempingu pod brzozami w Mierzynie lub na cempingu Marina w okolicy Sulęcina to bardzo proszę o podzielenie się opiniami. Interesuje mnie pobyt z przyczepą i namiotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-agniecha Re: Łochowice, Mierzyn, Sulęcin - opinie 16.07.09, 21:14 cemping Marina jest w Ostrowie Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Łochowice, Mierzyn, Sulęcin - opinie 17.07.09, 08:55 Łochowice są oki nie ma szału jeśli chodzi komfot, domki są skromne ale czyste, dużo cienia ciut mała plaża więc, czasami zapełniona kajaki, rowery, suszarnia grzybów, dobre warunki do łowienia ryb fajniejsza chyba wydaje się Gryżyna jakieś 10 km dalej (za Strugą) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Łochowice, Mierzyn, Sulęcin - opinie 17.07.09, 08:57 aaaaa z przyczepą :D więc domki nie wchodzą w rachubę. nie wiem jak teraz wygląda sprawa pola namiotowego na Łochowicach, jak macie blisko to najlepiej się przejechać i zobaczyć naocznie. Odpowiedz Link Zgłoś