maro_k 26.09.09, 22:02 witam, muszę przenocować moich znajomych w krakowie, jakie hotele polecicie? potrzebuję coś max do 120 zł za osobę. dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: nocleg w krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.09, 22:41 Sprawdź hotel Polonez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: nocleg w krakowie IP: *.chello.pl 29.10.09, 00:21 może faktycznie znajdziesz sobie jakiś apartament? przynajmniej będziesz miał święty spokój..wiadomo jak to bywa w hotelach, zero prywatności i niekoniecznie dobre warunki, ja od jakiegoś czasu, zawsze jak jestem w Krakowie wolę mieszkać w apartamencie, ostatnio korzystałam z usług yourplace.pl mają bardzo duży wybór w całkiem przystępnych cenach, także jeżeli będziesz chciał skorzystać z tego sposobu zakwaterowania to polecam tą stronę Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: nocleg w krakowie 07.11.09, 16:24 ooo, rzeczywiście ciekawie wygląda oferta tego yourplace, ładne wnętrza, no i lokalizacje zupełnie bez zarzutu, zwłaszcza w tych cenach. a powiedz, jak to wyglądało w praktyce? obsługa okej? sama chcę sobie zafundować taki weekend, ale raczej w stolicy, bo sama na codzień mieszkam w Krakowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: nocleg w krakowie IP: *.chello.pl 21.11.09, 16:17 obsługa jest bardzo sympatyczna, Pan który mi przekazywał klucze i oprowadzał mnie po apartamencie był do tego kompetentny, na wszystkie pytania odpowiedział i ogólnie jeszcze porozmawialiśmy o Krakowie, przy okazji podpowiedział mi jak się poruszać po tym mieście, także wydaje mi się, że w Warszawie obsługa yourplace będzie podobna; a tak w ogóle to zazdroszczę miejsca zamieszkania..Kraków jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: nocleg w krakowie 22.11.09, 01:15 nie przeczę, Kraków to piękne miasto. ale posiada jedną konkretną wadę - tutaj ludzie albo cholernie się spieszą, albo najchętniej chodziliby tyłem, żeby wszystko zobaczyć (turyści). no mnie to doprowadza do szewskiej pasji, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić.. Odpowiedz Link Zgłoś
betterr Re: nocleg w krakowie 04.09.17, 12:23 Polecam wyszukiwarkę hoteli www.booking.com/index.html?aid=944637 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOCLEGI Re: nocleg w krakowie IP: *.chello.pl 18.10.09, 16:39 Wiele apartamentów do wyboru a lokalizacja jest po prostu świetna - większość z nich położona jest w centrum Krakowa, w różnych lokalizacjach. Wszystkie apartamenty i studia to samodzielne mieszkania, ciekawie zaaranżowane i funkcjonalnie wyposażone, z kuchnią lub aneksem kuchennym oraz łazienką. Kraków zaprasza! Oferta na stronie: poczujkrakow-apartamenty.noce.pl Zapytania można kierować na adres : poczujkrakow-apartamenty@noce.pl DOSTĘPNE RÓWNIEŻ APARTAMENTY W WARSZAWIE, WE WROCŁAWIU, W POZNANIU, W GÓRACH I NAD MORZEM Pozdrawiamy i zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
geminatores Re: nocleg w krakowie 16.11.09, 11:28 Parę razy byłem i niektóre Hotele w centrum są godne polecenia np Fortuna Bis, ewentualnie może wynajmij sobie apartament? Masz link do noclegów w Krakowie www.ciekawenoclegi.pl/noclegi/krakow Odpowiedz Link Zgłoś
mierzwiciel Re: nocleg w krakowie 11.12.09, 12:39 Hotele są niesamowicie drogie, a te tańsze oddalone są od centrum o kilkanaście km... nie wiem co zrobisz, ale ja wynająłbym apartament w Krakowie. Jest duży wybór w śródmieściu. Na infonoc.pl można sobie przejrzeć ofertę, poczytać opinie, komentarze, zobaczyć fotki, zapoznać się ze standardem. Odpowiedz Link Zgłoś
oneziuta Re: nocleg w krakowie 15.12.09, 13:44 hej. nie powinno być problemu jest naprawdę wiele obiektów tak, że można wybierać i przebierać w ofertach. czy masz jakieś preferencje ap ropo samej lokalizacji? Tak będzie łatwiej i szybciej? jest dużo serwisów które mają całkiem spore listy obiektów np. urlopwpolsce.pl. można zostawić inf na tablicy ogłoszeń i obiekty, które dysponują miejscami w podanym terminie przedstawiają swoje oferty.nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
olis88 Re: nocleg w krakowie 16.12.09, 10:34 Polecam Aparthotel - dobre warunki, cena również nie za wysoka: www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/hotele/28314/ Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: nocleg w krakowie 23.12.09, 15:43 Wiesz co bardzo tani nocleg w Krakowie możesz zarezerwować przez serwis infonoc.pl. Jak ja jechałam na weekend do Krakowa rezerwowałam pokój przez ten serwis, i dostałam kod, dzięki któremu mogę liczyć na 5% rabatu więc jak się wybierasz do Krakowa mogę ci udostępnić kod. Oto on JNTWT7YBE. Na pewno będziesz zadowolona, bo pokoje są piękne Odpowiedz Link Zgłoś
deser_z_owocami Re: nocleg w krakowie 29.12.09, 11:06 Ja też polecam yourplace, moi znajomi nieraz śpią w tych apartamentach jak mnie odwiedzają w Krakowie. Bardzo dobrą opinię ma ta miejscówka. Prowadzą ją bardzo sympatyczni ludzie, apartamenty są w różnych punktach centrum, głownie w pobliżu plant. Byłam w jednym na Gertrudy i standard jest bardzo wysoki a cena przy tym zupełnie niewygórowana. Lepiej niż w niejednym hotelu i na bank przyjemniej niż w hostelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjan Re: nocleg w krakowie 11.01.10, 15:56 Spróbuj skorzystać z infonoc.pl. Byłam ostatnio w Krakowie i właśnie dzięki nim znalazłam bardzo piękny apartament w niskiej cenie. Naprawdę warto, poleciłam ich moim znajomym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabrina_210 Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:19 Polecam Old Town Hostel, bardzo przytulne miejsce, znajdujące się w samym centrum miasta, na Placu Szczepańskim, w murach pięknej zabytkowej kamienicy. Bardzo sympatyczna obsługa i niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cooler Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 14:49 Potwierdzam opinię, Old Town Hostel, jest naprawde spoko, jestem osobą młodą, nie szukam niewiadomo jakich luksusów, za to tutaj za bardzo niską cenę można spędzić przyjemnie czas w miłych warunkach! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brad Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 11:38 Old Town Hostel w Krakowie!!! Cichy, spokojny, kameralny, świetnie zlokalizowany hostel!!! Czysty, niedrogi, z sympatyczną obsługa!!! Spełnia wszelkie wymagania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 15:10 Polecam bardzo serdecznie! Miła obsługa, przystępne ceny, no i największy plus - hostel jest położony w samym sercu Krakowa Taka lokalizacja pozwala zwiedzić miasto wzdłuż i wszerz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: nocleg w krakowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 06:31 polecam serwis www.noce.pl kilka razy z niego korzystałam i jestem zadowolona masz mieszkanie dla siebie z kuchnią i łazienką - pełna swoboda i ceny atrakcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacko Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 00:43 Z czystym sumieniem mogę polecić noce.pl, korzystałem, ale nie w krakowie tylko we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
olis88 Re: nocleg w krakowie 10.02.10, 07:38 plecam aparthotel mały:www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/hotele/28314/ lub aparthotel delta: www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/hotele/2314/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Milczarek Re: nocleg w krakowie IP: 213.76.139.* 16.03.10, 10:29 Witam, polecam oferty hoteli w Polsce hotels4U. Tanie, duży wybór i łatwość zakłądania rezerwacji. Sprawdz sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nocleg w krakowie IP: *.pools.arcor-ip.net 31.03.10, 11:34 www.rezerwuje.pl/p,182 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nocleg w krakowie IP: *.pools.arcor-ip.net 01.04.10, 15:06 forum.o2.pl/temat.php?id_p=5791455 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: nocleg w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:58 Polecam Old Town Hostel. Na pewno nie będziesz się go wstydził przed znajomymi. Położony w świetnym miejscu, w kamienicy przy Placu Szczepańskim (niedawno odnowionym). W środku bardzo przyjemnie, spokojnie, kameralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfefwr Re: nocleg w krakowie IP: *.interq.pl 09.06.10, 12:56 jechać na wakacje czy inwestować w nieruchomości ?? najlepiej jest inwestować w Bieszczadach. www.kupbieszczady.pl . to są okazje inwestycyjne.. . odpoczynek jest najważniejszy . www.kupbieszczady.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gucio60 Re: nocleg w krakowie 19.09.13, 12:01 czy te Hostela mają samodzielne pokoje z łazienką ? bo Hostel kojarzy mi się z czymś "wspólnym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisniawciescie Re: nocleg w krakowie IP: *.play-internet.pl 30.01.14, 14:50 no i gdzie się w końcu zatrzymali znajomi? przydadzą się namiary na sprawdzone miejsca, a jak w przyszłości będziesz potrzebować sprawdzonego i niedrogiego noclegu to śmiało możesz zatrzymać się tutaj www.abelkrakow.pl/Hotel_Abel.html Odpowiedz Link Zgłoś
mar_cu Re: nocleg w krakowie 03.02.14, 13:21 Za 120 pln masz baaaaaardzo duży wybór hoteli, hotelików i innych tego typu miejsc noclegowych. Ja polecić jednak mogę Tobie hotel apart *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajak Re: nocleg w krakowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.14, 08:51 Za taką kasę to naprawdę możesz sobie pozwolić na fajne miejsca. Ja rezerwowałam noclegi w schronisku młodzieżowym Oleandry. Idealne miejsce dla studentów, nie jest drogo, atmosfera bardzo fajna, pokoje czyste i przestronne. Odpowiedz Link Zgłoś
marti399 Re: nocleg w krakowie 19.03.14, 16:29 Polecam krakowski Hotel Delta, super warunki i super ceny, nocleg nawet od 50 zł za os. Więcej informacji znajdziesz na stronie: www.noclegowo.pl/krakow/5015 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comeone Re: nocleg w krakowie IP: *.play-internet.pl 28.04.14, 20:23 ja byłam kilka razy w Krakowie i zawsze zatrzymywałam się w jednym z tych hoteli www.rthotels.com.pl/ lokalizacja jest super i nie muszę się martwić transportem, jak chcę się gdzieś wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
jasinka9878 Re: nocleg w krakowie 26.05.14, 21:17 ze swojego doświadczenia polecam www.antiqueapartments.pl, bo mają oferte last minute i w ostatniej chwili czaem tam dzwonie i mam pokoj wypasiony czasem nawet bardzo za grosze, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BonaBonetti Re: nocleg w krakowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.08.14, 11:45 A czy ktoś z Was nocował może w tym hotelu? - www.hotellorenzo.pl/ Szukam odpowiedniego miejsca na pobyt w Krakowie i zastanawiam się również nad tym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
ankatrip Re: nocleg w krakowie 15.09.14, 16:03 Aparthotel Stare Miasto jest mniej więcej w takiej cenie. Rezerwowałam dla znajomych i byli zachwyceni. Bardzo ładne wnętrza, czyściutko, super lokalizacja. Moje podróże i zdjęcia na www.tripgenerator.pl/achievement/rowerem-wzdluz-dunaju Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje. Inwestujemy w Waszą przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylki Re: nocleg w krakowie IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 03.03.15, 14:27 ja zawsze nocuję w Hotelu Old Town, bo mam wszędzie blisko i panuje tam bardzo przyjazna atmosfera. Bardzo lubię ten hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: nocleg w krakowie IP: 194.187.251.* 06.03.15, 11:20 Tu masz spory wybór noclegów www.bookapart.com/pl/apartamenty-krakow?SearchDest=Kraków&ArrivalDate=&DepartureDate=&PersonCount=2 Wyjdzie taniej niż hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
dza_sti Re: nocleg w krakowie 18.03.15, 08:05 Schronisko Młodzieżowe Oleandry świetne miejsce a do tego blisko na rynek Odpowiedz Link Zgłoś