25.09.08, 11:42
Moj chlopak, ktory nigdy nie chcial wyjezdzac na wyjazdy
organizowane, wicieczki itp. rzucil haslo:
"a moze w tym roku wyjechac gdzies na Sylwestra"?
Na moje pytanie dokad, powiedzial krotko "moze cos zaproponuj,
wszystko mi jedno dokad". Fakt, troche wloczylam sie po swiecie,
wiec doswiadczenie mam wieksze w ocenie ofert ...
Siedze wiec w necie, ryje i kopie - i nic powalajacego na kolana w
oczy mi sie nie rzuca ...
Moze cos podpowiecie? Moze macie jakies doswiadczenia?
Nie moze byc to wyjazd narciarski - on nie jezdzi na nartach.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiktoria.wu Re: sylwester 05.11.08, 10:51
      ja lece z chłopakiem na sylwestra do Egiptu smile Co roku spędzaliśmy sylwka w
      górach, a w tym postanowiliśmy trochę inaczej spędzić ten czas, dlatego dla
      odmiany wybraliśmy ciepłe kraje smile Pierwszy raz, mam nadzieje, że wyjazd będzie
      udany...
      • Gość: Anita Re: sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.08, 23:16
        ba! na pewno będzie udany. My byliśmy z chłopakiem rok temu na sylwestrze w
        Egipcie - świetnie się bawiliśmy. W tym roku niestety nie możemy sobie pozwolić
        na taki wyjazd, ale chętnie bysmy polecieli jeszcze raz. Miłej zabawy! a z jakim
        biurem lecicie?
    • Gość: Nikki Re: sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 15:49
      Zazdroszcze wam tego wyjazdu, tak sie niedlugo wyrwac z zimna do 'cieplych
      krajow'. Ja tez bylam w Egipcie, co prawda nie jezdzilam w porze Sylwestrowej,
      ale bardzo mi sie tam podobalo. To byl wyjazd z biurem Alfa Star - zadnych
      przykrych niespodzianek, polecialabym jeszcze raz. Bylismy w Szarm al Szejk -
      jak to sie tam pisze wink .
    • Gość: Lambada Re: sylwester IP: *.chomiczowka.waw.pl 30.11.08, 22:12
      Ja w temacie AlfaStar radzę Ci prędko looknąć na ich stronkę, bo po pierwsze -
      mają zniżki bardzo konkretne i przy szybkim wykupieniu wycieczki dostajesz
      gwarancje niezmiennośći ceny - i gwiżdzesz sobie na skaczące kursy walut, złota
      czy co tam innego nam kasę z portfela wyciąga smile .
    • sommer_residence Re: sylwester 12.12.16, 23:10
      Sylwester 2016/2017 w strefie SPA Sommer Residence w bardzo dzikim stylu❢ Co nas czeka? Szampańska zabawa do białego rana, którą rozkręci DJ BART, ceremonie saunowe w wykonaniu 7 najlepszych saunamistrzów pod przewodnictwem Łukasza Stajno, wyśmienite jedzenie, niezapomniany pokaz sztucznych ogni i wiele więcej❢ Nie czekaj - rezerwuj już dziś smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka