kan111 01.02.09, 20:31 Wybieram się do Egiptu i chciałabym kupić tę skamieniałość,poradżcie gdzie ją mogę dostać?Na bazarach,czy w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Róża pustyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 09:59 Róże pustyni są w Tunezji a nie w egipcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madeleine Re: Róża pustyni IP: *.dsl.mindspring.com 02.02.09, 18:24 Niekoniecznie tylko z Tunezji... Moja przywiozlam z Maroka, a kupilam u Berbera przy drodze. Podobno sa w tych krajach, gdzie Sahara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Róża pustyni IP: *.toya.net.pl 02.02.09, 20:54 Jak będziesz w Egipcie to na każdym rogu sprzedają PAPIRUSY . Kup kilka dla siebie i na pamiątki dla przyjaciół . A gdy będziesz w Tunezji to z taką samą łatwością kupisz tam RÓŻĘ PUSTYNI . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Róża pustyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 17:58 w egipcie nie spotkałam róży pustyni, w tunezji całe mnóstwo, właśnie na wycieczce na saharę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora gosc portalu Re: Róża pustyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:51 Roza pustyni to raczej nie jest egipski produkt.W Tunezji slone jezioro i cudowne roze.Tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś