arian85 04.02.07, 20:05 ile czekaliscie na wizyte w Kajetanach, ja rejestrowalam sie w sierpniu, nie wiem ile jeszcze mniej wiecej mam czekac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagu75 Re: kajetany 04.02.07, 22:03 ja rejestrowałam dziecko w lutym, wizyte wyznaczono mi na 30 października. Odpowiedz Link Zgłoś
mucysia Re: kajetany 08.02.07, 15:09 prosze o kontakt mam termin do kajetan bardzo bliski bo w nastepnym tygodniu i musze z niego zrezygnowac wiec moze mogłabym oddac go pani mój numer692454726 Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: kajetany 25.02.07, 21:38 2 lata ..... na mowę , byłem w Kołobrzegu , powiedzieli , że z moim mówieniem nie da się nic zrobić (jąkanie toniczno-kloniczne) pojechałem do Kajetan i o dziwo dało się. z 80% niepłynności, teraz ok 40% Odpowiedz Link Zgłoś
z_h Re: kajetany 02.03.07, 16:05 za pierewszym razem na wizytę w Kajetanach czekałem prawie pół roku, ale warto poczekać. Nawety gdybyś chciał pojechać na prywatną wizytę do prof.Skarżyńskiego to też będziesz czekał miejwięcej tyle samo czasu. W każdym razie wytrwaj i poczekaj bo warto Odpowiedz Link Zgłoś
jolusoo Re: kajetany 07.12.07, 13:25 czy możesz mi powiedzieć jaki dokumenty są potrzebne aby zapisać sie tam na wizytę czy musi być skierowanie i czy to jest bezpłatne czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha2t Re: kajetany 09.12.07, 19:26 W Centrum Diagnostyki Słuchu i Mowy w Kajetabach- wszystko jest za darmo. Tzn jak w państwowych szpitalach i przychodniach. Wejdz na strone internetową w google - wystarczy wystukać KAJETANY i wszystko bedzie wiadomo o skierowaniu i potrzebnych dokumentach Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.b7 Re: kajetany 16.04.07, 21:16 Centrum w Kajetanach-oczko w głowie Profesora Skarżyńskiego-to szpital,jak z telewizji.Mam wielki szacunek i uznanie.Każdy termin oczekiwania i kłopoty z dojazdem są warte leczenia w tej placówce.:-)Lepiej niz w Leśnej Górze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marta-1802 Re: kajetany 07.10.08, 14:14 Mam pytanie, czy ktoś może orientuje sie w sprawie wszczpienia iplantu ucha środkowego. Słyszlam ze to jest platna operacja???? Odpowiedz Link Zgłoś