Dodaj do ulubionych

0-697.....jaka to sieć ???

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.02.04, 22:52
Jak w temacie. Jaki to operator?
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Prosta sprawa IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.02.04, 12:01
      W konkretnym przypadku jest to PLUS GSM.

1. Nuemry zaczynajace sie na 5 to zawsze jest IDEA.
      2. Numery zaczynajace sie na 6 i majace jako trzecia cyfre cyfre nieparzysta (w
      Twoim wypadku jest to 7ka) to zawsze jest PLUSGSM
      3. Numery zaczynajace sie na 6 i majace jako trzecia cyfre cyfre parzysta to
      zawsze jest ERA.

Prose zasady. Az mnie dziwi, ze po tylu latach istnienia komorek w Polsce
      jeszcze nie wszystcy ja znaja.

Pozdrawiam!
      • Gość: piecyk gazowy Re: Prosta sprawa IP: *.visp.energis.pl 15.02.04, 17:05
        Gość portalu: Peppers napisał(a):

> Prose zasady. Az mnie dziwi, ze po tylu latach istnienia komorek w Polsce
        > jeszcze nie wszystcy ja znaja.

Nie każdego to interesuje...
        • Gość: staruszek Re: Prosta sprawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 12:20
          ...a istnieją jeszcze analogowe 090 (Centertel)?
      • Gość: rolek SPRAWY SIE KOMPLIKUJĄ IP: *.icpnet.pl 17.02.04, 19:35
        Poczytajcie konieczniecznie 888 w erze i inne nowe numery.
        www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=8551
    • Gość: colin23 Re: 0-697.....jaka to sieć ??? IP: 62.29.138.* 16.02.04, 12:23
      shadee zdziwiłbyś się ale niedawno robiliśmy dla gazety badania i ponad 50%
      osób nie zna numerów alarmowych poprawnie a Ty wymagasz od nich takich cudów ;-)
      • Gość: Peppers Centertel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.04, 16:08
        Z tego co wiem, to Centertel jest juz w zaniku. Choc nie daje gwarancji, ze nie
        ma go juz wcale. Wiem jedynie, ze juz od dobrych kilku lat siec IDEA (dawn
        centertel) namawia uzytkownikow Centertela aby zmienili prefiks w swoim numerze
        i przeszli do sieci Idea.

Pozdrawiam!
        • Gość: Paweł Re: Centertel IP: *.tmxnet.pl / 195.117.238.* 16.02.04, 21:50
          Z tego co wiem a to są dobre źródła to jest jescze ok 30-50tyś abonentów
          Centertela w Polsce Co w porónaniu z sieciami GSM ok 10mln ludzi jest to
          wilekość znikoma!!! :)
    • Gość: shadee Re: 0-697.....jaka to sieć ??? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.02.04, 00:17
      Dziekuje :)))
      Generalnie wiem, co ..kto, ale nie sadzilam, ze juz przeszli na 69..., myslalam
      ze jeszcze sa na 60...

Pozdrowionka
      • Gość: Mario Re: 0-697.....jaka to sieć ??? IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 23.02.04, 20:46
        A ja się zastanawiam czy nie jest to nr typu 0-700...
        Słyszałem, że w telefonii komurkowej też to działa i naciągają ludzi np. na
        ogłoszenia o pracę lub sprzedaż samochodu.
        Pozdr.
        • Gość: Peppers Zdecydowanie nie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 17:41
          To jest na 99% prefiks sieci PLUSGSM. Mam kilku znajomych z telefonami
          zaczynajacymi sie od tych liczb.

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka