Dodaj do ulubionych

Play 24??? KPINA

IP: 188.33.139.* 09.11.10, 21:57
Play na swojej stronie daje ponoć możliwość zarządzania swoim kontem.
Nie wiem czy ktokolwiek z osób za to odpowiedzialnych w ogóle się tym zajmuje, gdyż od kilku dni nie można się tam zalogować.
Kolejny zonk pojawia się gdy chce się ocenić stronę: też nie można tego zrobić.
To samo gdy klika się zakładkę z prośba o kontakt- wtedy pojawia się info: "...dotarłeś do krańca internetu...".
Mamy XXI wiek widać play bardziej pasuje do XIX.
Obserwuj wątek
    • Gość: henry [...] IP: *.com 07.04.11, 11:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wkurw........ [...] IP: *.play-internet.pl 29.12.13, 14:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Danusia Re: Play 24??? KPINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 19:55
        A ja się loguję na play24 bez najmniejszych kłopotów.

Ale uwagi do PLAYA oczywiście mam - mimo, że mieszkam 10 km od Warszawy to mam problem z zasięgiem wewnątrz budynku. Jedna kreska to standard :(
    • johnny-s Re: Play 24??? KPINA 07.07.18, 13:38
      Cześć, chciałbym przestrzec wszystkich użytkowników sieci Play na abonament. Przy wyjeździe poza Unię Europejską, mimo, że wcześniej wyłączycie transfer danych w roamingu, Play i tak nalicza opłaty (nie wiadomo z jakiej racji?!). Dodatkowo, jeszcze większa strata: jeżeli nie wyłączycie poczty głosowej, to Play z automatu wydzwania z Biura Obsługi Abonenta i jakiś automat niby łączy, a minuty lecą, co gorsza (nie wiem z jakiej racji) nie macie tylko połączeń przychodzących (4 zł/min) ale też tyle samo połączeń wychodzących ( 7 zł/min). Te połączenia wychodzące to już gruba przesada. Na pewno żadnych telefonów nie wykonywałem, a zapłaciłem przez 2 tyg. 171 zł! Żadnych reklamacji Play nie uwzględnia! Pora się stamtąd zabierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka